Şimdi Ara

Nike ayakkabı aldım. Orjinal mi ? [BOL SS'Lİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
45.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Orjinal.

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

çakma bencede.

arkadaşlar bi dayanak, kaynak sunsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Orjinal.

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

çakma bencede.

arkadaşlar bi dayanak, kaynak sunsanız

Son resimdeki etiket çok inandırıcı geldi Ayrıca google da Nike Oceania diye arat tasarımlar birebir. Eksiklik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sene 2013 hala nike ?
  • Renginden dolayi cakma gibi gozukuyor ancak diil, ocelikle dikislere dikkat edin gayet hizali atilmis.
    Yada en basiti su sekilde anlasilir : Resimdeki urun 44 numara , heralde sizin ayak numaraniz 42 . Cunku benimde ayagim 42 ve nike ta 44 giyiyorum
  • İçin rahat değilse gönder gitsin. Paran ile rezil olma.
  • Hocam ilk resme bakınca çakma dedim son resime bakıncada orjinal gibi geldi çakmaysada adamlar 1. kalite yapmış yani
  • En iyisi ben yarın bi nike'a uğruyayım. Eğer orjinalsa birkaç ayakkabı daha alacağım

Şu çok hoşuma gitti

Nike ayakkabı aldım. Orjinal mi ? [BOL SS'Lİ]

• quote:

En iyisi ben yarın bi nike'a uğruyayım. Eğer orjinalsa birkaç ayakkabı daha alacağım

Şu çok hoşuma gitti

Iciniz rahat olsun hocam , urun orjinal. Giyin ayaginiza nike a sorun

Bu arada almayi dusundugunuz ayakkabinin bende adidas olani var (adidas neo ydu sanirsam) , hic tavsiye etmem, cok cabuk aciliyor yanlardan vede rahat bir ayakkabi degil , ayagi yoruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

sene 2013 hala nike ?

Sen ne giyiyon hoca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo2004

quote:

En iyisi ben yarın bi nike'a uğruyayım. Eğer orjinalsa birkaç ayakkabı daha alacağım

Şu çok hoşuma gitti

Bu arada almayi dusundugunuz ayakkabinin bende adidas olani var (adidas neo ydu sanirsam) , hic tavsiye etmem, cok cabuk aciliyor yanlardan vede rahat bir ayakkabi degil , ayagi yoruyor.

60 liraya gelecekti. gündelik giymek için iyi olur diye düşünmüştüm, kumaş pantolonun altına ve ya yazın kısa şortun altına

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

sene 2013 hala nike ?

Sen ne giyiyon hoca ?

lacoste adidas

sonraki fred perry yazlık alacağım
  • quote:

quote:

quote:

Şu çok hoşuma gitti

60 liraya gelecekti. gündelik giymek için iyi olur diye düşünmüştüm, kumaş pantolonun altına ve ya yazın kısa şortun altına

Aynen bende oyle dusunmustum, gerci altina topukluk fln koyunca biraz rahatliyordu, ancak dedigim gibi cabuk patliyor ayakkabi .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu çok hoşuma gitti

Aynen bende oyle dusunmustum, gerci altina topukluk fln koyunca biraz rahatliyordu, ancak dedigim gibi cabuk patliyor ayakkabi .

bilgilendirme için teşekkür ederim

Yarın uğramaya çalışacağım nike'a. Gelince konuyu güncellerim. (Utanıyorum biraz gidip sormaya)

• kesinlikle çakma ilk fotoğraftan direk anlaşılıyor hocam.
  • Bu yaz 160 küsüre satılan puma ayakkabıyı sezonda 80 liraya almıştım. Şu an modagramda da 165 lira. Olabiliyor böyle şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 16 Şubat 2013; 1:55:07 >
  • orjinal kutula lakası yok nikenin bir çok ayakkabısının kutusu öyle bilmeyenler sallamış çakma diye
  • orjinal güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant1d0te

orjinal güle güle kullan

Nasıl emin olabiliriz ki
    Kesin emin olsam ailemdekilere alacağım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgresLive

Orjinal olmuş, çakmaymış kime ne? afrikada yoksul çocukların pet şişelerden ayaklarına terlik yaptığı bi dünyada yaşıyoruz. Sağlam bi ayağın var, yürüyebiliyosun. istediğini alabiliyosun diye Şükret bence illa merak ediyosan ürün orjinal mi diye, çakma arkadaşım. nerden anladın dersen görüntü belli ediyor.

• 45 46 no ayakkabı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.