Şimdi Ara

Nikon için Android Uzaktan Kumanda Uygulaması var mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da söylediğim gibi böyle bir uygulama bulabilir miyiz ? Ben birkaç tane denedim ama hiçbir işe yaramadı. Şimdi gidip de 20 tl kumandaya vermeyelim böyle bir uygulama varsa eğer çok çok süper olacak :D

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1256583

bu var eger ingilizce biliyorsan belki isine yarar
  • Sanırım bu adam bir uygulama geliştirmiş ve uygulamayı amazon üzerinden satıyor. Zaten böyle uygulamalar android markette var. Fakat bağlanmak için telefonla makineyi birbirine bağlamak için ara kablo lazım onu da nasıl bulabilirim hiç bilmiyorum.
  • program bedava, kullanma klavuzu 2-3$ bisey. ara kabloyu ebay uzerinden bulabilirsin usb host cable diye ararsan. biraz zahmetli olabilir ama kablosuz deklansorden cok daha iyi ise yarayacak bir program.

herhangi bir ara kablo olmadan telefonla makine arasinda bir baglanti kurabilecegini dusunmuyordun degil mi
  • bu tarz bir uygulama bende epeydir arıyorum ancak nette gördüğüm kadarı ile bu işle en çok ios yani apple ilgilenmiş en beğenilen nikon uygulamaları yine iphone için tasarlanmış sanırım android kullanıcıları olarak şimdilik beklemek zorundayız ayrıca kablo olayı çok şart olacağını sanmıyorum sonuçta hariçi wifi adaptörler epey yaygınlaştı artık dslr kullanıcıları için
  • Android için var mı bilmiyorum ama ios için güzel bi uygulama Iphone üstünden kablosuz deklanşör

http://www.youtube.com/watch?v=eHbmXVZTAgA&feature=player_embedded
  • Arkadaşlar yurt dışından kumanda adetli olarak getirdim D7000 makinemde denedim sorunsuz çalışıyor inanılmaz uygun fiyattan nikon kullanıcılarına vereceğim sadece 7 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.