Şimdi Ara

Nikon D3100 Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır D3100 fotoğraf makinesini almak istiyordum. Bütçem yeni elverdi. Ancak bu işte acemiyim. Üzerinde gelen lensin çok iyi olmadığını söylüyorlar forumda. Ancak farklı lenslerle satılan yerler de var. Mesela;

Fotografium'da Nikon D3100 18-105 VR Lens Kit & Nikon Çanta - 8GB Kart 1945 TL
    Vatanbilgisayarda NIKON D3100 KİT(18-55 VR+ 55-200 Lens) 2042 TL

İkinide de verilen lensler farklı. Arada 100 TL kadar fiyat varkı var. Acaba hangisinin kombinasyonu daha iyi? Daha çok manzara fotoğrafları çekmeyi severim ve bu işe yeni başlıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Eğer farklı sitelerde daha ideal kombinasyonlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

• Merhaba,
    Geçen hafta bazı Media Markt mağazalarında,Nikon d3100+18-55vr+55-200vr'nin 1799 tl'den listelendiğini duymuştum.
    İsterseniz bir araştırın,belki kampanya devam ediyor olabilir.Aslında günlük kullanım için 18-105vr'yi de düşünebilirsiniz ama set şeklinde almanızı daha çok tavsiye ederim.
    İyi akşamlar,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 1 Mayıs 2011; 21:08:06 >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Media Markt'tan alamam. Diyarbakır'da görev yapıyorum. En yakın Media Markt Adanada ve gitme imkanım yok. İnternet üzerinden alışveriş yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asadem

Yorumunuz için teşekkür ederim. Media Markt'tan alamam. Diyarbakır'da görev yapıyorum. En yakın Media Markt Adanada ve gitme imkanım yok. İnternet üzerinden alışveriş yapabilirim.

Rica ederim,iyi akşamlar..
  • Merhabalar,
    Aslinda internetten siparis etmenizi pek istemem, gidip incelemek gerekir. Ama böyle bir imkaniniz yoksa güvenilir yerlerden alisveris yapiniz.
    Mesela Fotografium'a cok güveniyorum. Bugun siparis verin, yarin elinizde. Birsey sormak istiyorum.. Nikon d3100 sart mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

bende yeni başlayacağım bu makineyi almaya karar verdim üstündeki lens kötümüdür yani makine fiyatını hakediyormu ben fazla anlayan biri değilim ama önemli olan iyi ve net fotoğraf çekmek o yüzden profesyonel almak istiyorum

Lens'te makinede gayet güzeldir.Tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.