Şimdi Ara

***nikon f50 28-210 lens hakkında yardım****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi geceler. elimde babamın eski filmli makinesi olan nikon f50 mevcut. f50 yi hiç kullanmadım. ama şimdi bende kendime bir makina almayı düşünüyorum. makineler,lensler hakkında henüz hiçbir bilgim yok. bu yüzden cahilliğimi maruz görün. f50 nin üzerinde 28-210 af lens bulunmaktadır. ben bu lensi hangi makinalarla kullanabilirim. almayı düşündüğüm 2 makina var biri canon 600d diğeriyse nikon 5100. hem iş yerinde gerektiğinde ürünlerin resmini çekmek için hem yurt dışı seyahatlerimde kullanmak için bir makina almayı düşünüyorum. bu lens eğer ilerde işime yarayabilecekse ona göre bir makina tercih etmeliyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

lens budur. hatta aynı lens ve f50 body den iki adet mevcuttur.

http://imageshack.us/photo/my-images/708/img1212c.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 16 Ocak 2012; 2:23:51 >

• Fotoğraftaki lens sanırım bir Cosina 28-210mm f/4.2-6.5 AF modeli. Performansı pek de iyi değildir bu nedenle sadece bu lense göre gövde seçmeniz pek doğru olmaz. Hem Nikon'da hem adaptörle manuel olarak Canon'da kullanılabildiği için de seçim için tek başına yeterli olmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.