Şimdi Ara

nintendo resmi olrak turkıyde ama oynlarında turkce destek yok neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bunun nedenını bılen varmı? yoksa normal bı olaymı? aslında olması gerekmezmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcast -- 10 Şubat 2008; 15:24:19 >

• sony de resmi olarak türkiyede yada diger firmalarda tek nintendo degilki çok normal bir durum bu yoksa adamlar tüm dünya dillerine destek vermesi gerekir
  • turkce destek olsa tum oyunlarda keske harıka olur crysis oyunu mukemmel olmus mesela harka
  • Videolarini izlemistim gercekten muthis olmus. Bildigim kadariyla seslendirenlerde iyimis. Ama turkiyede oyun alan insan sayisi az oldukca, turkce oyun yapimi biraz zor. Crysisinde cok onemli bir etkisi olucak zaten. Orjinal satis rakamlari iyi olursa turkce destegin articagi bir gercek ama bilmiyorum... Ne oldu acaba Satis fiyatlari. Bilen war mi?
  • bende bılmıyorum vala ama oyunu turkce duymak cok mutlu ettı benı ve seslendırme harıka olmus profosyenel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamcast -- 10 Şubat 2008; 22:57:23 >
  • Daha çok beklersiniz oyunları Türkçe oynamayı. Yapmıyorlar işte nedeni belli, bu kadar üzerinde durmayın bu tarz şeylerin...
  • siz çip taktırın aletlere korsan kullanın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dünyada bi ton ülke var. oyunlarda sadece 3-5 ülkenin dili var (ingiltere, almanya, fransa, ispanya vs). adamlar her orjinal oyun sattıkları ülkenin dilini koysalar ohooo. oyunlara türkçe'nin eklenmesi bence uzak bir ihtimal.
  • tamamen satış rakamları ve nüfusla ilgili ve oyunu o ülkeye getiren firmayla ilgli.Örneğin oyunların çoook geçte olsa koreceleri [ ] genelde çıkıyor.
  • Bir an nintendo harici diğer şirketler Türkçe destek vermeye başladılar da sanki bir tek nintendo kalmış vermeyen gibi geldi
  • Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış...
  • oyun fiyatlari gelir durumuna gore alinabilir seviyeye indigi zaman orj. oyun satisi arttigi zaman turkce oyun cikacak. ya da ulke olarak sahane ingilizce yapacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinds -- 19 Şubat 2008; 0:46:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teper4y

Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış...

Çok güzel uydu.Tebrikler
  • dağa küsmekle olay yok bazı yerlerde okuduysanız Crysis'in orjinal oyunlarındaki satış rakamları yüzünden EA artık Türkçe Dil desteği uygulamaya başlıyor ama konsol oyunları olarak çıkması uzun iş firma olarak EA bir başlangıç olabilir
  • Hiç sanmıyorum, Crysis'i yapanlar 3 Türk kardeş. Yani Türkçe olması normal. Crytek gibi firmalar çoğalır da yaparlarsa belki... Hem Crysis'in tutmasının sebebi de dil desteği değil, mükemmel grafikleri. (imho)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.