Şimdi Ara

nintendo 3ds alınır mı ? sorularım var !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 410 lira param var şöyle 500 lira yapıp bir ikinci el 3ds almak istiyorum ama sorularım var :

1.cihaz bu parayı hak eder mi bekleyipde npg almak dahamo mantıklı ?

2. bol bol oyun çıkarmı yoksa nintendo 1 sene sonra 3ds desteğini çekermi?

3.ar card nedir ? kutudan çıkıyormu ?

4.3ds kırılabilirmi sizce?

5.oyun sıkıntısı çekermiyim ?

6. gözüm biri 3.5 diğeri 3.0 derece bozuk günde yarım saat 3d youn göze zarar verirmi ( gözlüğüm pc ışınlarını kırıyor )

7.3d resim nasıl oluyor ?

8.3d tv türkiyede çalışırmı ?

9.sizce alayım mı yoksa npg dahamı iyi ?

not:amacım grafik değil eğlencedir bunu belirtiyim :)

• 1. ikinci el alırsan cihaz o parayı hak eder ama şimdi 2. eli zor bulursun.

2. bol oyun çıkacaktır sonuçta nintendo bu. oyun geliştiricileri 3ds'e ngp'ye oranla daha çok abanacaktır ki genelde nintendo çok satar ve yapımcılar da çok satan platforma ağırlık verecektir.

3. ar kart hakkında pek bilgim yok.

4. 3ds'in kırılması şu an zor. sadece ds oyunları açılabiliyor diye biliyorum.. ama gelecekte ne olur bilinmez, psp usulü cfw'ler ile kırılabilir bi ihtimal.

5. şimdi alırsan oyun sıkıntısı çekersin keza street fighter'dan başka iyi oyun yok. belki biraz ridge racer felan oyalar. ileride alırsan sıkıntı çekeceğini sanmam.

6. eğer 3d gözlerine bi sıkıntı yaratacak olursa özelliği doğrudan cihaz üzerinden kapatabilirsin.. ben şahsen alınca 3d olayını hem göz sağlığım hem de pil ömrü için minimal düzeyde kullanmayı düşünüyorum. sonuçta gelen 3d özelliği ds'teki dokunmatik ekran gibi oynanışa getirilen bi devrim değil, görsellik için bi devrim ve göz sağlığın için nasıl uygunsa ona göre hareket etmelisin.

7. 3d resim cihazın arkasında 2 kameranın kareyi yakalamasıyla oluyor bildiğim kadarıyla. görüntüler birbirine yakın bi şekilde çakıştırılıyor vs tam detayını bilmiyorum. bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim çünkü ben de merak ediyorum, pc'ye attığımızda resimler gözlükle 3d olarak görülebilecek mi vs.

8. 3d tv olayı ise henüz belli değil, en azından benim bi bilgim yok.

9. ngp donanım olarak gömlek gömlek üstün tabi ama belli olmaz akıbeti ne olur. ben şu anda hem psp hem de ds lite sahibiyim ve ikisinden de gayet memnunum. yakında 3ds ve gelecek yıla ngp almayı düşünüyorum ama tabi çıkacak veya alacağım zamanlarda duyurulacak oyunlara bakmak şartı ile. benim tavsiyem biraz daha beklemen yönünde, eninde sonunda oyunlar gelecektir tabi ama nintendo yine remake oyunlarla doldurursa konsolu yazık olur, en azından ben pek yönelmem. şu an için biraz daha beklemek en iyisi.

• Arkadaş cevaplamış ben üç boyut olayını anlatiyim. Üç boyut bunda o hani taa gözümüze kadar gelen değil çıkıyorda o kadar değil bunda üç boyut 180 derecelik açı daha görebilmeyi sağlıyor. Kamerada Sağ ve sol resmi çekiyor 2 farklı açıdan resmimiz oluyor. Burda anlamamız gereken daha çok alan görebilmek. Mesela oyunda daha çok kenarı görebilirsiniz. Bilgisayarda 3 boyutlu olmaz çünkü sağdan çekilen resmi sana veriyor soldan çekileni açılamayan bir tür yapıyor. Zaten açılsa 1-2 programla Red/cyan gözlüklerle gözükücek bir 3d resim oluşturulabilir.

