Bildirim
Nikon D3100 için ' Parasoley, Çanta, Tripod ' Önerileriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Parasoley 12,90 ile 14,90 arasında bulunabiliyor. Daha ucuzu yok.
Ben dün Vatanın sitesinden aynı cihazın 18-55 VR standart objektif ve 55-200 mm hediye objektif olanını 1.741 TL den aldım. Bu sabah da Parasoley siparişi verdim.
İleride ikinci bir objektif alacaksan çantayı yedek objektif taşıyabilecek boyutta almanı öneririm. -
18-55'te ön mercek odaklama esnasında sabit olmadığından (IF değil) dolayı yaprak parasoley kullanamıyorsunuz, bilginize. -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
18-55'te ön mercek odaklama esnasında sabit olmadığından (IF değil) dolayı yaprak parasoley kullanamıyorsunuz, bilginize.
Bilgilendirme için teşekkürler, var mı önerebileceğin parasoley? 18-55mm kit lens için. -
Önerebilcek parasoley derken 18mm'de kararma yapmayacak uzunlukta ve boru tipi olacak. Seçenek olarak sadece kauçuk ve plastik diye düşünebiliriz, çap da standart olduğundan "öneri" gerektirebilecek bir durum değil
EDIT:
Orjinal aksesuar Nikon HB-45 olarak geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 14 Kasım 2011; 23:15:22 > -
Oturduğum yerde bi tane şu malzemeleri satan yer olsun be arkadaş. -
Bu malzemeleri netten bulmanı öneririm. Ülkemiz de mağazalarda aksesuar bulmak zor. O sebeple netten bak derim. -
http://www.fotografdunyasi.com.tr/JJC-LH-45-Nikon-18-55mm-18-55mm-VR-lensler-icin-Yaprak-Parasoley,PR-300.html
Burada Parasoley 48 lira :X kafam karıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Black_BlasterR
http://www.fotografdunyasi.com.tr/JJC-LH-45-Nikon-18-55mm-18-55mm-VR-lensler-icin-Yaprak-Parasoley,PR-300.html
Burada Parasoley 48 lira :X kafam karıştı.
bu linkte gorunen parasoley yaprak degildir boru tipidir. 18-55 gibi ön elementi hareketli objektiflerde yaprak parasoley kullanamazsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X