Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ninjutso Katana Superlight Beyaz Satın Al 15 Eylül 2022 17:42 1 1 Ninjutso Katana Superlight Beyaz Ninjutsonun kendi sitesinden alınmıştır. Bildiğim kadarı ile ninjutso toplamda 1 sene garanti veriyor.Sipariş tarihi 4 temmuzdur.Bende 2 adet katana 1 adet GPX var. Katanayi yedek olsun diye almıştım. Gerek yokmuş 3 fare fazla oldu. Neredeyse kullanilmadi. Deneme amaçlı biraz kullandım sadece zaten hali hazırda elimde mevcut olduğu için hemde yedek amacli aldığım için kutusunda durdu. Diger ise yaklaşık 3 aylık o 2 sene Türkiye garantili ve faturalı.Yurtdisi olan katana 1650 TL.Yurtici olan katana 1800 TL.Yurtdisi olan katanayi 1 kere bile şarj etmedim. Şarjı zaten aldigimdan beri bitmedi o kadar az kullandım yani. Kablolarını bile açmadım. Sıfır niyetine rahatlıkla satın alabilirsiniz.Kargo ile alacak olan arkadaşlara 15 TL ile ayarlanabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1750 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Thermalright LGA 17XXX CPU Contact Frame HyperX Quadcast Oyuncu Yayıncı Mikrofonu [SATILDI] Zotac Twin 4070 Super GARANTILI MSI B760 GAMING PLUS WIFI SOKET 1700 DDR5 6800(OC)