Şimdi Ara

NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    NIKE mercurial vapor IX

aceleden 44,5 numarayı beklemediğim ve 46 numara aldığım halı saha ayakkabımı satıyorum..

bunu satıp aynısının 44,5 numarasını alıcam konç ile giydiğim için pek değil ama 1 numara fark ediyor deredeyse 45 giyen birine konç. ile birlikte kullanırsa rahatlıkla olur..

aslında çok güzel ayakkabı ama büyük olduğu için satıyorum tekrar aynısından alacağım..

fiyat 70 tl

kutusu duruyor

ayakkabı 3 maç yani 3 kez giyildi kozmetik olarak temiz sıfır gibi düşünebilirsiniz..

temsili resim vericem daha sonra gerçek resimlerini atarım..
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-nike-mercurial-vapor-ix-hali-saha-139720288/detay

NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi) NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi) NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiCCky -- 30 Ekim 2013; 11:18:00 >

• Takip edeyim, hayırlı satışlar.
    @tigria (9600GT aldım)-@slybzkrt (Guitar Hero gitarı aldım)-@apca[tr] (18-55mm Canon objektif aldım)-@RM36CB (Asus laptop aldım)-@Bahtizm (Asus laptop aldım)-@black_fps (iPhone 3GS aldım)-@cyanosis (kulaklık aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Takip edeyim, hayırlı satışlar.

Eyvallah saol .. Kargo hariç 60 liraya da verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tiCCky

NIKE mercurial vapor IX

aceleden 44,5 numarayı beklemediğim ve 46 numara aldığım halı saha ayakkabımı satıyorum..

bunu satıp aynısının 44,5 numarasını alıcam konç ile giydiğim için pek değil ama 1 numara fark ediyor deredeyse 45 giyen birine konç. ile birlikte kullanırsa rahatlıkla olur..

aslında çok güzel ayakkabı ama büyük olduğu için satıyorum tekrar aynısından alacağım..

fiyat 70 tl

kutusu duruyor

ayakkabı 3 maç yani 3 kez giyildi kozmetik olarak temiz sıfır gibi düşünebilirsiniz..

temsili resim vericem daha sonra gerçek resimlerini atarım..

NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi) NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi)
     NIKE mercurial vapor IX Halı saha (resim eklendi)

Hayırlı satışlar öncelikle ...

Ayakkabıyı halı saha da veya dışarı da giydiniz mi ? yani sıfır mı ? Bir de bu model krampon tarzı halı saha mı ? son fiyatı pm atar mısınız Ayrıca resimler görünmüyor ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 23 Ekim 2013; 16:58:04 >

• Sadece halı saha da giydim krampon modellerinin halı sahası yani link atarım fiyat çok iyi aslında yarı fiyatına veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes101905

ayakkabının resimlerini atsan daha iyi olur bence.
    hayırlı satışlar.

Eklendi

Numara : 46

Kalıp : 44

Fiyat : 100 TL

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.