Gözlük kullanıyorsanız 3D'yi önermem. Onun tam zevkini alamayabilirsiniz birde normal insanın gözü bile çok geriliyor göz kasları tutuluyor :)
  • bence henüz alınmaz, 250 USD olsa alıp kurcalamaya değerdi ama Türkiye fiyatlarıyla anlamsız.

oyunlar yayılsın pil ömrü işini çözsünler gözlüksüz 3d'yi daha sorunsuz hale getirsinler, bol oyunu da çıkmış olsun o vakit değebilir verilecek paraya. yani dsi veya ds llite gibi ikinci bir 3ds versiyonuna kadar beklemek lazım, yurtdışından ucuza almak veya ikinci el ucuz bulmak mümkün değilse.
  • bence gayet iyi bir cıhaz bende ssf4 var online beni oyalıyor ar kartlarıda içinden çıkıyor ve ds in yoksa ordakı klasıklerı R4 e yükleyip açabiliyorsun
  • 1- ben 3dsi kesinlikle tavsiye ederim ikinci el veya sıfır farketmez parasının hakkını veriyor diye düşünüyorum üstelik 3ds 800liraya satılıyorsa npgyi 1000liradan aşağı satmazlar

2-nintendo oyun desteğini kesinlikle çekmez çünkü 3dse nintendonun yanında 3. parti firmalarıda tam destek veriyor üstelik nintendo ds gibi bir galibiyetin üstüne 3ds in batması gibi bi durum söz konusuu olmaz gibi yani

3-AR kartlar kutudan 6tane çıkıyor 5tanesi fotosunu çeşitli pozisyonlarda çekmek için olan nintendo karekterleri diğeri ise içerisinde 4-5tane mini oyun bulunduran ? kartı

4-3ds elbette kırılır çünkü nintendo kartuş sisteminden vazgeçmedi o kartuş kopyalandığı an kırılmıştır makina ama bu ne zaman olur bilinmez bana sorarsan 5aydan önce kırılmaz

5- oyun sıkıntısını çekeceğini pek sanmıyorum ssf4 seni 1buçuk ay oyalasa fazlasıyla yeter malum haziranda E3 var.

6- gözlüğün takılıyken sorunsuz görebiliyorsan ozaman 3dsde sorun olmaz malum ek bi aparata gerek kalmadan 3d sistemine sahip.

7-3D resim gerçekten harika oluyor ben makinayı açtığımda ilk ona baktığımda dedim

8- 3D tv normal olarak Türkiyede çalışmaz ancak makinanın region ayarını ingiltere yaparsan sorunsuz çalışır tıpkı şuanki diğer bazı uygulamalar gibi.

9-eğer grafik senin için ön plandaysa npgyi bekle derim onda ps3 kalitesinde görüntü sunacakmış diyorlar. ama eğlence ağırlıklı olsun ve çok geniş bi oyun yelpazesi olsun diyorsun ozaman nintenodan şaşma.
    nintendocu.com sitesine gir ordaki forumda çok daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mithrelios

bence henüz alınmaz, 250 USD olsa alıp kurcalamaya değerdi ama Türkiye fiyatlarıyla anlamsız.

oyunlar yayılsın pil ömrü işini çözsünler gözlüksüz 3d'yi daha sorunsuz hale getirsinler, bol oyunu da çıkmış olsun o vakit değebilir verilecek paraya. yani dsi veya ds llite gibi ikinci bir 3ds versiyonuna kadar beklemek lazım, yurtdışından ucuza almak veya ikinci el ucuz bulmak mümkün değilse.

aslında pil ömrü bana gayet iyi geldi wifi ve 3d kapalı iken 7saatlik bir performans gördüm ayrıca wifi kapalı 3d açık iken 5saat gitti birde ds oyunlar performansı var tabiki ondada gene wifi kapalı 3d zaten desteklemiyor 8saatlik bi pil ömrü söz konusu.

Not: Bunların hepsi 2. ekran parlaklığı seviyesinde pil tasarrufu açık iken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pil ömrünü uzatmak için, Nyko Power Pack alın. İçerisinde Li-Po batarya varmış. Pil ömrünü ikiye katlıyormuş, yorumları da oldukça iyi.

http://www.amazon.com/Power-Pak-Nintendo-3DS/dp/B004SJA7L6/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1303300858&sr=1-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: silex

Pil ömrünü uzatmak için, Nyko Power Pack alın. İçerisinde Li-Po batarya varmış. Pil ömrünü ikiye katlıyormuş, yorumları da oldukça iyi.

http://www.amazon.com/Power-Pak-Nintendo-3DS/dp/B004SJA7L6/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1303300858&sr=1-1

lityum ion olsa sdaha iyi olmazmıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 20 Nisan 2011; 17:42:08 >

