Şimdi Ara

Nikon D90 vs Canon 550D Durability Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sonunda haşat olmuş makinalar cam gibi foto çekiyorlar bu mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 27 Aralık 2011; 14:44:42 >

• Kai yapar diyorum, başka da bişey demiyorum...

Forumda epey kişi tanır arkadaşı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 27 Aralık 2011; 15:32:21 >
  • için cız etti lan....
  • bu herifi en sonunda gidip dövücem. Kıl oluyorum ingilizcesine ve testlerine. Arkadaş hiç insaf yok adamda

ek:

İkinci videoda 550d veya d90 yok. İlk videodaki D70 ile 400D var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 27 Aralık 2011; 16:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bu herifi en sonunda gidip dövücem. Kıl oluyorum ingilizcesine ve testlerine. Arkadaş hiç insaf yok adamda

ek:

Valla hocam ben çok seviyorum Kai'yi. Bence iyi bilgiler veriyor. Testleri de gayet başarılı. Mesela bu videoyu arkadaşlarıma izlettim ve bugün bir adet 40D ve bir adet 1100D yeri boyladı, fakat arkadaşlarım daha öncesinde bu videoyu gördüğü için pek de endişelenmediler, hatta ikisinin de lafı şu oldu:

" Bir şey olmaz oğlum, Kai neler yapıyordu."

• quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

quote:

bu herifi en sonunda gidip dövücem. Kıl oluyorum ingilizcesine ve testlerine. Arkadaş hiç insaf yok adamda

ek:

Valla hocam ben çok seviyorum Kai'yi. Bence iyi bilgiler veriyor. Testleri de gayet başarılı. Mesela bu videoyu arkadaşlarıma izlettim ve bugün bir adet 40D ve bir adet 1100D yeri boyladı, fakat arkadaşlarım daha öncesinde bu videoyu gördüğü için pek de endişelenmediler, hatta ikisinin de lafı şu oldu:

" Bir şey olmaz oğlum, Kai neler yapıyordu."

1100D ye bişi olmadıysa kulağıma küpe edeyim atmaya niyetim yok ama en azından fazla üstüne düşmeme de gerek yok

• Bana seri çekim modunda biraz yavaşladı gibi geldi ama tam emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

Bana seri çekim modunda biraz yavaşladı gibi geldi ama tam emin olamadım.

ee yüksekten düşünce bizimde işlemci hızımız bi süre azalabilir.

şaka bi yana seri çekim işini ayrıntılı denemedim.Bir çok şeye bağlı sd kart, raw çekimi, noise reduction, ışık vb... ben daha sağlam halinde ideale ulaşmakta güçlük çekiyorum.Bence bir şey yoktur.Tahminim ya komple bozulur ya çalışır.Yavaşlama biraz mantıksız geldi.Sonçta digital-SLR tanımındaki digital kısmı herşeyi var-yok kümesinde işliyor.

• quote:

Haber edersen seve seve yanında gelirim Pier. İzlerken bi fena oldum, aklımdan bin türlü dövme şekli geçti.
    Arkadaş hiç mi acıma insaf olmaz bi insanda. test falan değil bununki. Amacı zaten parçalamak. Adını dayanıklılık testi koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Haber edersen seve seve yanında gelirim Pier. İzlerken bi fena oldum, aklımdan bin türlü dövme şekli geçti.
    Arkadaş hiç mi acıma insaf olmaz bi insanda. test falan değil bununki. Amacı zaten parçalamak. Adını dayanıklılık testi koymuş.

adam honkonglu.Haliyle zaten bize göre cüzi rakamlara alıyo makineleri.Bide 2. el alıyodur.
    Adam leica M9'u pembeye boyadı bunları ne yapsın

KAi nin 20 videosunu seyredince bünye alışıyor.ik 20 videoda adam idamlık

• insaf ya içim sızladı. Bu arada başlıkta hata var kameralar canon eos 450d ve nikon 70d modelleri.
  • çok pis ayar oldum bu tipsize leannn biz kıyıp bir makine bir lens alamıyoruz sen ne yapıyorsun çok kızdım şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunirgerep

insaf ya içim sızladı. Bu arada başlıkta hata var kameralar canon eos 450d ve nikon 70d modelleri.

400D ve D70 doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: sunirgerep

insaf ya içim sızladı. Bu arada başlıkta hata var kameralar canon eos 450d ve nikon 70d modelleri.

400D ve D70 doğrusu.

yanlış hatırlamıyorsam ilk videoda 550D ile D90 ı alıyor eline. Sonra vazgeçip " biz en iyisi d70 ile 400D yapalım " diyor. çakal d90 a kıyamıyor
  • quote:

ek:

hocam güldürdün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.