selamlar 1-2 gün önce nikon d80 kullandım kullananlar bilir... netleme hızı çok iyi... tabiri caizse şakk diye netleme yapıyo.. mesela bir çocuğun yüzündeki anlık gülümseme gitmeden yakalayabiliyor bütçeme uygun sony a230 buldum gövde bölümünün dandik olması önemli değil... ufacık bişey ve insan ilk eline alınca baya bi düşünüyo nasıl tutacam diye :)
bundan ziyade netleme hızı d80 kadar var mıdır ? foto kalitesi çok önemli değil... çünkü portre çalışıyorum ve netleme hızı önemli
fuji s1500 var... netleyene kadar akla karayı seçiyor.. bi bulanık bi net derken 2-3 saniyeyi buluyor.. aynı şey sony de de olur mu
teşekkürler
s1500 ile sony a230u bir tutmayın d80 ve a230 dslr makinalardır netleme hızları yuksektir d80 ve a230 arasında kayda değer fark olmaz tabi hız taktıgınız lense göre değişiklik gösterir ama kit lens bile olsa hızı yeterli olucaktır ama özellikle portre çekmek istiyorsanız size canon dslr gövdesi ve canon 85mm 1.8diyaframlı lensi önerebilirim netleme hızı en yüksek lenslerden biridirhttp://www.youtube.com/watch?v=kBY7L2gMcbc