Şimdi Ara

Ninja Gaiden 2 %83'ü haketti mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Gamerankings'e baktım %83'lük ortalamadan hayalkırıklığına uğradım. Sitelerden bir kaç puan daha düşük alsa ortalama neredeyse %70'lere inecekti yuh. 360'ın en önemli exclusive oyununun düştüğü hale bak. Ninja Gaiden Black'in not ortalaması %94'dü. Nextgen Ryu'ya yaramadı galiba.

• Yeterli bi puan, önüne geleni kes biçten fazlası bir oyun değil çünkü.
    Ama 360 da oynadığım en iyi aksiyon oyunu ve çok zevkli
  • 585p oyun onun için düşük aldı.

Bence 360'ın en önemli exclusive oyunu değil ayrıca.
  • Millet o kadar övdü,bende umutluydum(Tabi süper umut değil) ama sonuç bu...
  • çok iyi oyun tavsiye ederim puana aldanmayın benden söylemesi
  • Bence çok daha kötüsünü bile hakediyordu. xbox oyunu diye US editörler torpil geçti. Sen oyunun ismini 2 koy, senden önce gelen Remake olan NG Sigma'yi bile geçeme. Grafik, framerate, çözünürlük hertürlü gerisinde kal.. Fransadan, Almanya'dan 6-7.5 puan veren Xbox dergi-siteleri varda onlar Gamerankings'e dahil degil..
  • Sorarım size beyler %83'lük oyun övgüyü haketmez mi ?

8.3/10 olarak düşünün

Sabahlara kadar övülebilir bu oyun,çok çok iyiydi ng 2.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Fazla Vermişler Xbox in kiyle aynı şey aksiyon güzel tmm hikaye yi beğenmedim ben
  • daha oynamadım ama anlatılanlardan sonrada oynamakta istemiyorum artık
  • hayır
  • Oyun ilk bölümünden artı olarak birşey sunmadığından dolayı böyle düşük bir puan aldı. Çoğu kişiye göre, yerinde saymış bir oyun Ninja Gaiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics
    360'ın en önemli exclusive oyununun düştüğü hale bak.

Bu oyun mu en önemli? Güldürme beni
  • Guzel iyide oyun asiri zor Kesin sinir krizi felan yaratmistir sitelerin editorlerinde .
  • GEARS OF WAR II acaba 10.0 puanları zorlarmı büyük sitelerde..
  • En az 90 hakkeden bir oyun bence. Sanki eşi benzeri olan bir oyunmuş gibi konuşmayın arkadaşlar. Tarzı hack'n slash. Tabii ki kesme biçme olacak, tarzı bu. Hala hikaye yetersiz deniyor, hikayenin ön planda olduğu bir oyun zaten olamaz bu tarz oyunlar.

Allah aşkına daha önce hangi oyunda bir düşmanı öldürmek için 10larca farklı silah, ok, yıldız,..., büyü kombosu kullandınız ki. Hangi oyunda düşmanları paramparça ederek kıymaya çevirdiniz ki? Adam kesmekten bu kadar tatmin olduğunuz başka oyun var mı? Lütfen arkadaşlar, bu oyun kendi tarzında(hack'n slash) 1 numaradır ve oynamayanlar çoookkk şey kaybediyordur. Tamam ilk bölümler biraz yavan ve sıkıcı geçiyor fakat ilerleyen bölümlerdeki aksiyon başdöndürücü ve rakipsiz. Saygılar.

• bu oyun mü-kem-mel !!! okadar!!!
  • Oynamayanlar konuşmasın. Konuştukça rezil oluyorsunuz çünkü. Eğer Conan 75 alıyorsa bu oyunun 90'dan aşağı almaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 19 Haziran 2008; 23:06:01 >
  • Conan'ada aldığı puan fazla bu oyununda bence.
  • ps3 de oyun delirtmişdi beni... sonra cd si elimde kalmadan takaslamıştım.
  • alakasiz olucak arkadaslar ama tapikta ninjanin babasi dustukten sonra bi boss charla kavga ediyorus adami alamadim assaya taktigi falan warmi yoksa allah ne weriyse dalicakmiyiz oyundan sogudum resmen bunun yuzunden ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.