Şimdi Ara

Nikon Coolpix L12 yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben tekstille uğraşıyorum ve kot pantolon üretiyorum.Çok çeşitli üretimimiz olduğu için arşiv için ürünlerimizin resimleri çekmemiz gerektiğinden Bir arkadaşımın tavsiyesi ile nikon coolpix l12 aldım.Fakat ışığı mı ayarlayamıyorum yoksa yanlış bir makine mi aldım bilmiyorum fakat hiç istediğim gibi fotoğraflar alamıyorum.Makinenin ayarlarıyla okadar oynadım beceremedim her seferinde daha kötü oldu o yüzden Auto modda kötünün iyisi görüntü alarak şimdilik idare adiyorum.Acaba yanlış makine seçimi mi yaptım bu tip katalog çekimi tarzında kapalı mekan da sabit ürünlerimi çekmem için sizce ne yapmalıyım? Acaba başka bir makine mi baksam yoksa bu makine ile doğru ayarlarla daha güzel görüntüler alabilir miyim? Flash kullanmadığım zaman detaylar istediğim gibi olmuyor flash kullandığımda da obje yakın olduğundan parlıyor. Teşekkürler

• Merhaba,
    Aldiginiz makine kötü degil,Nikon en iyi markalardan biri.
    Flash kullanarak cok yakın cekim yaparken makro modunu kullanirsaniz, parlaklık cok fazla olmaz.Yani makro cekim modu cok yakin cekimler icin kullanilir.
    Zamanla makineye alısarak daha iyi çekimler yapabilirsiniz,hosca kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 19 Mart 2008; 1:58:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.