profesyonel değilsen pembe alma bence kırmızı turuncu sıyah yeşil dıger renklerıne bak. cunku o krampon yenı cıktı gülerler kendi görüşümce. ve cokta pahalı aynı zamanda
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
profesyonel değilsen pembe alma bence kırmızı turuncu sıyah yeşil dıger renklerıne bak. cunku o krampon yenı cıktı gülerler kendi görüşümce. ve cokta pahalı aynı zamanda
Tamam saol.Haklısın pembe çok pahalı en ucuz 240$ dan buldum , sanırım mavi veya turuncu alıcam teşekkürler...
pembeye neden taktın?
Nerden geldi bu pembe sevdası baros'u falan örnek almıyorsun dimi
ya pembe güzelde bana bedava verseler sokakta giymem ismimin sonuna yürek eklenmesini istemezdim ama halı sahada o ayakkabıyı veren olursa elini öperim
dediğin ayakkabı buysa:
alma.
la kotun altında krampon mu giycen hemde pembe
selam beyler ben prof futbolcuyum ve pembe krampondan arıyorum bulan olursa parası hic problem deil ayrıca bi arkadas 360a bırakiim dems satacaksa ii para veririm cavp bekliorm tesekklr...
Kotun altına krampon olmaz. Kramponun anlamını bılmıyorsun heralde krampon ; çivili futbol ayakkabısı senin istedigin heralde halı saha.
beyler bnde bu krmpondan arıorm bulan yada elnde olpta stmak isteyen varsa msj atsın
quote:
Orijinalden alıntı: muridona
selam beyler ben prof futbolcuyum ve pembe krampondan arıyorum bulan olursa parası hic problem deil ayrıca bi arkadas 360a bırakiim dems satacaksa ii para veririm cavp bekliorm tesekklr...
O kramponlar belli başlı futbolcular için üretiliyor, satılmıyor öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: wizH
quote:
O kramponlar belli başlı futbolcular için üretiliyor, satılmıyor öyle.
Merc. pembe dediğiniz zapo nun turuncu ayakkabısının pembe olanı sanırım ülküalanda var girişte karşıdaki mağazada 150lira fln dı hatırladıgım abim turuncusunu kullanıyor forvet ayakkabısı diyorlar cok ince ayagını her yere sokan birine göre deil ona göre düşünün derim f10 kullanıyorum adidas indirimdeydi 80lira fln dı çok kaliteli tavsiye ederim
La kotun altına kramponmu olurmuş. Kotun altına ayakkabı istiyorsan Adidas Superstar alacaksın. Sakın bi delilik yapma Adidas mağazasına git ve ayakkabıyı al. Hemde ayakkabılar inanılmaz dayanıklı ve rahat.
Bunları Adidas'ın NBA mağazalarında bulabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam Beyoğlu'nda bi tane vardı.
Şu modellere baksana ya.
Şimdiden bunu alıcam filan deme. Mükemmel modeller var. Seçim yapmak çok zor. Fiyatlarına gelince 120-140 arası değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: NidderuN
Merc. pembe dediğiniz zapo nun turuncu ayakkabısının pembe olanı sanırım ülküalanda var girişte karşıdaki mağazada 150lira fln dı hatırladıgım abim turuncusunu kullanıyor forvet ayakkabısı diyorlar cok ince ayagını her yere sokan birine göre deil ona göre düşünün derim f10 kullanıyorum adidas indirimdeydi 80lira fln dı çok kaliteli tavsiye ederim
Bunun altı çivisiz olanı satılır mı ya da bunun...
quote:
Orijinalden alıntı: New_Rockı
Bunun altı çivisiz olanı satılır mı ya da bunun...
siyah olan carbon olan vapor ve vaporların en pahalısı..sade prof modeli var ne yazıkkı..
beyler yokmu bu pembe krampondan elinde olupta satmak isteyen yada ben getrtirim diyen ii para veririm yeterki bulun su ayakkabıyı..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NidderuN