< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (19. sayfa)

-
-
oled gelene kadar elleşmem sanırım. ayrıca japonya ve sahibindenin satıcıdan gette satıcıdan da komisyon kesmesi çok kötü oldu
-
Resmi TR mağazası acsalar bari bu nesil Japonya falanda kapandı yakında hepsi kapanırsa ortada kalacağız..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asla açmazlar. Nintendo oyuncu kitlesi küçük bizde.
-
50-100K arası vardır diye düşünüyorum bence arkasında bir şey var Güney kibrisa bile store açmışlar bize de acarlardi normal şartlarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24 mart itibariyle hesaplarınızdaki gold puanlar geçerliliğini yitirecek, nintendo mail göndermiş bilginize.
-
100 tane Nintendocunun bağımlılığı ve oyuna verdiği değer , diğerlerinin 1000 ine eşittir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu doğru. Nintendo'ya bir oyun alınınca her aldığımız oyun değerli oluyor. Oynadığımız vakit de hepsini oynamak için alıyoruz. Bence en çok hakkı verilerek kullanılan konsol Nintendo'dur. Bir diğer sebebi ise oyunları çok kaliteli olduğu için oyunun inciğine cıncığına kadar kökünü kurutuyoruz. Pokemon X'i bitirdiğim zaman bakılmadık yer bırakmamıştım. Pokemon'u oynadığım günlerde sanki Pokemon evrenine ışınlanmış gibiydim. Nintendo bu hissiyatı çok iyi veriyor. Bulbapedia ve Serebii'deki tüm pokemon özelliklerini ve move'lerini neredeyse hepsini ezberlemiştim.
-
Z-A 2025 sonu geliyor, Prime 4 ile iki büyük exc. var bu yıl. Sıkıntı bu oyunlar eski modele duyuruldu, direkt SW2 versiyonları da çıkar umarım
The Official Pokémon YouTube channelyoutube
Here’s an extended look at Pokémon Legends: Z-A. Learn more about this title, slated for release in late 2025!https://www.youtube.com/watch?v=M_KNDtKJJ-8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 27 Şubat 2025; 23:50:37 > -
Güzel haberler gelmeye devam…
Aksi söz konusu bile olmaz . Mutlaka ilk aşama sw2 sürümleri yağlayıp ballanıp gelecektir . Esas olay bence şu an sw2 ne zaman çıkacak ?:) onun tarihi bir belli olsun, satın alımı yapalım gerisi olur illa ki ;)
Voucher olayının bitecek olması üzücü. Bütün oyunları o şekilde almıştım.
-
Switch2 için böyle bir haber yok, ilk switch için evet bu doğru ama sw2 için mutlaka olacaktır merak etmeyin derim.
-
Teşekkür ederim. Sanki öyle bir haber gördüğümü hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim.
-
Şu an alabiliyoruz değil mi hala? Almak istediğim bir tane var aslında ama bir oyun daha lazım tabi :)
-
Mart sonunda Japonya'dan alışveriş kapanacak. Dışardan kartlara izin vermeyecekler. Voucher oradan en uygundu. Onun dışında Voucher alımları devam ediyormuş. Şu an aldıklarımız Switch 2 oyunlarında kullanılmayacakmış sadece.
Not: Önceki mesajımı sildim çünkü konuyu farklı anlamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Şubat 2025; 17:5:28 > -
Yok merak etmeyin mutlaka sw2 için benzeri bir uygulama olacaktır. 24 mart 2025 e kadar vaktiniz var bu arada. O zamana kadar geçerlilik devam edecek.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X