Bildirim
nikon lens error dior yardım edin lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de aynı sorun var ne yapmam gerekiyor -
Aynı sorunu ben de Nikon Coolpix S10'u yere düşürdükten sonra yaşamaya başladım.
Aramalar sonucunda sorunu çözmek için önerilen bazı --çoğu babadan kalma-- yöntemler buldum.
Coolpix L3 modeli için gelen bir soruya verilen cevaplar arasında bulduğum linkte genel olarak tüm cihazlar için LENS ERROR durumunda yapılacak işlemler sıralı bir liste halinde verilmiş:
Yapılacak işlemler listesi
Aynı veya benzer bir liste TÜRKÇE olarak aşağıdaki yazıların son bölümünde bulunmaktadır:
Yazı 1, Yazı 2, Yazı 3
Benim denemelerimde bu yöntemler sonuç vermedi, ama aşağıdaki yöntem işe yaradı..
Coolpix S10 için gelen bir soruya verilen cevaplar arasında Nilesh Patel adlı kullanıcının önerdiği yöntem (sayfadaki 5. cevap) ile makineyi kullanabilir hale getirdim.
Önerilen çözüm yöntemi:
- Önce, makinenin önizleme ve fotoğraf çekme modları arasında geçiş yapan buton
(üzerinde yeşil renkli PLAY ve FOTO.MAK. ikonu bulunan tuş, çektiğiniz resimleri izleme moduna geçmek için kullanılan)
üzerine basılı tutarak makineyi açmak >> bu durumda makine preview modunda açılıyor,
- Sonra, aynı tuşa bir kez basarak çekim moduna geçmek >> ve birkaç saniye içinde makinenin normal fotoğraf çekebilir halde açılması..
Ama her defasında bu şekilde açmak zorundasınız
Bu şekilde makina kullanılabiliyor ama yine de normal şekilde çalıştırılabilir hale gelmesi için yaptırmak istiyorum.
İstanbul'da uygun fiyata tamir edecek bir yer varsa önerilere açığım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakatas -- 20 Ekim 2009; 15:43:18 >
-
NİKON COOLPİX S10 KULLANICISIYIM
BENDE DE AYNI SORUN VAR HENÜZ DENEMEDİM ÇÜNKÜ YAPMAKZ İÇİN MAKİNEMİ AÇTIM OLMASDI. TOPLAYIP SERVİSE GÖNDERECEĞİM -
~~
~~
Dediğinizi yaptım ancak makine play tuşu ile açılıyor 2. kez basınca normal çekim modunda olması gerekirken lens error hatası veriyor ooooof ooof. ama 2. kez play a basında hemen MODE M ye basında çekim modu -- çoklu çekim---video---- ses kaydı anamenüsüne giriyor peki ya sıradaki işlem
ENENENgin -
herkes dertliymiş -
NİKON COOLPİX S10 ÖMÜRLÜK BİR ÜRÜN HER NE KADAR 10 ,, 12MP LİK MAKİNELER ÇIKSA DA BU BAŞKA ÇEKİM YAPARKEN YUKARDAN VEYA TAM AŞŞAĞIDAN ÇEKİM YAPARKEN SACEDE EKRANI YÜZÜMÜZE DOĞRU CEVİRMEK YETİYOR . HEPSİ BU. DİĞER alışıla gelmiş MAKİNELERDEKİ GİBİ EĞİLİP BÜKÜLME YADA RASTGELE NASIL DENK GELİRSE ÖYLE ÇEKİM YAPMAK GİBİ Bİ SORUN OLMUYOR.
NİKON COOLPİX S10 3 BOYUTLU 3d GÖRME İMKANI.
http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/nikon/coolpix-s10/nikon-coolpix-s10-review-6.html
-
www.sonyservisankara.com burayla bır gorusun derım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X