Şimdi Ara

Nikon coolpix s230 flu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyor dan nikon coolpix s230 makina aldım.görüntüler çok flu.sanki rüya görüyorum gibi.acaba ayarlarında mı problem var.tam net görüntü için ne yapmalıyım.kullanımklavuzu ingilizce.A.B.D den geldi makina.acaba kandırıldım mı...

• Bir örnek fotoğraf koyarsanız daha açıklayıcı cevaplar alırsınız.
    Ama benim tahminim elinizi fazla titretmeniz.
  • Makina tam odaklamadan Deklanşöra tam basma birde öyle dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Makina tam odaklamadan Deklanşöra tam basma birde öyle dene

+1.. çok yakın çekme çekeceğin obje örneğin, 1 metre uzağında olsun. birde iyi aydınlatılmış bir yerde çek.. bunlara da dikkat et.. eğer sorun devam ediyorsa mekanik anlamda bir sıkıntı olmalı.. bu durumda ggden aldığın kişiye başvur, söyle.. bu arada sanırım sıfırlanmış/yenilenmiş ürün almışsın..
  •  Nikon coolpix s230 flu problemi

arkadaşlar titretmeden gayet düzgün çektim.flu görünüyor.sizce normal mi.nasıl düzeltirim.
  • exif bilgileri yok.
    ama zaten ic mekanda flassiz cekersen auto modda makine iso ya abanir ve cogu kompakda oldugu gibi fotolar senin deyiminle `flu` cikar....
    titresim engelleme(VR) kapali da olabilir. ona da bi bak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi znk -- 23 Temmuz 2010; 10:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: znk

exif bilgileri yok.
    ama zaten ic mekanda flassiz cekersen auto modda makine iso ya abanir ve cogu compactda oldugu gibi fotolar senin deyiminle `flu` cikar....
    titresim engelleme(VR) kapali da olabilir. ona da bi bak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.