Şimdi Ara

Nike Sweatshirt 99 TL (XL) diger bedenler 118 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Renkleri mevcut, mobilden attigim icin detayli yazamadim. Fiyat sicak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav konuşmak için konuşmayın nerde 20 lira göndercem 20 lirayı hadi bana al gönder? çakması bile 50-60 lira olan ürün için orijinali gayet iyi fiyat yav şu forumda sırf konuşmak için konuşanlara söylenecek öyle sözler varda allahtan forum kuralları var, sözüm sana ve üstte gereksiz yazanlara tek tek alıntılamıyorum onlar girip okurlar nasıl olsa
  • 5 kuruş etmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arka mahallenin bıçkın delikanlısı olmak isteyenler için idealmiş
  • 118 lirayı giyelim daha iyi :D
  • çakması 20 lira kaldırımda oturan breminler giyiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğenmeyen varmış?

Nike Sweatshirt 99 TL (XL) diger bedenler 118 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

çakması 20 lira kaldırımda oturan breminler giyiyor
    yav konuşmak için konuşmayın nerde 20 lira göndercem 20 lirayı hadi bana al gönder? çakması bile 50-60 lira olan ürün için orijinali gayet iyi fiyat yav şu forumda sırf konuşmak için konuşanlara söylenecek öyle sözler varda allahtan forum kuralları var, sözüm sana ve üstte gereksiz yazanlara tek tek alıntılamıyorum onlar girip okurlar nasıl olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu giyip gaspa çıkarız artık
  • Bunu alana 50 kuruş hediye ediyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

yav konuşmak için konuşmayın nerde 20 lira göndercem 20 lirayı hadi bana al gönder? çakması bile 50-60 lira olan ürün için orijinali gayet iyi fiyat yav şu forumda sırf konuşmak için konuşanlara söylenecek öyle sözler varda allahtan forum kuralları var, sözüm sana ve üstte gereksiz yazanlara tek tek alıntılamıyorum onlar girip okurlar nasıl olsa

Alıntıları Göster
    20 liraya alırım 10 da kargo parasını gönder lakin bubyağmur ve fırtına da seni ikna etmeye uğraşmak için 50 de bana vermen lazım

eğer ben kendim alıcam diyorsan beyazıta git bulursun pazarlıkla alırsın 25 liraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar da gomdunuz!

hani nerde arabesk rap esprisi insafsizlar asdasd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

20 liraya alırım 10 da kargo parasını gönder lakin bubyağmur ve fırtına da seni ikna etmeye uğraşmak için 50 de bana vermen lazım

eğer ben kendim alıcam diyorsan beyazıta git bulursun pazarlıkla alırsın 25 liraya

Alıntıları Göster
    hadi kardeşim uza, kerimcan durmazın arabasını falan takip et sen
  • Bel kısmı yağlı olanlar uzak dursun. Dar bir kesimi var.

• Nike Sweatshirt 99 TL (XL) diger bedenler 118 TL
  • Şunu görünce "50 kuruş ver tırrek" diyen, hızlı ve at hırsız tipli kişiler aklıma geliyor 😁

• Sadece 2xl gözüküyor diğer bedenler için yüksek fiyat çıkıyor

• siyah olsa alırdım bunu neyin üstüne giyeceğiz
    edit . siyahı da 150 tl miş ama 2xl var ucuz giyinmek için ya şişman olmak gerekiyor ya da zayıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 5 Şubat 2020; 18:50:5 >
  • kekolar yüzünden millet üzerine eşofman üstü giyemez oldu
    bende de kırmızı nike eşofman üstü var giyiyorum cok da severek
    20 lira diyen arkadaş da eğer orda harbiden kaliteli 20 liraya kaliteli çakma bulursa bana da alsın, en az 50 lira oluyo bunlar çoğu yerde
  • Koşuda, sporda iş görür gibi ama fiyat 130 TL olmuş. Hepsiburada'da 90 TL'ye var.
    www.hepsiburada.com
    Nike Park18 Trk Jkt Knit AA2059-657 Eşofman Üst Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nike-park18-trk-jkt-knit-aa2059-657-esofman-ust-p-HBV00000GYR49
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.