Şimdi Ara

Nikon Coolpix S6000 modeli tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Nikon Coolpix S6000 modelini almak istiyorum. Kullanan varmı acaba Amerikadan gelme ürün. Yurtdışı garantisi var sadece. Fiyatı uygun arıza çıkarmaz inşallah. Şu an Tr fiyatı 600 civarında. yada onu alma o fiyatlara şu ürün daha iyi dediğiniz birşey varsa onada bakabilirim. Bu ürünü 300 alıcam.

Yada garantili 200 Tl Samsung PL100 12.2 MP 2.7" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi var. Ama üstteki ürünle kıyaslanmaz diye düşünüyorum.

• kimseden cevap yok sanırım. En fazla 300 kadar ABD garantili makina alıcam önerileriniz varmı.
  • way topragm ya bende bu cihazi almayi dùsnyrdtm da kimse bisey yazmadi arkadas s70 aldi bende ondan alacgm galiba
  • Dediginiz s6000 ni amerikadan aldim kullaniyorum gervekten guzel bir urun bence fiyatini karsilar
  • nasil kibar mi abim ya kullanisli mi we nerden ne kadara aldin
  • merhaba

Reklam olarak algılamayın sakın ama gerçekten bu ürüne ihtiyacınız varsa İnternettenwww.amerikadanucuzal.com sitesinden alabilirsiniz. Farklı bir konsept ve Bu fotoğraf makinelerine "SANAYİ BAKANLIĞI" onaylı resmi ithalatçı garantisi veren tek yer olma özelliği taşıyor. Fiyatı KDV Dahil 368 TL'dir.

Bence denemeye değer.
    İyi günler.
  • Arkadasim dedigim gibi urunu amerikadan aldim gayet kucuk ve sirin gozukuyo fotograflarida mukemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TOSUN- -- 26 Şubat 2011; 16:21:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende oraya bir de baska bir yer wardi adi aklima gelmedi sonucta amerikadan geliyo gùwen sorunu oluyo
  • indirimplus diye bir yer war en gùzeli yenilenmis falan degil urun 0 geliyo
  • Refurbished ürün çok aldım ABD'den. Bunların 4 tanesi fotoğraf makinası idi. Hiçbir sorun yaşamadım hala da kullanıyorum. Ne çiziği var ne bir kusuru. Niye aman garantili diye iki katı para veresiniz ki. Arkadaşım eğer hala makina almadıysan Nikon S6000 al derim. Mükemmel bir alet. Sonuna kadar tavsiyemdir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.