Bildirim
Nintendo 3DS neren almalı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
türkiye'de büyük marketlerde bir ara indirimler vardı 400 tl'ye satıyorlardı ama artık bu kampanyalar bitti çünkü 3ds kalmadı. küçük çaplı satıcılardan gayet uygun fiyata alabilirsin. yurtdışından getireceksen region lock olayını çok da kafana takma zaten türkiye'de oyun gelmiyor artık. yurtdışından getireceksen umarım tanıdığın vasıtasıyla getireceksindir yoksa gümrükte takılabilir. -
3ds xl 640 lira
sıfır ve pal ürün.önümüzdeki hafta elimizde olacak..ilgilenirseniz eğer.. -
quote:
Orijinalden alıntı: aliparlakci
yakın zamanda bi nintendo 3ds almayı düşünüyorum. burda fiyatlar 600tl civarı(yani pahalı). yurt dışından getirtmeyi düşündüm 300tl ye karşılık geliyo. ama region lock diye bişey varmış. gerçekten varmı? bi çaresi var mıdır?
acaba en ucuz nerden alabilirim türkiyede?
NOT:600 tl bana biraz pahalı
2. el bolumunde 250 ye PAL var -
hepsiburadan.com dan 199 a 3ds nitendogs and cats pink paketi aldım
200 tl tamamlayıp 30 tl lik hediye çekini de kaptım :))
ürün bana sıfır 170 tl ye maloldu yanında da oyunu hediyesi ile
hızımı alamadım
haftasonu kentpark da mediamarktan 9.9 a bir 3ds oyunu daha aldım
balık zamanlarımdayım gene
-
sonuç olarak kuçuk yerlerden almaya karar verdim. peki oyunlar nasıl iyi oyun oynayabilirim dimi? -
22 aralık ı bekle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X