Şimdi Ara

NILFISK COUPE SPECIAL 2000 ile NILFISK A-100 1800 WATT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NILFISK COUPE SPECIAL 2000 ile NILFISK A-100 1800 WATT arkadaşlar bu cihazlardan kullanıpta menuniyetsizlik bildirmek isteyen varmı. İkisinden birini alcağım ama hangisi karar veremedim bir türlü. Aklıma takılan bişey var mesela emiş gücü demiş copue için ---480/320 w emiş gücü --- hangisi şimdi 480 mi 320 mi bir anlam veremedim aradaki işaret neden konmuş doğru bir bilgi bulamadım bilen varsa yardım etsin lütfen aynı olay torba hacimleri içinde geçerli a100 ---TOZ TORBASI KAPASİTESİ (L) :6.5/3.2 ---

Hayvanları tanıdıkça insanları sevmeye başladım.
  • Öğrenci evine almıyorsan kesinlikle alma, temiz kullanılmasına rağmen tozunu felan geçtim toz yanması gibi bir koku yapıyor...

Fiyat vermemişin ama 200-250TL gibi bir fiyat bu alete verilmez, ben bekar evine aldım ama pişmanım...
  • Teşekkürler arkadaşım bende koku konusunu merak ediyordum aslında. Eskş süpürgenin kokusundan bayağı müzdaribiz, galiba torbasız bir model bakacam onlar koku yapmıyormuş her temizlikten sonra haznesini boşaltırsan.

Orijinalden alıntı: akg58

Teşekkürler arkadaşım bende koku konusunu merak ediyordum aslında. Eskş süpürgenin kokusundan bayağı müzdaribiz, galiba torbasız bir model bakacam onlar koku yapmıyormuş her temizlikten sonra haznesini boşaltırsan.

Bütçem o dönem kısıtlıydı fakat 200 daha koyup şunu Philips FC9256/01 ErgoFit deluxe alsaymışım diye yanarımda yanarım... Sen bütçeyi zorlayabiliyorsan kaçırma. Bu forumda Dyson DC 23 Animal'a alternatif tercih edilen bir model...

• Tesadüfe bak, bende bu Philips Maraton FC 9256/1 Ergofit Deluxe 2000 Watt modeli aklımdan geçiriyordum. Aslında bütçeyi epey zorlayacak ama, daha önce ucuzunu aldık memnun olmadık inşallah bu pişman etmez. ürün elime geçtikten sonra merak edilenler varsa cevaplayabilirim. Koku sorunu olmasa kesinlikle nilfisk alırdım ama torbalılar eninde sonunda koku yapıyor tecrübelerime göre. Zaten nilfisk torbasız model üretmiyorbildiğim kadarı ile.
    Hayvanları tanıdıkça insanları sevmeye başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dyson Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akg58

Bugün itibari ile siparişi verdim, inşallah pişman olmayız 500 ytl verdik sonuçta.

Dostum güle güle kullan, yorumlarını bekliyorum özellikle sessizliği konusunda...

Bir kaç fotoğrafta eklersen süpürme sonucu birikenler ne kum gibi mi felan? İhya olacağız ...
  • Süpürge demincek geldi hemen monteleyip bir deneme yaptım sadece yolluktan çıkan nerdeyse bir avuç tüy toz pislik vs. vardı inanılmaz geldi bana ve çok sesli çalışmıyor buna rağmen en azından eski makinaya göre sesi çok az diyebilirim. Emiş gücü iyi yolluğu kaldırıyordu çekerken zor süpürdüm. Merak edilen bir şey varsa cevaplayabilirim. Birkaç resim.

Bir sorum daha olacak mesela senin evinde fayans yüzey gibi... Ben Nilfisk ile halı fırçasını kapatıp süpürmeye kalktığımda epey kaş kuşş sürtme sesi çıkıyor. Klasik Sert Zemin Aparatı olayı!.

Philipsle beraber bunun için özel bir aparat var mı ve bu anlamda nasıl?

Süpürdükten sonra haznedekiler kum gibi mi? Dyson için böyle bir yorum vardı da..
    Yani çöpe dökerken ortalığı toz duman almaması açısından...

