Şimdi Ara

Nike Mercurial Kullanan Var Mı ? [SS'li] [Duruma Göre Değiştircem]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldım 80 liraya.Nasıldır bu ayakkabı beyler

Nike Mercurial Kullanan Var Mı ? [SS'li] [Duruma Göre Değiştircem]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mevzuat -- 19 Nisan 2011; 13:54:40 >

• up
  • Kramponunu kullandım bunun...Çabuk açıldılar ama bunlar ne kadar idare eder bilmiyorum...Hayırlı olsun ;)

Dipnot:Nike Tiempo kramponlarımı özledim :/
  • Tam profunu kullandım kral ayakkabıdır.
  • Ön tarafta buruşma kırılma olur mu peki
  • Nike işareti pembe olanını kullandım (Pembe&Beyaz) ayakkabı kaliteli yırtık falan yok ama boyası kalkıyor hemen..Bembeyaz kalıyor öyle dikkatlı kullanacaksan tavsiye ederim.
  • Ben Tiempo modelinde daha rahatım. Tek geçerim. Birde Tiempo mystic modelini bulursanız, dayanıklılık 2 kat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocan durum şu şimdi ben bunu 80 liraya aldım ama 15 gün içinde değiştirebilirsiniz dediler o yüzden bi yamuğu varsa değiştirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevzuat
    Hocan durum şu şimdi ben bunu 80 liraya aldım ama 15 gün içinde değiştirebilirsiniz dediler o yüzden bi yamuğu varsa değiştirim

Biraz çabuk eski görüntü oluşturur. Burun ve üst kısmında dikiş olmadığı için patlama oranı daha azdır.
    Ayağının kıvrılmasından dolayı üzerinde çatlak görüntüleri oluşur. Bu rahatsızlık gelebilir.
    Göze ayağınız normalinden 2 numara büyükmüş gibi gelir. Kalıp olarak kabadır.
    Kısa boylu/bacaklıysanız hiç bulaşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.