Şimdi Ara

Nintendo DS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu el konsolu ps2 yi yakalayacak kadar satmış 154 milyon satmıştır. Konsola ilk baktığınızda teknolojik değişik bir alet dersiniz. Grafiğe baktığınızda bu nedir derler grafik takıntıları. Sizce ds bu yılda alınır mı ? Alınırsa hangi model alınır ? Online oyun oynama var mu alette? Bana göre dışardan güzel bir alete benziyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aslında psp için konu açıcaktım ama bu aletin ayrı havası var fikrinizi belirtin lütfen

• yeni nesil aramızda.en iyi aletler dışardan görünmeyenlerdir.ds in olayı basitliği zaten ne kadar basit o kadar az kafa yorma o kadar eğlence.her şey zamanında güzel ilk ds çıktığı zamanki keyfi bunu yaşamayanlar asla bilemez.dual screen olayi aslında 80 lerin başına uzanır cift ekranli game watch ve çift ekranlı nintendo boks oyunu punch out a.. fabrikada ekran bolluğu vardır ve yamauchi kızar iki ekranlı arcade cihaz uretin bu tutar ve 2 ds 3ds vesaire.ds in pil ömrü iyidir oyunlari basittir.tam ceplik.ds lite tavsiye.ucuz ve basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Ağustos 2020; 18:31:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi modeli tercih edersin?

• Üstte yazdım ds lite ama DSİ lar da cfw olduğundan avantajlı xl olanlarda ekran pikselleri büyük parlaklık az.

• Peki online oyun var mı bunlarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 31 Ağustos 2020; 18:33:55 >
  • İlk model nasıl peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ama japonyada shop olayı dsiware ve 3 ds için olabilir.3ds te iki kişi oynama var bağlantıyla bundan önceki cihazlarda kabloyla kısaca basit cihaz.ilk model kaba ekran kalitesi dusuk.ama online a taktiysan gecmiste mega drive için bile vardı girişim olarak tabii sega channel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Ağustos 2020; 18:37:56 >
  • Sega channel biliyorum 1994 1998 arası çalışmış online oyun oynamaya yarayan alet değil mi?

• Ds lite alırım o zaman teşekkürler

• Ds ucuz ise(150-200) kesinlikle tercih edilir çünkü andridde drastic ve ios ta nds4ios emu ile oynadım o alt taraftaki dokunmatik olayı emulatör ile çok zor oluyo hele ki inazuma eleven oynarken

• Peki dsi nasıl bir model?

• Ds oynamak için android telefonu da deneyebilirsiniz ds emulator iyi calisiyor dokunmatik telefonlarda

DSİ nintendo nun eşeği boyayıp satma geleneğinin bir ürünü..iki kulak daha ekle eşeği tekrar SAT.kamera ve shop eklenmisi.ama SD kart eklemeleri iyi olmuş orası ayrı r4 e su an gerek yok fakat bazı oyunlar çalışmayabiliyor.

İnternet cagindayiz youtube a yazmak yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Ağustos 2020; 18:56:13 >

• Yok ben ds modellerinden birini alacağım

• r4 artı ds lite
  • R4 nedir?

• sanırım her nesle yeniden anlatacagiz google a rağmen.
    SD kart takılı ds karti tüm oyunlari oynamak için.
  • Dsi nin kamerası olması avantajlı o yüzden güzele benziyor

• Dsi ye R4 destekleyip oyun atılabiliyor mu?

• Galiba dsi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 31 Ağustos 2020; 19:0:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.