Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.414
Cevap
202
Favori
213.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım evet. Aksesuarlar falan da. Ama 5k olacaktır Totk gibi oyunlar. MediaMarkt'ta görünmüştü.

• Yeni Pro Controller'ın şarjı 50 saat civarı gidiyormuş. İlki de 40'tı. Rakibi yok bu konuda.

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Ben bu hafta durumu görmeyi bekliyorum. Gizala neleri satışa açacak vs.

Bunu gözüm kesti ama Hori'nin sitesinde halen Switch 2 yazmıyor bunun için. Gizala'ya sordum uyumlu diyor. Splitpad ile uyduğu için ölçüden tutuyor sanırım.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★
    ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★www.gizala.com.tr
    Nintendo Switch 2 Taşıma Çantası Lisanslı Pikachu & Gengar Edition Splitpad Uyumlu - 1,499.17 TL + KDV
    https://www.gizala.com.tr/nintendo-switch-tasima-cantasi-lisansli-cargo-pouch-compact-pikachu-gengar-edition-splitpad-uyumlu-urun7260.html
  • Switch 2 4 günde 200 binden fazla satarak rekor kırmış Fransa'da. Daha önceki rekor 107 bin ile Ps 5'e aitmiş.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★twistedvoxel
    Nintendo Switch 2 Breaks Sales Records In France, Doubling PS5 Launch Figures With 200,000 Units Sold
    https://twistedvoxel.com/nintendo-switch-2-breaks-sales-records-france-doubling-ps5-launch/
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bu hoş ama sert gibi görünmedi. dış yüzeyin sert olmasını tercih edeceğim. Çantaya atıp gezdirebilirim, ufak baskılara dayanıklı yüzey tercihim olacak. Bakalım lansman gelsin bi. İlk nintendom olacağından tam takım ihtiyacım da var😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Habere göre Switch 2 ilk günde toplam 3 milyon satışı geçerek rekor kırmış.

Bu sayı Ps 4'un 3 katı.

Hocam ele alınca kalite hissiyatı yok pro controllerda ama. Özellikle edge aldıktan sonra geri dönemedim ona. 8bitdo dongle ile kullanabilirim dimi edge’i switch 2’de bu arada?

Bir de pro controller 1 , switch 2’de çalışacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 9 Haziran 2025; 16:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt

Ben Dualsense, Xbox Controller, Pro Controller hepsini kullandım. Özellik olarak en iyisi Dualsense, ergonomi olarak Pro Controller bence. Xbox ikisi karışık. Sony tarafında joystick'in altta olması hoşuma gitmiyor.

Normalde o adaptörle çalışıyorlar. Switch 2'de de çalışır bence. Ama onun özellikleri çalışmaz muhtemelen Switch'te. İmkan varsa yeni controller'ı deneyebilirsin bir mağazada.

Ekleme: Evet mevcut Pro Controller Switch 2 ile uyumlu. Ama konsolu uykudan çıkararamıyor maalesef. Yenisi lazım ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Haziran 2025; 16:16:25 >

Hocam pro controller benim elime küçük geliyor, sorun o. Yeni controllera boşa para vermeyeyim diyorum ama denerim.

• Zerathull kullanıcısına yanıt

O zaman sıkıntı olabilir. Boyutları aynı gibi. 8bitDo'nun güzel ürünleri var hatta bazıları uyku modundan çıkarabiliyor sanırım. Onlara bir bakabilirsin. Yeni controller'da arkada atama yapılabilen iki tuş var. O da güzel olmuş.

Teşekkürler hocam bakacağım.

• Bana göre müthiş olan şöyle bir ayar gelmiş. Switch'te biliyorsunuz alttaki tuş (B) back tuşudur. Sağdaki tuş (A) ise onay tuşudur. Harf olarak Xbox ile aynı olsa da konum olarak farklılar. Ps de aynı şekilde alttaki onay sağdaki geri tuşudur. Nintendo'da bu kafa karıştırabiliyordu özellikle birinden birine geçince. Bunların yerini değiştirmek için bir ayar gelmiş.

Bunu yapınca klasik diğer controller ile aynı oluyor. Alt onay sağ geri.

Aynı seçenek Switch'e de gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 9 Haziran 2025; 18:11:12 >

Kesinlikle karışıyordu
    Aynı anda çok platform kullanılınca kas hafızası affallıyordu. Onayı alta almak bence büyük bir olay😂

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Valla öyle. Direkt böyle kullanırım. Beyin yanıyor Pc'den Switch'e geçince. Bana kalsa tuşlar da evrensel olmalı. Yok B, A, X, Y. Yok A, B, Y, X. Yok yuvarlak, çarpı, kare, üçgen. Yeter be kardeşim ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 

Şükür bunu düşünmüşler sonunda.

Bu arada pcde Nintendo düzeninde oynamak isteyen varsa da Steam üzerinden oynayabilirsiniz.

Steam'i big picture modunda çalıştırıp ayarlar tuş duzenini tersine cevir diyince ABXY tuşları Nintendo düzenine geçiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt

Bende aynı kafadayım,xbox eğer nintendoyu hedeflediyse cok boş bir hamle yaptı, ama bence hedefi steamdeck daha çok ama steamosa gore bile Windows cok geride işletim sistemi olarak

Ben bu sabah yanlışlıla geri tuşuna basacağım diye onay tuşuna bastım ps5 üzerinde sepeti onayladım. Sabah sabah 700 lira gitti 😂

Sen aldın mı hocam konsolu

• LinkX kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdim teslimat bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende ön sipariş verdim teslimatı 14'ü gösteriyor gelmeden ekran koruyucu ve kılıf almak istiyorum nereden alabilirim?

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.