Şimdi Ara

Nikon+lensmi Yoksa fujimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni başlayan birisiyim bana tavsiye edilen fotoğraf makinesi fujifilm x-s1 hem 3d çekim ve yavaşlataılmış çekim yapabiliyor yanında 26x zoom özelliği ve macro çekim özelliği var

ama bana cazip gelen nikon d3200 alıp yanına NIKON AF 70-300 lens almak

++ bu makinelerde mp çözünürlüğü etkilermi nikon d3200 24 mp diğeri 12 mp yardım edermisiniz

• yardım edermsiniz
  • off offf
  • iyi günler öncelikle d3200 çok yeni bir makine ve yanılmıyorsam 39 crostype focus noktası var ayrıca gövde olarak ve işlemci olarak daha iyi bence. birde şunuda sormalısın kendine acaba çektiğin videoların yüzde kaçı 3d olacak bu videoları oynatacak donanımın var mı gibi. eğer sadece fotoğraf çekeceksen nikon candır canandır. zoom olayına gelincede fujifilmdeki lensin optik kalitesi ile nikonu kıyaslaştırma bile derim :)
  • d-slr sizi fotoğrafçılık ve fotoğraf konusunda ileri götürür. Bir d-slr like ise sizi geriye götürür ! Çünki zaman kaybedersiniz + para kaybedersiniz ! d-slr like ile çektiğiniz fotoğrafları 1 yada 2 megapixele ufaltır öyle paylaşır kendinizi avutursunuz. Bunla arkaplan nasıl flu yapılıyor diye sorar edersiniz !.. D-slr'ınız var ise gerçek fotoğrafçılık öğrenirsiniz ve ilerlersiniz. D-slr like ise eğlenceli ve en iyisi "iyi" bir oyuncaktır.
  • Nikon+Lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

d-slr sizi fotoğrafçılık ve fotoğraf konusunda ileri götürür. Bir d-slr like ise sizi geriye götürür ! Çünki zaman kaybedersiniz + para kaybedersiniz ! d-slr like ile çektiğiniz fotoğrafları 1 yada 2 megapixele ufaltır öyle paylaşır kendinizi avutursunuz. Bunla arkaplan nasıl flu yapılıyor diye sorar edersiniz !.. D-slr'ınız var ise gerçek fotoğrafçılık öğrenirsiniz ve ilerlersiniz. D-slr like ise eğlenceli ve en iyisi "iyi" bir oyuncaktır.

+1
    Eskiden yaptığım bir hataydı bu.Şimdi Nex f3 veya nex 6 alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

d-slr sizi fotoğrafçılık ve fotoğraf konusunda ileri götürür. Bir d-slr like ise sizi geriye götürür ! Çünki zaman kaybedersiniz + para kaybedersiniz ! d-slr like ile çektiğiniz fotoğrafları 1 yada 2 megapixele ufaltır öyle paylaşır kendinizi avutursunuz. Bunla arkaplan nasıl flu yapılıyor diye sorar edersiniz !.. D-slr'ınız var ise gerçek fotoğrafçılık öğrenirsiniz ve ilerlersiniz. D-slr like ise eğlenceli ve en iyisi "iyi" bir oyuncaktır.

+1

Hocam paylaşın tecrübelerinizi. Neden eskiden yaptığınız ve şimdi hata olarak andığınız bu süreci paylaşmıyorsunuz ?! En güzeli yaşayandan dinleyip, görüp, öğrenmek. Biz söyleyince birileri yüksek gerilim hattına takılmış uçurtma gibi çırpınıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

+1

Hocam paylaşın tecrübelerinizi. Neden eskiden yaptığınız ve şimdi hata olarak andığınız bu süreci paylaşmıyorsunuz ?! En güzeli yaşayandan dinleyip, görüp, öğrenmek. Biz söyleyince birileri yüksek gerilim hattına takılmış uçurtma gibi çırpınıyor.

Fuji Dslr like s9600 sahibiydim.Astrofotoğrafla uğraşıyorum hobi olarak.Verdiğim paraya acıyorum şimdi.En düşük isoda bile istediğim gibi olmuyordu çektikleri.Heleki iso 800 ve sonrası için konuşmuyorum bile.Çektiğim fotoğraflarda 20sn pozlamayla kumlanma o kadar fazla oluyorduki yıldızlar seçilmiyordu.Bana göre en ucuz dslr bile çoğu like makineyi yerden yere vurur.İşte ben bunu anladığım an sattım makineyi.Tabi bayağıda zaman geçti şimdi Nex serisini inceliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.