Şimdi Ara

Nikola Tesla Mjolnir Yapabilir miydi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce gunumuz teknolojisi ile veya biraz daha gelişmiş hali ile mjolnir yapabilir miydi ? Havadan yildirim uretip istedigi yere vurabilir miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesla yapabilseydi, şuan bilim adamları neden yap(a)mıyor?
  • Teslada ki akil zeka bilgi onlarda yok.

• Hadi ya? Sende şu Tesla'yı abartan, alternatif akımı bulduğunu iddia edenlerden misin yoksa? Tesla'nın ne kadar büyük bir mühendis ve mucit olduğuna lafım yok ama, abarta abarta cıvkını çıkarttınız adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Hadi ya? Sende şu Tesla'yı abartan, alternatif akımı bulduğunu iddia edenlerden misin yoksa? Tesla'nın ne kadar büyük bir mühendis ve mucit olduğuna lafım yok ama, abarta abarta cıvkını çıkarttınız adamın.

Herkes olmasıni istediği şeye inanir. Benim dediğim gibiyse yapabilir miydi? Senin dediğin gibiyse cevap vermeye tenezzül bile etmemen lazim.

• Teknoloji gelişti, alternatif akımı ve elektriği Tesla'dan şuan çok daha iyi anlamış bir sürü insan var. Sen düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Teknoloji gelişti, alternatif akımı ve elektriği Tesla'dan şuan çok daha iyi anlamış bir sürü insan var. Sen düşün.

Olabilir. Ama konuda bu zamanin teknolojisi ile diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilirdi belki + ozaman ölüm ışınını yapmayı istemiş ama ömrü yetmemiş galiba.
  • Yapabilirdi ve hâlâ yapabilenlerin olduğunu düşünüyorum.
  • Teesla'nın şimdiye kadar sırrına erilememiş formülleri de dahil olmak üzere 700 küsur buluşu olduğu söyleniyor.
    Şimdiki ilim adamlarının kaç buluşu var acaba, sormak lazım.
  • Yapardı

• Bizden (tüm dünyadaki halktan-alt tabakadan) çok şey saklanıyor. Kim bilir neler yapıldı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Bizden (tüm dünyadaki halktan-alt tabakadan) çok şey saklanıyor. Kim bilir neler yapıldı şimdiye kadar.

Bencede belki halka sunulsa bagimsiz bilim adamlari ilham alip yeni seyler uretecek belki simdi daha ilerde olacaktik.

• Nikola Tesla büyük bir bilim insanıydı ancak popüler kültürün etkisiyle fazla abartıldı. Artık iyice çizgi film kahramanına döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Bizden (tüm dünyadaki halktan-alt tabakadan) çok şey saklanıyor. Kim bilir neler yapıldı şimdiye kadar.

Bkz. Philadelphia Deneyi
  • O adam Nikola Tesla , dünyanın en şanslı ve en şanssız insanlarından biri bana kalırsa . Üstteki arkadaş doğru söylemiş niye abartılıyor ki bu kadar , ne yaptı ki sadece hayatını insanlar daha rahat yaşasın diye mahvetti .

Ve soruya gelirsem bana kalsa gerekli yetki verilirse elektrik konusunda yapamayacağı şey yoktur .

Bundan 100lerce yıl sonra yaşasaydı sıradan biri olabilirdi belki ama o dünyaya bir hediye gibi geldi ve insanlar sadece hediyenin paketi sanıp yırtıp attı sadece kutunun içindeki bir kaç şeyi kullanabildi .

Onun hayatı bazılarına örnek olmalı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Times -- 15 Mart 2014; 0:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslanation

O adan Nikola Tesla , dünyanın en şanslı ve en şanssız insanlarından biri bana kalırsa . Üstteki arkadaş doğru söylemiş niye abartılıyor ki bu kadar , ne yaptı ki sadece hayatını insanlar daha rahat yaşasın diye mahvetti .

Ve soruya gelirsem bana kalsa gerekli yetki verilirse elektrik konusunda yapamayacağı şey yoktur .

Bundan 100lerce yıl sonra yaşasaydı sıradan biri olabilirdi belki ama o dünyaya bir hediye gibi geldi ve insanlar sadece hediyenin paketi sanıp yırtıp attı sadece kutunun içindeki bir kaç şeyi kullanabildi .

Tamamen katılıyorum. Tesla ciddi anlamda dünyayı sarsacak insandı ama yararlanılamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

O adan Nikola Tesla , dünyanın en şanslı ve en şanssız insanlarından biri bana kalırsa . Üstteki arkadaş doğru söylemiş niye abartılıyor ki bu kadar , ne yaptı ki sadece hayatını insanlar daha rahat yaşasın diye mahvetti .

Tamamen katılıyorum. Tesla ciddi anlamda dünyayı sarsacak insandı ama yararlanılamadı.

Umarım bundan sonraki teslaları kaybetmeyiz onun gibi insanlar bizi ileri taşıyabilir sadece

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Umarım bundan sonraki teslaları kaybetmeyiz onun gibi insanlar bizi ileri taşıyabilir sadece

Kaldı ki Türkiye'nin yararlanabileceğini sanmıyorum. Birçok bilimsel buluşun kurucusu olan Tesla günümüzde deli ya da şizofren muamelesi görmemeli bence. Ders kitaplarında okutulmalı. Ben de sizin gibi bu konuda sitemliyim.

• arkadaşım yazdığın mjolniri ilk defa duyuyorum fakat tahmin ettiğim kadarıyla haarp projesinden bahsediyorsun ki biraz detaylı araştırırsan amerikanın bu projeyi hayata geçirme çabaları sürüyor ki sanırsam bunu okyanus üzerine inşaa ediyorlar yani teslayı çok abartıyorsunuz diyen arkadaşlara sadece şunu söylüyorum tesla olmasaydı emin ol şu anda bu teknolojiyi kullanamayıp bu foruma bile kaydolamazdın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.