• ben şimdi 3ds alsam r4 kartın içine ds oyunları atsam makinada korsan ds oyunlarını oynatırmı oynatırsa o beni baya atar sonra 3ds kırılır onla oynarım birde ds oyunları 3d gözükür mü ?
  • Ds oyunları 3d gözükmez.R4 kart kullanırsanız nintendonun ilk güncellemesi için risk alıyorsunuz demektir.
  • aslında bi risk yok çünkü makina o kartın kopya olduğunu algılamıyor tabi kart firmanın orjinal kartı ise artık piyasada güncellenemeyen uyduruk kartlar çok fazla var mesela bitane orjinal acekard aldınızmı sorunsuz kullanırsınız
  • AceKard 2i 3DS'e güncellendi, A4 kartlar ile de oynanıyor ama unutmayın bu makinede Brick özelliği var. İlk güncelleme, online oynayışınızda brick olur. Aleti açamazsınız. Hele mayıs ayında gelicek büyük update kesin geliştircektir brick sistemini. Güncellemezseniz de Online oynuyamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

arkadaşlar 410 lira param var şöyle 500 lira yapıp bir ikinci el 3ds almak istiyorum ama sorularım var :

öncelikle bas bas bağırdım forumda isteyen varmı? yurtdışına çıkıyorum diye:) kendime 200 euroya (440 lira) bir 3ds aldım. sanada alabilirdim.

1.cihaz bu parayı hak eder mi bekleyipde npg almak dahamo mantıklı ?

Cihaz daha fazlasını da hakediyor...

2. bol bol oyun çıkarmı yoksa nintendo 1 sene sonra 3ds desteğini çekermi?

konsol daha yeni çıktı böyle bir ihtimal yok:) DS yıllarca piyasada kaldı... hala oyun üretiyorlar. 3ds de en az 6-7 sene oyun üretilir.

3.ar card nedir ? kutudan çıkıyormu ?

kutudan 6 tane çıkıyor. kartı herhangi bi yere koyup karşısına geçiyorsun, kamera ile kartına göre oyun oynuyorsun. arcade tadında , tadımlık oyunlar... 15dk katlanabiliyorsun oyunlara... yani kişiye göre değişir. bana göre değil

4.3ds kırılabilirmi sizce?

tabikide kırılacak:) hatta r4 destekli bir çok video var internette ama tam olarak oturması biraz sürecek.

5.oyun sıkıntısı çekermiyim ?

iyi bir maaşın yoksa yada sık sık yurtdışına çıkmıyorsan çekersin:)

6. gözüm biri 3.5 diğeri 3.0 derece bozuk günde yarım saat 3d youn göze zarar verirmi ( gözlüğüm pc ışınlarını kırıyor )

3 boyutu kapatma , açma ve kısma tuşu var. kafana göre kullanabilirsin

7.3d resim nasıl oluyor ?

valla çok birşey bekleme... konsol sonuçta oyun amaçlı üretilmiş.. asıl amacı oyun.

8.3d tv türkiyede çalışırmı ?

bunu anlamadım...

9.sizce alayım mı yoksa npg dahamı iyi ?

kişiye göre değişir ama nintendo gerçekten saran oyunlara sahip... ben tercih etsem nintendoyu tercih ederim

not:amacım grafik değil eğlencedir bunu belirtiyim :)

3ds de hem grafik hem eğlence var:)

(NOT : BU SORULARI KENDİ KAFAMA GÖRE CEVAPLADIM. KİŞİSEL YORUMLARIMDIR:)

• arkadaşlar bunda demo oyun olayı yokmu pspdeki gibi ilerde demo oyun indirebilirmiyiz ?
  • şimdilik yok çünkü daha makinanın ilk büyük güncellemesi gelmedi bu güncelleme geldiğinde eshop açılacak büyük ihtimal orada olacak
  • dslite yada dsi desen hic dusunme al derim ama bu cihaz sanki bana ayni cihaz gibi geliyo sadece 3d varmis gibi geliyo haliyle fiyatini yuksek buluyorum madem bu fiyat seviyesi olacak psp vitayi bekle derim

oyunlarla ilgili nintendoda bi problem olmaz 5 sezon onceki makina icin bile 100 lerce oyun var nintendonun en sevdigim ozelligi kullaniciyi yuz ustu birakmamasi butun makinalar oyulari destekliyor tabi 3ds nin 3d oyunlari sadece bu makina icin
    hali hazirda 3ds kirildi zaten 3ds icinde kartlar var hatta ilk guncellemeleri bile kirdilar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.