Şimdi Ara

NINTENDO Super Mario Maker 2 Switch Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldirmiyor ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşıldığı an aldım.. Yarı fiyatından daha düşük fiyata geldi.. Teşekkürler.

• Bu mediamrkt hep böyle. İndirime giren ürün bir saatten fazla kalmıyor satışta. Ya kaldırıyorlar, ya fiyatı arttırıyorlar ya da sepette hata veriyor. Ben çok yaşadım bu durumu özellikle de playstation gamepad için bunı yaptıkları zaman. Defalarca şikayetvara yazdım ve defalarca müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni söyledim. Bir tek küfür etmedim. Bunların satın alma aşamasında hata veren bütün ürün bağlantıları haftalarca akakçede en düşük fiyat diye en üstte kaldı, sırf tık almak için. E ticaret sitelerinde bunlar kadar düzenbazını ben hiç görmedim. Bu arada konuyla alakalı değil belki bundan sonra söyleyeceğim şey ancak, yine de yazayım da dursun burada. Ben bu firma ve diğer kardeşi olan Teknosa kadar, mağazalarında çalıştırdığı satış danışmanlarını sömüren çok az firma gördüm. Yöneticilerinden hiç bahsetmiyorum, başımıza iş almayalım durduk yere.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• doruk_1 kullanıcısına yanıt

Kargoya verip geri çekerler

• ercanp.44 kullanıcısına yanıt

Stoğu az koyuyorlar

• Esas nintendo’nun gamepass gibi bir sistem kurması lazım, oyunlar bizim gibi ülkelerde erişilmez hale geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ryalp kullanıcısına yanıt

Faturası tc bilgilerime kesildi ve kargoya verildi. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

NINTENDO Super Mario Maker 2 Switch Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruk_1 -- 29 Nisan 2023; 14:27:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.