Şimdi Ara

Nikon D3100 (18-55 VR) + (55-200 VR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Computer' dan almış olduğum Nikon D3100 makinamı ve lenslerimi Nikon D90' a geçiş yapmak istediğim için satıyorum. Makinam kozmetik olarak 10/10 alır. Alan arkadaş sıfır niyetine gözü kapalı kullanabilir.İlk makinam olduğu için gözüm gibi baktım. 1 yıl garantisi devam etmektedir, alalı 9 ay oluyor. Ürün tamamen orijinal Tayland menşeili ve Türkiye garantilidir. Refurbished ya da spot ürün vs değildir. Yurtdışı ürünleri ile kıyaslamayın lütfen fiyatı. Onlarda artık garantinin geçerli olmadığını Nikon açıklamıştı zaten . En ufak kusur yoktur makinemde. Adana'dan elden satış tercihimdir. Bizzat her şeyini kontrol edin ve öyle alın gönül rahatlığıyla.

- 9000 Shutterda
    - Nikon 18-55mm VR
    - Nikon 55-200mm VR
    - Nikon Çanta
    - Toshiba 8 GB Hafıza kartı
    - Kablolu Kumanda
    - Standart bütün orijinal aksesuarları bulunmakta. Şarj aleti, boyun askısı, cd vs gibi...Kutusu ve garanti belgesi vs ile beraber vereceğim tam kutu...

Kesinlikle ticari veya stüdyo çekimleri vs için kullanılmadı. Acemiliğimi aştım ve artık yüksek makinalara geçmek istiyorum. D90 veya çıkabilirsem D7000 gibi.

Fiyat: 1500 TL' dir. Temiz Nikon D90 ile takas düşünürüm.

Tel: 544 879 71 51 Mail: kdrncr_1907@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Güncelll...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kdrncr

Vatan Computer' dan almış olduğum Nikon D3100 makinamı ve lenslerimi Nikon D90' a geçiş yapmak istediğim için satıyorum. Makinam kozmetik olarak 10/10 alır. Alan arkadaş sıfır niyetine gözü kapalı kullanabilir.İlk makinam olduğu için gözüm gibi baktım. 1 yıl garantisi devam etmektedir, alalı 9 ay oluyor. Ürün tamamen orijinal Tayland menşeili ve Türkiye garantilidir. Refurbished ya da spot ürün vs değildir. Yurtdışı ürünleri ile kıyaslamayın lütfen fiyatı. Onlarda artık garantinin geçerli olmadığını Nikon açıklamıştı zaten . En ufak kusur yoktur makinemde. Adana'dan elden satış tercihimdir. Bizzat her şeyini kontrol edin ve öyle alın gönül rahatlığıyla.

- 9000 Shutterda
    - Nikon 18-55mm VR
    - Nikon 55-200mm VR
    - Nikon Çanta
    - Toshiba 8 GB Hafıza kartı
    - Kablolu Kumanda
    - Standart bütün orijinal aksesuarları bulunmakta. Şarj aleti, boyun askısı, cd vs gibi...Kutusu ve garanti belgesi vs ile beraber vereceğim tam kutu...

Kesinlikle ticari veya stüdyo çekimleri vs için kullanılmadı. Acemiliğimi aştım ve artık yüksek makinalara geçmek istiyorum. D90 veya çıkabilirsem D7000 gibi.

Fiyat: 1500 TL' dir. Temiz Nikon D90 ile takas düşünürüm.

Tel: 544 879 71 51 Mail: kdrncr_1907@hotmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

İlani vereli cok olmus e sende shutter i yukseltmissindir. Bende aramaktayim ayni modeli. Son fiyat nedir ve bulundugunuz konum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.