Şimdi Ara

Nintendo 3DS + Super Street Fighter 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vatan computerden 800 liraya aldığım nintendo 3ds aqua blue renginde olan konsolumu satiyorum, urunu temmuz sonunda aldim,2 gun kullandim bana hitap etmedigi icin satiyorum,4 aydir kutusunda yatiyor.

urun temizdir,sorun yoktur.kutusu aksesuarlar hafiza kartii full mevcutdur.

yaninda yine makine gibi pal olan super street fighter 4 oyunu verilecektir,kutusu kitapcigi her seyi mevcuttur.Ürünün Garantisi vardır.

istanbul ici cengelkoy uskudar fatihte elden teslimat yapilir,isteyene gittigidiyor acilir.

Fiyat 480 TL dir.

Lütfen saçma sapan satışı baltalamak için mesajlar atmayın.

PM ile irtibata geçerseniz sevinirim,çünkü foruma pek bu aralar bakmıyorum,mesaj maile gelsin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 8 Şubat 2012; 9:09:15 >

• Garantili bi cihaz için süper fiyat forumda abuk sabuk fiyat isteyen arkadşlar var askere gitmeseydim alırdım bu cihazı :(
  • Gelen mesajlar uzerine takas dusunmuyorum,nakite ihtiyacim var.
  • up
  • up
  • özel mesaj
  • Pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mERHABALAR
    hocam dün ds alldım 3ds veya wii almak istiyoru gerçekten çok eğlenceli cihazlar .
    Elimde 2 adet xbox var birini ben kullanmaktayım diğeri sıfır kutusundan çıkarmadım bile ek olarak 1 ay kullandıgım kinect satılıktır.Sadece kolları veremiyorum malum diğer xboxta ben kullanmaktayım 2 2 üründe kutulu ve orjinal oyunlarıyladır.Nintendo el konsolu yada wii ile takas edilebilir.
    xbox 300 kinect ise 350 tl.Ben 450 tlye aldım kinect i dediğim gibi sadece 1 ay kullanılıp kutusuna kaldırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.