Diğer fotolarıda bekliyorum.

Tekrar güle güle kullanman dileğiyle...
  • Valla haznedekileri çektim ama henüz hazneyei boşalmadım ekstra olarak filteyi açmadan tozlarını çırpabiliyorsunuz tam ortasında bir kol var onu sağ sol yaparak çevirince filtenin ortasındaki pervane sistemi aralardajki tozu haneye çırpıyor. Normal başlıkla fayansa vurdum rahatsız edici bir ses duymadım yanında gelen aparatlar kolunda asılı ilk resimde, ince uçlu uzun bir parça var birde görünen o fırçalı küçük başlık ama fırçalı küçük başlık iki parça halinde sürgülü yapmışlar sağa doğru çekince fırça çıkıyor galiba sizin bahsettiğiniz başlık haline dönüşüyor o parçanın ses yapacağını sanmam çünkü küçük bezle kaplanmış. yinede şimdi bir deneyip geleyim o parçayı çıkartıp fayansa sürecem. Evet denedim ses çıkmıyor.

• Bu arada teşekkür ederim ürünü 509 ytl ye aldım en uygun pratikev de var galiba stoktan teslim bir günde geldi. İkinci resimdeki sadece yolluktan çıktı vay be pisliğin içinde yaşıyormuşuz aceba emektar profiloda böyle çekiyormuydu yoksa gözle görüebildiğimiz için insana psikolojik olarak öylemi geliyor. Gerçi çekmese torbası niye dolsun demi. Yok yok oda iyi çekiyordu ama koku yapıyordu meret. Bakalım bu yapacakmı, tanıdık biri içindeki pisliği bekletirsen yapar demişti ama denemeden emin olamıyacam.Başlığı nilfisk diye açtık olay philipse döndü. Neyse kısmet değilmiş iyiki koku olayını belirtiniz yoksa kafaya koymuştum nilfiski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 19 Kasım 2009; 16:34:28 >

Ses işine sevindim gerçekten

Bende sana hatırladığım bir şeyi söyleyeyim, o tozları çırptığın hane yıkanabiliyormuş bir AVM deki satıcı öyle demişti. Bir kaç kullanımda bir o kısmın temizliğini kontrol et bence...

Bu ürünü afacan! kullanıyordu diye biliyorum. Bir özel mesaj gönder bakalım, beyaz eşyalar konusunda epey deneyimli arkadaştır sana bir kaç tiyo verecektir...

Sadece çevirip çıkartıp döküceksin çöpe, bekletmene gerek yok diye düşnüyorum. Temizlik boyu gün içinde beklerse bekler...

O kadar araştırıyoruz araştırıyoruz bayanlar, eşler değerlerini bilsinler herşey onlar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 19 Kasım 2009; 16:58:21 >

• Evet kitapçığı inceledim, plastik kutu ve silindirik filtreyi çevreleyen plastik çerçevede yıkanabiliyor fakat silindirik filtre yıkanmaz, suya dayanıklı malzeme değil diyor. Halbuki sitedeki açıklamada silindir filtre için gore tex özellik belirtilmişti. gore tex benim bildiğim camel botlarda kullanılan su geçirmez anlamına gelen bir özellik. Bir alt model maraton eski kasa diyelim, onlardan üstünlüğü 25 watt daha fazla emiş gücü ve air seal (hepa nın kenarlarından hava kaçırmama özelliği) , tutuş kolaylığı, filtreyi temizleyen zımbırtı (her ne kadar tozları çırpsada filtreyi açıp çırpınca dünya toz çıkıyor yine), koldan IR kumanda, başka bir üstünlüğü yok galiba teknik açıdan belki vardır. Arada 60-70 ytl fiyat farkı var değdimi bilmiyorum. Bu arada eşim gelince tüm evi süpürdü, çıkan pisliğe inanamadık ,çok pis insanlarmışız meğer

• Philips FC9256/01 ErgoFit deluxe Torbasız elektrikli süpürge aldım benim makınamın motor kısmı yanı hepa flitrenin takılı oldugu yer cok ısınıyor el degmiyor dişarıda cok sıcak hava uflüyor.sizlerdede oluyormu yoksa benim makınada bir problemmi var
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.