Şimdi Ara

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.755
Cevap
58
Favori
233.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 25 Şubat 2014; 15:46:49 >
  • Eskişehir Kentpark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 23 Şubat 2014; 8:23:31 >
  • Nikon D5100 VR 18-55 VR Karfo Karacasulu garantili ÜMRANİYE mağazasında 1300 TL HAFTA SONUNA ÖZEL

Bugün bende aldım aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: superinho

Nikon D5100 VR 18-55 VR Karfo Karacasulu garantili ÜMRANİYE mağazasında 1300 TL HAFTA SONUNA ÖZEL

Hayırlı olsun arkadaşım Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

quote:

Orijinalden alıntı: superinho

Nikon D5100 VR 18-55 VR Karfo Karacasulu garantili ÜMRANİYE mağazasında 1300 TL HAFTA SONUNA ÖZEL

Hayırlı olsun arkadaşım Güle güle kullanın

Teşekkür ederim

• Hayırlı olsun. Karfo Karacasulu olması açısından çok uygun bir fiyata almışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 23 Şubat 2014; 14:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply_

Hayırlı olsun. Karfo Karacasulu olması açısından çok uygun bir fiyata almışsınız

Teşekkür ederim n11 den paralel ithalat alacaktım, bugün tesadüfen bu kampanya denk geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniform -- 23 Şubat 2014; 17:37:09 >
  • quote:

Eskişehir Kentpark

Merhaba,

Bu fotoğrafa Photoshop'ta efekt işlemi uyguladınız mı yoksa fotoğraf makinesinden çıktığı gibi mi burada yayınladınız? Cevap için şimdiden teşekkürler.

• Fotoğrafları vivid modda çekiyorum. Bu şekilde renkler daha doygun çıkıyor. Bunun haricinde makinenin kendi ayarlarından keskinlik maksimumda, kontrast +1'de ve havanın durumuna göre de parlaklığı bazen +1 yapıyor bazen nötr'de bırakıyorum. Bunun haricinde bu fotoğrafta kontrast ve keskinlik kullandım, fakat; Keskinlik, kontrasta göre daha az kullanıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 23 Şubat 2014; 18:55:58 >
  • Umarım begenirsiniz.

Nikon d 5100

Nikon 35 mm f 1.8 g

Pozlama 1.20 sn, f 3.5, iso 100

• Nikon d 5100

Nikon 35 mm f 1.8 g

Pozlama 1.20 sn, f 1.8 iso 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 23 Şubat 2014; 19:39:44 >
  • Nikon D5100

Lens 35 mm f 1.8 g dx

Pozlama 1 sn, f 13, iso 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 23 Şubat 2014; 19:51:50 >
  • Fotoğraflar oldukça güzel. Emeğinize sağlık, devamını bekleriz.
  • quote:

Fotoğraflar oldukça güzel. Emeğinize sağlık, devamını bekleriz.

Tesekkür ederim hocam.Sizin fotograflarınızda güzel. Fotoğrafcılık hobisi ile henüz 7 aydır ilgileniyorum ama resmen kanıma işledi desem yalan olmaz.Keske daha erken yaşlarda başlasaydım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 23 Şubat 2014; 20:00:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

quote:

Tesekkür ederim hocam.Sizin fotograflarınızda güzel. Fotoğrafcılık hobisi ile henüz 7 aydır ilgileniyorum ama resmen kanıma işledi desem yalan olmaz.Keske daha erken yaşlarda başlasaydım diye düşünüyorum.

Teşekkürler. 7 aylık bir ilgi sürecine göre fotoğraflar bence çok çok başarılı. Özellikle kendi açımdan son fotoğrafı çok beğendim. Bende de eskiden beri bir istek vardı fotoğrafçılığa karşı, babamın analog makinesiyle başlayıp araya bin bir türlü şey girdikten ve belirli bir süre ara verildikten sonra 2007 senesinde kodağın kompaktıyla bu tutkuya tekrar sarılmak ve daha sonrasında 3 tane daha kompakt makine alıp, en sonunda doğru yolu bulup 7 ay öncesinde D5100 alarak bu tutkuya devam etmekteyim.

• Umarım bu kadar fotograf ekliyorum diye kimse kızmaz:)

Yüklenen resimlerin biri ham hali digeride fotoshop ile düzenlenmiş halidir.. Eleştirilerinizi özellikle bekliyorum.

35 mm, f 3.5, iso 100

Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

quote:

Teşekkürler. 7 aylık bir ilgi sürecine göre fotoğraflar bence çok çok başarılı. Özellikle kendi açımdan son fotoğrafı çok beğendim. Bende de eskiden beri bir istek vardı fotoğrafçılığa karşı, babamın analog makinesiyle başlayıp araya bin bir türlü şey girdikten ve belirli bir süre ara verildikten sonra 2007 senesinde kodağın kompaktıyla bu tutkuya tekrar sarılmak ve daha sonrasında 3 tane daha kompakt makine alıp, en sonunda doğru yolu bulup 7 ay öncesinde D5100 alarak bu tutkuya devam etmekteyim.

Aslında başlamam tamamen tesadüfen oldu. Daha önce kompakt makineler kullanıyordum. Gecen sene oğlum doğum gününde benden Dslr makine istedi. D5100 aldım. İsteyen o ama kullanan ben oldum. O ise hala otomodda cekmeye devam ediyor:) Bu 7-8 aylık sürecte fotografcılıkla ilgili ne kadar döküman varsa okudum, birçok video seyrettim. Bu arada kendime yetecek kadar Fotoshop öğrendim. D 5100 ün hakkını tam olarak verdiğimi düşünüyorum. Ama hayalim Fx bi makineye gecmek. Ama ha deyince olmuyor malum pahalı. 10 güne kadar hem fx makineye uyumlu olması acısından hemde D5100 ile kullanabilme açısından Tamron 24-70 f 2.8 vc lens almayı düşünüyorum.

• Foruma en çok fotoğraf yükleyenlerden biri benim. Şu ana kadar kızan olmadı, inşallah bundan sonrada olmaz diyelim Photoshop'a gelince benim açıkçası pek yapabildiğimi zannetmediğim bir konu. Sizin ki bana göre abartıya kaçmayan bir kadının makyajı gibi olmuş, beğendiğimi söylemeliyim bu konuda. 2. mesaja gelince, araştırmalarım doğrultusunda Tamron 24-70 lens konumlandırılmasında profesyonellerin en çok rağbet gösterdiği lenslerin başında geliyor. Mesela 16-85'e göre hem diyafram hem keskinlik hem de imaj kalitesi olarak çok daha ön planda olduğu devamlı dile getirilen bir konu.
  • Madem kızan yok yüklemeye devam o zaman:)

Uzun pozlama olan foto Seferihisar sıgacık limanında cekildi.

Lens 18-105 mm , f 11 , 117 saniye shutter speed. Hem raw hemde düzenlenmiş halleriyle. Ve İzmirli olupta saat kulesi cekmemek olmaz.
     Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar Nikon D5100: Püf Noktaları, Sorunlar, Çözümler, Cevaplar

• Memento-Mori35 kullanıcısına yanıt
    fotoğraflarınız çok iyi. makinenin hakkını vermişsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.