Şimdi Ara

### Nikon D5200 Resmi Olarak Duyuruldu ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ### Nikon D5200 Resmi Olarak Duyuruldu ###

Nikon 5100'ün yerini alacak olan Nikon 5200 resmi olarak duyuruldu

Bütün Teknik Detay ve Ayrıntılar İçin ;

http://www.turknikon.com/nikon-d5200-resmi-olarak-duyuruldu-24-1mp-5fps-39af-14788

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 6 Kasım 2012; 12:53:17 >

• 3200 ün aynı sensörü muhtemelen arada birazcık iso başarımı ve fps farkı ve batarya ömrü al sana yeni model:)
  • Günümüz teknoloji dünyası maleseg bu duruma geldi ancak ölçüm sensörünün yüksek olması güzel bir durum
  • Yeni modeller hep böyle Canon 550-600-650D arasında da çok ciddi farklar yok.
    Tabii bu yarışta yenilenmek şart bazılarının gözünde 5100 artık eski görünmeye başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dementor-1 -- 29 Ekim 2012; 22:49:37 >
  • D5000 üstüne ikinci model çıkıyor.D5000 neyime yetmiyor herşeyi çekebiliyorum
  • şu 24mp hep işi bozuyor ya.
  • Göz boyama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Göz boyama

niye 24 mp iyi bir şey değil mi?
  • değil.
  • Bence çok gerekli değil.Mp değerini artrıracaklarına başka şeyleri geliştirsinler

• Her yeni model, daha fazla piyasa kaygısıyla önümüze geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

değil.

tamam kızma
  • 18-55 vr kit lens 2500 den başlar heralde :)
  • Heyecanlandım desem yalan, çünkü 5100'ün üzerine çok bir şey beklemiyorum. Fotoğraf makineleri öyle bir noktaya geldi ki, sanki daha ileri gidemiyor. Artık eklenen özellikler fotoğrafla ilgili olmaktan uzaklaşmaya başladı. Daha hızlı ve istikrarlı oto fokus, daha güzel viewfinder, daha düşük noise yerine, firmalar gövdelere gps, wi-fi, dönen ekran, dokunmatik ekran gibi özellikler ekleyerek yeni modeller üretiyorlar. Kim bilir ilerki makinelere neler ekleyecekler? 4K video kaydı? Sim kartı? Direk gövde üzerinden instagram benzeri oynamalar? Anında facebook'a twitter'a upload? Yanlış anlaşılmasın, karşı değilim, makinemde live view ve full hd video kaydı gibi özelliklerin bulunmasından gayet memnunum. Ama yeni gövdelerde, fotoğraf alanında da gelişmeler görmek güzel olurdu.
  • Evet fotoğraf adına yeni şeyler bekliyoruz.Örneğin Nikon geçen fotoğraf makineleri için bir soğutma sistemi patenti aldı.Makineye konan fanlar ile uzun pozlama ve video çekimdeki ısınmanın önüne geçmiş adamlar.Ne kadar güzel birşey keşke hep böyle şeyler görsek

• quote:

Evet fotoğraf adına yeni şeyler bekliyoruz.Örneğin Nikon geçen fotoğraf makineleri için bir soğutma sistemi patenti aldı.Makineye konan fanlar ile uzun pozlama ve video çekimdeki ısınmanın önüne geçmiş adamlar.Ne kadar güzel birşey keşke hep böyle şeyler görsek

Hakikatten devrim olmuş.Demek artık videoda sınır olmayacak yeni nesil cihazlarda ısınmanın veriği bir zarar da olmayacak.Videoda sınırlama da olmayacak.5 dk sınır var d90 kullanıyorum ama video çekiminde zaten pek tercih etmiyorum.Merak ediyorum sabırsızlanıyorum şimdiden yeni çıkacak bu nitelikteki ürünü.
  • Eğer bu şekilde daha çok göz boyamaya yönelik artılarla üretilirse bence D3200'den çok belirgin bir farkı olmaz..Keşke Pentax'ın K30 modelinde yaptığı gibi Pentaprizma bakaç kullansalar ama hiç sanmıyorum, giriş seviyesinde bir süre daha Pentamirror bakaçla devam ederler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 30 Ekim 2012; 3:07:23 >
  • Giriş seviyesinde Pentax'ın sunduklarını Canon ve Nikon'da sunmlaı artık bencede
  • quote:

Giriş seviyesinde Pentax'ın sunduklarını Canon ve Nikon'da sunmlaı artık bencede

Canon ve Nikon özellikle satış rakamları açısından Pentax'ı kendilerine rakip görmedikleri için bu markanın artılarını sanırım pek dikkate almıyorlar...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.