Şimdi Ara

nikon D50 bilen/kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nikon D50 foto mak. kullanıyorum ama nası video cekeceğimi bilmiyorum

•  nikon D50 bilen/kullanan

Bu makinadan bahsediyoruz dimi?
    ...Ve sen bu makinayla kamera kaydı mı yapmaya çalışıyorsun yoksa!
    İşin zor.Allah yardımcın olsun.
    Bunu yapabilmen için önce bu makinada video kaydı yapabilme özelliğinin olması gerekmiyormu?
    Bu özellik bir DSLR nin bittiği an olurdu heralde.
  • hiçbir D-SLR makina video çekemez...
    ancak D-SLR like sınıfı ve diğer kompakt makinalar çekebilir..
  • ilginç bir soru olmuş. daha ne kullandığımızı bilmiyoruz
  • @Dnn

video çekebilse neden bittiği an olur ki
  • bilinçli kullanıcı olmak lazım...
  • Ağlamak istiyorum!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

@Dnn

En basitinden;Yeni bir fotoğraf makinası alınırken dikkat edilen özelliklerin başında SENSÖR kalitesi yer alır.
    Video kaydı ise bir fotoğraf makinesinin bence en büyük düşmanıdır.Video kaydı sırasında sensör normalden daha fazla ısınır.Ve doğal olarakta buda sensörün ömrünü olumsuz yönde etkiler.Özellikle her yeni üretilen DSLR modellerinde ki ortak amaç fotoğraf kalitesini geliştirip mevcut sensörün ömrünü mümkün oldukça uzun tutabilmektir.Durum böyleyken DSLR alanında üretim yapan hiçbir marka hiçbir modeline video özelliğini koymak istemez.Bu 'Ya tutarsa' denilecek bir kumar bile olamaz.Özellikle DSLR müşterisi gibi genelde profesyonel kullanıcıların oluşturduğu bir kitleye karşı daha oynanmadan kaybedilmiş bir oyun olur.
    İşte buyüzden video özelliği o DSLR modelinin sonu olur.(Sizin düşüncenizi bilemem ama benim şahsi görüşüm budur)

Olurda birgün VİDEO özelliği olan bir dslr modeli piyasaya sürülürse bakalım ne kadar tutulacak?

• düşüncelerinizin çoguna katılıyorum..
    burada amaç fotografsa eger DSLR nin başka işlevi olmamalı..

• kullanıyorum dediysem beim değil.. bi aynı zmanda arkadaşım olan komşuma yurtdışından hediye geldi ve özelliklerini ben biliyorum.. ama menüne video format ayarları olduğunu gördüm ve kayıt yapabileceğmizi sandık tabi olmadı..
  • Kardeş bence sen konuyu yanlış yere açtın..Kapıdan çık solda dijital foto baskı bölümü var orada anlat derdini...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dnn

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

@Dnn

En basitinden;Yeni bir fotoğraf makinası alınırken dikkat edilen özelliklerin başında SENSÖR kalitesi yer alır.
    Video kaydı ise bir fotoğraf makinesinin bence en büyük düşmanıdır.Video kaydı sırasında sensör normalden daha fazla ısınır.Ve doğal olarakta buda sensörün ömrünü olumsuz yönde etkiler.Özellikle her yeni üretilen DSLR modellerinde ki ortak amaç fotoğraf kalitesini geliştirip mevcut sensörün ömrünü mümkün oldukça uzun tutabilmektir.Durum böyleyken DSLR alanında üretim yapan hiçbir marka hiçbir modeline video özelliğini koymak istemez.Bu 'Ya tutarsa' denilecek bir kumar bile olamaz.Özellikle DSLR müşterisi gibi genelde profesyonel kullanıcıların oluşturduğu bir kitleye karşı daha oynanmadan kaybedilmiş bir oyun olur.
    İşte buyüzden video özelliği o DSLR modelinin sonu olur.(Sizin düşüncenizi bilemem ama benim şahsi görüşüm budur)

Olurda birgün VİDEO özelliği olan bir dslr modeli piyasaya sürülürse bakalım ne kadar tutulacak?

Bir zamanlar boyle dusunuluyordu. Ben de dahil.

Simdi geldigimiz noktaya bakilinca bu mesaj cok ironik olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumu kullanıcısına yanıt
    Şimdi dslr ile videonun alası çekiliyor, vay be, teknoloji işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.