Şimdi Ara

Nikon coolpix p6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makinanın öncelikle bir piyasa çıkması lazım. Örnek fotograflarına bakmak lazım. Henüz çok taze sadece vaatler var.
  • fena durmuyor bir çok 12 mp came göre daha büyük sensör boyutuna sahip canon g9 a rakip olacak tarzda bir makine gibi duruyor
  • Canon G9: Sensör boyutu: 1/1.7" (7.60 x 5.70 mm, 0.43 cm²) ; Toplam Piksel: 12.4 milyon , Piksel Yoğunluğu: 28 MP/cm²
    Nikon P6000: Sensör boyutu: 1/1.72" (7.40 x 5.55 mm, 0.41 cm²);Toplam piksel:13.93 milyon, Piksel yoğunluğu : 33 MP/cm²

    Bu tablodan çok iyi birşey çıkacağını zannetmiyorum umarım yanılırım,
    karşılaştırma açıısından o sınıfın en iyi makinası Fuji FinePix S100fs 'in değerlerini de vereyim. Sensör boyutu: 2/3" (8.80 x 6.60 mm, 0.58 cm²); toplam piksel: 11.1 milyon, yoğunluk :20 MP/cm²



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 7 Eylül 2008; 14:56:19 >
  • blackgoddess, hesabına ö.m atılamıyor o nedenle açık yazmam gerekti.
    Msn kullanmıyorum üzgünüm , Msn kullanmak için vaktim olmuyor,
    Fotograf makinası içinse ilk tavsiyem ne gibi ne gibi durumlarda fotograf çekeceğine karar vermen, yani hangi sınıf bir kamera kullanmayı planlıyorsun iyi karar vermen. Bu seçimden sonra 2. adım, seçtiğin gruba göre elindeki maddi imkanla grup içinde en avantajlı seçeneği saptamak.
    Donanımhaber'in forumunda da her ne kadar zaman zaman hır gür çıksa da birçok soruna cevap bulabilirsin. Görüşmek üzere .
    Ümit.
  • full manuel olmayan fakat manuel seçenekleri de olan amatör bir fotoğrafçının biraz da olsa kendini geliştirebileceği, pratik kullanımlı kaliteli ve kompakt bi makine istiyorum. özel bir amaç için kullanmayacağım sadece günlük fotoğraflar evde dışarda arkadaş ortamında vs. küçük ve hafif olması önemli ki kompakt istememin sebebi bu, yanımda taşımaya üşenmemem açısından. almışken iyi bir şey almak istiyorum. maddi olarak, 1 milyara kadar çıkabilirim. ne tavsiye edersin?
  • bir de nikon coolpix p6000'i hangi açıdan beğenmedin ne gibi dezavantajları olabilir mesela biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin? ilgin için çok teşekkürler
  • Tarifine uyan pek fazla kamera modeli yok galiba en akla yatkın geleni dediğin gibi Canon'un G9 modeli ancak onun da dezavantajları var , bence en büyük handikapları olarak geniş açısının 35mm olmasını ve ISO değeri arttıkça görüntü gürültüsünün yüksek oluşunu söyleyebilirim bir de buna eski G serilerine göre bayağı azalmış pil ömrünü de eklemek gerekir . P6000 için bir şey diyemeyeceğim , henüz piyasada olmayan bir makina incelemesi de yok.Canon diğer serilerini de elden geçirdiğini düşünürsek yakın - orta vadede yeni bir G serisinin de piyasaya çıkmasını muhtemel olduğunu düşünebiliriz. Bence bir süre daha piyasayı takip etmekde fayda olabilir.
    FinePix serilerinden bir makina önermek isterdim ama günlük yaşamda taşınmasının hiç pratik olmadığını düşünüyorum , o büyüklükte bir makinaya yerine az bir maliyet artışı karşılığında giriş seviyesi ama çok daha iyi görüntü kalitesine sahip bir D-SLR alınabilir, boyut olarak fazla bir değişklik olmaz.




  • peki çok sağol yardımların için biraz daha bekleyeyim en iyisi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.