Bildirim
NIKON D3100 KLUBU (76. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Flickr üzerinden paylaşılan fotoğraflar görünmüyor. Sorun bende mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ibosener
Flickr üzerinden paylaşılan fotoğraflar görünmüyor. Sorun bende mi ?
Bende de gozukmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İtakeİt
quote:
Bende de gozukmuyor
ben de skinti yok arkadaslar gorunuyor
quote:
Orijinalden alıntı: genelsekreter
quote:
quote:
Bende de gozukmuyor
ben de skinti yok arkadaslar gorunuyor
Sanırım mobil tarayıcı farkından sizde görünüyor. -
olabilir hocam firefox la sorun olmuyir. ben de sitenin kendi altyapisina yuklenenleri goremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yunusemresa
güzel çekimler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hurts
quote:
güzel çekimler
Teşekkürler.
-
Yenilerden :) -
quote:
Yenilerden :)
iç karartıcı bu fazla -
birkaç fotoğrafta benden olsun.
-
mrb arkadaşlar almayı düşünüyorum da tavsiye edermisiniz? kullanan arkadaşlar memnun mu ? neden ? memnun değilse neden ? teşekkür ederim.. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: djsansa
mrb arkadaşlar almayı düşünüyorum da tavsiye edermisiniz? kullanan arkadaşlar memnun mu ? neden ? memnun değilse neden ? teşekkür ederim..
varsa bütçen nikon d90 al. Veya canon 550d veya 600d. Senin bütçene baglı tabi. Ama kit lensten sonra almak isticeğin ilk lens 50mm f/1.8 lens olucak ki nikon d3100e uyumlu olan G serisi d90 ve türevlerine uygun olan D serisinden 300-400 lira pahalı. Bu diğer prime ( sabit odaklı ) lenslerde de hemen hemen böyledir. Önerdiğim canon modellerinde zaten böyle bi problem yoktur. Ayrıca 550d ve 600d ile kaliteli videolarda çekebilirsin. İsteklerine göre kararını ver. Ama varsa bütçen d3100 ile hiç ugrasma.
Nikon d90 + 18-105vr + 50mm f/1.8d
Canon 550D&600D + 18-135 IS + 50mm f/1.8
Benim önerim bu setlerden sana uygun olanı olusturman seklinde.
-
Merhabalar ;
15 gün sonra Hollanda'da olacağım. Oraya gitmişken d3100 alsam mı diye düşünüyorum. Mediamarkt fiyatlarına baktım 349€ civarı birde tax free den %12 sini geri alıyorum. O zaman da 305€ civarına geliyor. Türkiyeden mi alsam yoksan oradan mı bilemedim. Size danışayım dedim. 18-55 vr lensli fiyatı 305 €http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/NIKON-D3100---AF-S-DX-NIKKOR-18-55mm-f-3.5-5.6G-VR,10259,350653,159929.html?langId=-11
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blink890 -- 17 Mayıs 2013; 5:00:45 >
-
Arkadaşlar merhaba, ben de dün itibari ile D3100 VR Kit ve Tamron 70-300mm ile artık aranızdayım :) Benim öğrenmek istediğim bir kaç durum var. Özellikle yapmamız gereken bir ayar var mı ? Ben P durumunda kullanıyorum. Ancak ISO değerleri ve ya dikkat etmemiz gereken bir durum var ise yazarsanız sevinirim. Biraz baktım okudum ama ayar olarak sanırım herkes otomatik kullanıyor ilk etapta ? Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: djsansa
mrb arkadaşlar almayı düşünüyorum da tavsiye edermisiniz? kullanan arkadaşlar memnun mu ? neden ? memnun değilse neden ? teşekkür ederim..
varsa bütçen nikon d90 al. Veya canon 550d veya 600d. Senin bütçene baglı tabi. Ama kit lensten sonra almak isticeğin ilk lens 50mm f/1.8 lens olucak ki nikon d3100e uyumlu olan G serisi d90 ve türevlerine uygun olan D serisinden 300-400 lira pahalı. Bu diğer prime ( sabit odaklı ) lenslerde de hemen hemen böyledir. Önerdiğim canon modellerinde zaten böyle bi problem yoktur. Ayrıca 550d ve 600d ile kaliteli videolarda çekebilirsin. İsteklerine göre kararını ver. Ama varsa bütçen d3100 ile hiç ugrasma.
Nikon d90 + 18-105vr + 50mm f/1.8d
Canon 550D&600D + 18-135 IS + 50mm f/1.8
Benim önerim bu setlerden sana uygun olanı olusturman seklinde.
çok teşekkür ederim açıkladığınız için 600d aklımda vardı benimde büyük ihtimalle 600d alıcam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blink890
Merhabalar ;
15 gün sonra Hollanda'da olacağım. Oraya gitmişken d3100 alsam mı diye düşünüyorum. Mediamarkt fiyatlarına baktım 349€ civarı birde tax free den %12 sini geri alıyorum. O zaman da 305€ civarına geliyor. Türkiyeden mi alsam yoksan oradan mı bilemedim. Size danışayım dedim. 18-55 vr lensli fiyatı 305 €http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/NIKON-D3100---AF-S-DX-NIKKOR-18-55mm-f-3.5-5.6G-VR,10259,350653,159929.html?langId=-11
kardesim alabiliuosan oradan al. hatta d7000 al tam olsun 500 euro civariymis belcikada akrabam var orada. bende getirtcem kismetse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rainbowx35
Arkadaşlar merhaba, ben de dün itibari ile D3100 VR Kit ve Tamron 70-300mm ile artık aranızdayım :) Benim öğrenmek istediğim bir kaç durum var. Özellikle yapmamız gereken bir ayar var mı ? Ben P durumunda kullanıyorum. Ancak ISO değerleri ve ya dikkat etmemiz gereken bir durum var ise yazarsanız sevinirim. Biraz baktım okudum ama ayar olarak sanırım herkes otomatik kullanıyor ilk etapta ? Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..
hocam bascek veya benzeri fotograf sitelerinde bilgiler mevcut am benim tavsiyemi sorarsani bir fotograf kurslarunin duzenledigi gezilere katilin daha cabuj geliştirirsuniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X