Şimdi Ara

NIKON D3100 KLUBU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
22
Favori
127.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Konuyu ön plana getirelim sorusu olan oluyor burdan sorsunlar .Bir de resim ekleyelim 55-200 Vr ile çekilmiştir.

Bir de vampir diye bişey yok derler Bu ne o zaman arkadaş ! Allah tan aramızda parmaklık var.

NIKON D3100 KLUBU

harika!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bguzelsoyy

quote:

Konuyu ön plana getirelim sorusu olan oluyor burdan sorsunlar .Bir de resim ekleyelim 55-200 Vr ile çekilmiştir.

Bir de vampir diye bişey yok derler Bu ne o zaman arkadaş ! Allah tan aramızda parmaklık var.

NIKON D3100 KLUBU

harika!

Teşekkürler :)

• arkadaşlar size birkaç sorum var.
    live view olayında fotoğraf çekerken deklanşöre bastıktan 1-2 saniye sonra çekiyor fotoğrafı, bunun nedeni nedir?
    film çekim modlarında siyah beyaz gibi modlar var mı? ben göremedim.
    son olarak iso 100 ün altına inmiyor sanırım, bunun eksikliğini gören oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbn57

arkadaşlar size birkaç sorum var.
    live view olayında fotoğraf çekerken deklanşöre bastıktan 1-2 saniye sonra çekiyor fotoğrafı, bunun nedeni nedir?

1-2 saniye sonra çekmesi netleme yapmasındandır.

Siyah beyaz modu var makinede.

İso 100 altına gerek yok.Bu makineler iso 800 de bile temiz foto üretebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

quote:

aydınlık mekanlarda uzun pozlama süresinde veya yüksek aperture açıklığında lazım olabiliyor.
    siyah beyaz video moduna nasıl alıyoruz biliyormusunuz?

• quote:

dostum resim cekerken o netleme suresini istemiyorsan resimlerini ekrandan cekme.Ufak pencereden cek o zaman sak diye 1 kerede cekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bguzelsoyy

quote:

dostum resim cekerken o netleme suresini istemiyorsan resimlerini ekrandan cekme.Ufak pencereden cek o zaman sak diye 1 kerede cekiyor :)

ben zaten vizörden çekiyorum zaten, ama o kadar bekliyecekse live view dan çekmek mantıksız.
  • quote:

quote:

quote:

aydınlık mekanlarda uzun pozlama süresinde veya yüksek aperture açıklığında lazım olabiliyor.
    siyah beyaz video moduna nasıl alıyoruz biliyormusunuz?

NIKON D3100 KLUBU

" Set Picture Control " menüsünden siyah-beyaz yapabilirsiniz

Ayrıca size vizörden'mi ekrandanmı çekiyorsunuz fotolarınızı ?

• selamlar,bendede 18 55vr lensiyle d3100 var ama bi türlü istediğim gibi fotolar çekemiyorum.hani bi kaç kare yakaladım şansa ama olmuyo.
    Bu arada benim gece çektiğim bütün pozlar sanki sepya fontlu gibi çıkıyor.tripodda var mesela ama normal gece pozları hep sepyalı gibi oluyor
    Gece tripodla iso ayarı kaç olmalı? ben 800 e alıyorum.gündüz çekimlerimdede genelde iso 400de kullanıyorum sanki isoyu düşürdükçe fotoğraf renkleri daha kötü oluyo gibime geliyor.
    istanbul avrupa yakasında bildiğiniz faydalı kurs veren yer varmı?
     NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

Son olarakta 18 55lensle manuel focusla öndeki objeyi net arka planı flu nasıl çekeriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 8 Ocak 2012; 14:40:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: a|i

selamlar,bendede 18 55vr lensiyle d3100 var ama bi türlü istediğim gibi fotolar çekemiyorum.hani bi kaç kare yakaladım şansa ama olmuyo.
    Bu arada benim gece çektiğim bütün pozlar sanki sepya fontlu gibi çıkıyor.tripodda var mesela ama normal gece pozları hep sepyalı gibi oluyor
    Gece tripodla iso ayarı kaç olmalı? ben 800 e alıyorum.gündüz çekimlerimdede genelde iso 400de kullanıyorum sanki isoyu düşürdükçe fotoğraf renkleri daha kötü oluyo gibime geliyor.
    istanbul avrupa yakasında bildiğiniz faydalı kurs veren yer varmı?
     NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

Son olarakta 18 55lensle manuel focusla öndeki objeyi net arka planı flu nasıl çekeriz?

large aperture ayarı ile öndeki seçtiğin yeri net geri planı flu çekebilirsin

• quote:

Bu ayar nerede peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

quote:

Bu ayar nerede peki

Diyaframı en açık konuma geririn yani

• beyler birşey soracaktım bu makineyle nasıl panaromik fotoğraf çekebilirz acaba herhangi bir parçamı gerekli yoksa kendiliğinden böyle bir özellik varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

beyler birşey soracaktım bu makineyle nasıl panaromik fotoğraf çekebilirz acaba herhangi bir parçamı gerekli yoksa kendiliğinden böyle bir özellik varmı?

Uç taraflarından iç ice geçmiş 4-5 kare çekip bilgisayarda birleştirmeniz lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

beyler birşey soracaktım bu makineyle nasıl panaromik fotoğraf çekebilirz acaba herhangi bir parçamı gerekli yoksa kendiliğinden böyle bir özellik varmı?

Uç taraflarından iç ice geçmiş 4-5 kare çekip bilgisayarda birleştirmeniz lazım

Cevap için teşekkür ederim illa kendi elimizle yapacağız anlaşıldı

• Cumartesi günü Vakıfbank Güneş Sigorta - Eczacıbaşı Maçından... Pek bişey cıkmadı ama :(

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

• Isvec/Malmö

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

Yunanistan/Santorini

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

NIKON D3100 KLUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinc6 -- 11 Ocak 2012; 17:03:15 >

• @bilinc6 elinize saglık . ilk 2 foto oldukca güzel özellikle bina enteresanmıs :D güzel bir avrupa turu mu yapıyorsunuz isveç yunanistan falan ? Bu arada burda güneş yok isvec de gunesi nasıl buldunuz :D:D kıskandım ...
  • quote:

@bilinc6 elinize saglık . ilk 2 foto oldukca güzel özellikle bina enteresanmıs :D güzel bir avrupa turu mu yapıyorsunuz isveç yunanistan falan ? Bu arada burda güneş yok isvec de gunesi nasıl buldunuz :D:D kıskandım ...

Tessekur ederim. Cok guzel bir bina, ismi Turning Torso :) Ben Isvecin Malmö sehrinde yasiyorum, yunanistana tatil icin gitmistim :) gunesli fotograflar yazdan kalma sanirim hazirandi yaz aylari gunesli geciyor hatta hava 23:00 gibi karariyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.