Şimdi Ara

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.755
Cevap
58
Favori
233.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim bölümü temizledim ve diğer mesajlar için şikayette bulundum
  • 5100 sahibiyim hiç bir sıkıntım yok süpermakine çok memnunum
  • selamlar arkadaşlar bende d5100 almayı düşünüyorum ama gittigidiyorda amerikaadan japonyadan getiriyorlarmış acaba sorun çıkarmı sizce garantisi uluslar arası yazıyor bide lensler seçerken neye dikkat etmem lazım 18-55 18e mi 55e mi hangisi daha önemli ilk sayımı ikinci mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.mamed

selamlar arkadaşlar bende d5100 almayı düşünüyorum ama gittigidiyorda amerikaadan japonyadan getiriyorlarmış acaba sorun çıkarmı sizce garantisi uluslar arası yazıyor bide lensler seçerken neye dikkat etmem lazım 18-55 18e mi 55e mi hangisi daha önemli ilk sayımı ikinci mi

Merhaba
    Bende D5100 tavsiye ederim, çok iyi makina
    Tanıdığımız varsa doğrudan yurtdışından alabilirsiniz, daha ucuza gelir. Uluslararası garantiyi bilmiyorum.
    18–55 dediği işli farklı lens değil, aynı lens üzerinde geliyor. İyice öğrenmeye kadar bunu kullanın. Pek çok durumda yeterlidir. Daha sonra ihtiyaca göre ek lensler alınabilir
    Vatan hasta sonları kampanya , bunu da değerlenebilirsiniz
  • cevab için teşekkürler ozaman üstünde ki lens ile bi süre kullanırım zaten fotografçı değilim sadece merakım var başlangıç için yeter makinayı büyük ihtimalle rusyadan alırım akrabalarım gidip geliyorlar arada bir orda fiyatlara baktım 1400-1500 tl arası değşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMbox -- 29 Şubat 2012; 13:27:11 >
  • Türk Nikon Mart 2012

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar

Okumak İçin:http://www.turknikon.com/dergi

Arkadaşlar gene dopdolu bir TürkNikon sayısı ile karşınızdayız.Derginin bütün tasarım ve düzenlemesi bana aittir.Umarım beğenirisiniz , İyi okumalar dilerim

• Dergiyi takip ediyorum ancak verilen linkte şubat sayısı çıkıyor.

Edit:Kapağı görüp şubat sayısı sandım kapat şubat ancak içerik mart sayısı arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orenen -- 29 Şubat 2012; 18:47:28 >
  • Verdiğim linktte geriye doğru bütün sayıları bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifd2005

selamlar arkadaşlar bende d5100 almayı düşünüyorum ama gittigidiyorda amerikaadan japonyadan getiriyorlarmış acaba sorun çıkarmı sizce garantisi uluslar arası yazıyor bide lensler seçerken neye dikkat etmem lazım 18-55 18e mi 55e mi hangisi daha önemli ilk sayımı ikinci mi

ilk defa makine alacak arkadaşlar alacağınız makinede lens fazla önemli değil makineyi sağlam tutun hangi lens olursa olsun ileride sizi tatmin etmeyecektir mutlaka değiştirmek isteyecesiniz

oyuzde makine nin iyi olması lensin iyi olmasından iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf831 -- 29 Şubat 2012; 22:28:14 >
  • Sh@rKs eline sağlık bir çırpıda bakıverdim
    Bu kadar emekten sonra bu işi devam ettirmen şart oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifd2005

Sh@rKs eline sağlık bir çırpıda bakıverdim
    Bu kadar emekten sonra bu işi devam ettirmen şart oldu.

Teşekkürler hocam.Elimizden geldiğince devam ettirmeye çalışıyoruz
  • Arkadaslar ilgilenenlere elimde satilik D90 + D7000 + D300s + Nikkor 18-105mm + Nikkor 50mm 1:1.4 AF S + 105mm Nikkor MAkro objektif var ilgilenenler irtibata gecsin fiyatlara sasiracaginiza eminim hkesci@hotmail.com
  • Yusuf arkadaşım ilgin için sağol benim kafamda şoyle soru var 1. d5100 iyi mi 2. makinayı original lensle mi almak ve 2-3 ay sonra değiştirmek lensi veya sadece gövdeyi alıp daha güzel lens satın almak mı daha mantıklı makinayı kullanmak istediğim yer ürün çekimleri market ürünleri vs .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMbox

Yusuf arkadaşım ilgin için sağol benim kafamda şoyle soru var 1. d5100 iyi mi 2. makinayı original lensle mi almak ve 2-3 ay sonra değiştirmek lensi veya sadece gövdeyi alıp daha güzel lens satın almak mı daha mantıklı makinayı kullanmak istediğim yer ürün çekimleri market ürünleri vs .

D5100 gayet iyidir.Ürün çekimler için macro lens harika olur.Yada 50mm F1.8'de işinizi görür.Gövde artı dediğimi lenslerden almanız sizin için iyi olur
  • arkadaşlar d5100 ün lensin takıldığı yerin sol tarafındaki (af yardımcı ışığının alt taraflarına denkgeliyor) yaylı küçük tırnak nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenans

arkadaşlar d5100 ün lensin takıldığı yerin sol tarafındaki (af yardımcı ışığının alt taraflarına denkgeliyor) yaylı küçük tırnak nedir?

Google'daki D5100 resimlerinde örnek vererek koyabilirmisin.Böyle bir tırnak göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

Orijinalden alıntı: qenans

arkadaşlar d5100 ün lensin takıldığı yerin sol tarafındaki (af yardımcı ışığının alt taraflarına denkgeliyor) yaylı küçük tırnak nedir?

Google'daki D5100 resimlerinde örnek vererek koyabilirmisin.Böyle bir tırnak göremedim ben

google daki resimlerde görünmüyor. lensle bayonet arasında kalıyor. çok küçük bişey.
  •  Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar

saat 8 yönündeki vidanın dibindeki tırnak.

bu tırnağın varlığı ve işlevi konusunda kullanım kılavuzundada bişey yok.

şuan üstündeki kit lensle temas halindede değil. ama arada neredeyse sıfır boşluk var diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenans -- 3 Mart 2012; 14:15:09 >
  • Anlayabildiğim kadarıyla focus ile ilgili ancak

http://www.imaging-resource.com/PRODS/D5100/D5100A.HTM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Anlayabildiğim kadarıyla focus ile ilgili ancak

http://www.imaging-resource.com/PRODS/D5100/D5100A.HTM

Bu linkteki inceleme oldukça detaylı , Yeni almayı düşünenler baksın bence

Teşekkürler Sharks
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.