Şimdi Ara

Nikon d3300 mü Nikon d5200 mü Canon eos 700d mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır fotoğraf makinesi araştırıyorum ve sonuç olarak bu 3 makineden birini almaya karar verdim.

1 - Nikon d3300 hafif ve fiyatı daha uygun ayrıca yeni bir model
    2 - Nikon d5200 çok fazla odak noktası ve dönebilen ekranı mevcut
    3 - Canon Eos 700 d niye tercih ettimk bilmiyorum

Makineyi eşime alacağım ve günlük çekimler yapacak. Şimdiye kadar telefondan fotoğraf çekiyordu ilk kez dslr makine kullanacak.

Yorumlarınız benim için çok önemli. Teşekkürler şimdiden...

• D3300 boyut olarak , fiyat olarak diğerlerine göre daha avantajlı . Bayanın kullanacak olduğunu düşünürsek de boyutun daha kibar olması kullanım açısından daha pratik olur . İso başarımı , renkleri ile güzel bir gövde D3300 . Ben olsam D3300 alırdım bu üçlünün içinden . Daha güncel ayrıca D5200'e göre .
  • günlük çekimler için nx3000 bakabilirsin taşınabilirlik açısından gayet küçük sony a6000ada bakabilirsin aynasız istemiyorsan nikon 3300
  • Nikon D3300 kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim. Özellikle 35 mm 1.8G lens ile güzel sonuçlar veriyor.

Saygılar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teşekkür ederim nikon d5200 aldım bugün elime ulaştı.
  • Canon 100D dusunebilirsiniz cunku makine kuvuk boyutlarda ve hafif bayanlarin eli kucuk oldugundan 100D de rahat edecektir ve 700D den hic bir eksigi yok genel olarak baktiginizda crop makineler az cok ayni sonuclari verecektir. Bir de alternatif olarak aynasiz makinelerden Sony a6000. Olympus OMD EM5 ve EM10 bunlarada bakilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edemirci7898

Canon 100D dusunebilirsiniz cunku makine kuvuk boyutlarda ve hafif bayanlarin eli kucuk oldugundan 100D de rahat edecektir ve 700D den hic bir eksigi yok genel olarak baktiginizda crop makineler az cok ayni sonuclari verecektir. Bir de alternatif olarak aynasiz makinelerden Sony a6000. Olympus OMD EM5 ve EM10 bunlarada bakilabilir.

quote:

Arkadaşlar teşekkür ederim nikon d5200 aldım bugün elime ulaştı
    .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.