Şimdi Ara

Nikon D5100 mü Canon 650D mi Acil cevap veren olursa çok iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Nikon D5100 ile Canon 650D ile arasında çok kaldım Canon 650D 18-55mm lens var yanında Nikon ise 18-55mm dx 55-200mm dx var sizce hangisini almalıyım video benim için çok sorun degil ikisin fiyatıda aynı nerdeyse sizce ne almalıyım Bide neden oldugunu açıklarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcetin55 -- 14 Haziran 2013; 22:33:21 >

• mcetin55 M kullanıcısına yanıt
    Bilen yokmu hiç ya.
  • İnan aralarinda cok fark yok. Bu tip makinalarda ergonomiye, malzeme kalitesine falan bakmani oneririm cunku aralarinda onemli sayilabilecek fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bililiyorum önemli fark yok ama şimdi nikon d5100 çift lens ile ama VRsi yok lenslerin canon 650d 18-55 tek lens oyuzden kararsızım
  • 650D al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

650D al.

neye göre? Adam bi lafla 650D almasın, düşünerek alsın bence.
  • quote:

650D al.

Neden 650D açıklarmısınız acaba benim için videonun bi önemi yok fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kagit ustunde 5100 daha iyi, ama neden oldugunun cevabını yukarida sen vermissin. aldigin lenslerle devam edeceksen 5100 al.
  • quote:

kagit ustunde 5100 daha iyi, ama neden oldugunun cevabını yukarida sen vermissin. aldigin lenslerle devam edeceksen 5100 al.

zaten lens yuzunden 5100 düşünüyorum ama hani 650nin bir artısı varmı iki makinayıda aldım eline inceledim ama hala kararsızım ben
  • kisel olarak bana canon un tonları daha güzel ve doğal geliyor.
  • quote:

kisel olarak bana canon un tonları daha güzel ve doğal geliyor.

evet gerçege daha yakın ama nikonunda lensler daha kaliteli ve daha keskin ama lensleri pahalı :/ ama görüşün için çok teşekkür ederim

• Kağıt üzerinde D5100 neden daha iyi? 650D ergonomisinden teknk özelliklerine ve kullanıma kadar D5100'den çok daha iyi. Algılayıcı farkı çok önemli değil çünkü modern makinlerin hepsi çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Kağıt üzerinde D5100 neden daha iyi? 650D ergonomisinden teknk özelliklerine ve kullanıma kadar D5100'den çok daha iyi. Algılayıcı farkı çok önemli değil çünkü modern makinlerin hepsi çok iyi.

bunu ben soylemiyorum dpreview soyluyor, orada karsilastirirsan gorursun. zaten ergonomisinin daha iyi oldugu karsilastirmada da bariz belli. ben de kararsiz kalip bunlarin arasinda 550D aldim o ayri konu.
  • quote:

quote:

Kağıt üzerinde D5100 neden daha iyi? 650D ergonomisinden teknk özelliklerine ve kullanıma kadar D5100'den çok daha iyi. Algılayıcı farkı çok önemli değil çünkü modern makinlerin hepsi çok iyi.

bunu ben soylemiyorum dpreview soyluyor, orada karsilastirirsan gorursun. zaten ergonomisinin daha iyi oldugu karsilastirmada da bariz belli. ben de kararsiz kalip bunlarin arasinda 550D aldim o ayri konu.

DPReview nerede diyor bunu?
  • quote:

quote:

550d nasıl hocam,memnunmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oenaj

quote:

quote:

550d nasıl hocam,memnunmusun

gayet guzel tamron 17-50 ile kullaniyorum. 50 mm ile video cekiyorum.

Yongnuo Speedlight YN 468 II flash olarak bunu aldim. guzel bir set oldu kanaatindayim.
    gittigi yere kadar kullanirim.

• hayırlı olsun hocam, bende 600d ile 650d arasındayım bakalım,kaç haftadır araştırıyorum yaa,ne zor bişeymiş karar vermek...
  •  Nikon D5100 mü Canon 650D mi Acil cevap veren olursa çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 16 Haziran 2013; 0:18:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.