Şimdi Ara

Nintendo DSİ ve New Super Mario oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Nintendo DSİ ve New Super Mario oyun

Ürünün sıkıntısı yoktur. Yaşına göre temizdir. Menteşelerinde problem yoktur. Ekranında sararma ve ölü piksel yoktur. Hoparlörleri sağlamdır. Dokunmatik ekranda kullanıma bağlı 1-2 çizil vardır ama ekran açıkken belli olmamaktadır (fotosunu ekledim). Cihazın üst kısmında yaşına bağlı olarak çizikler vardır ama kesinlikle kullanıma engel değildir. Genel olarak piyasadaki cihazlara göre temizdir. Piyasada genelde ekran menteşeleri kırık olarak bulunuyor, bu cihazın ekran menteşeleri sağlamdır. Yanında en çok tutan ve piyasa değeri yaklaşık 150-200₺ olan mario oyunu hediyedir. Dilerseniz internetten bedava oyun indirip oynayabileceğiniz modeldir. Normal DS veya DS lite gibi cwf yapılamayan modelden değil cfw yani internetten bedava oyun indirilen modeldendir. (Cwf konusunda yardımcı olurum). Yanında diğer cihazlardaki gibi sahte değil orjinal şarj aleti vardır. Cihazın detaylı fotoğraflarını ekliyorum. Pazarlık payı vardır. Ürünü önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Fotoğrafları yorumlara ekledim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 760 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Nintendo DSİ ve New Super Mario oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.