Şimdi Ara

Nike Air Versitile III (Basketbol ayakkabısı) Morhipo 249,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nike Air Versitile III (Basketbol ayakkabısı)

Diğer yerlerde 300-350 liradan aşağı yok.

Bir tane aldım. Burada da paylaşmak istedim. Farklı renklerde modelleri mevcut. Ben linkteki modeli aldım. Farklı numaraları mevcut durumda.

249,90 TL

www.morhipo.com
    Nike AO4430-002-Nike-Air-Versitile-iii - Morhipo
    https://www.morhipo.com/kampanya/detay/22338883/84226/nike-air-versitile-iii

Garanti pay ile ödemede ayrıca 50 lira morhipo bonus puanı(Kişiye özel kampanya):

Garanti pay kampanyası için, sepete küçük bir şey daha ekleyip, 250 lira veya üstünü yapmanız gerekiyor. Buna dikkat etmeliyiz. Herkeste bu kampanya çıkmıyor. Kişiye özeldir.

Edit: morhipo alışverişlerinde, hopi kullanmayı unutmayın. Hopi hesabınızda kampanyalar tanımlıysa, ayrıca puanda kazanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 1 Eylül 2019; 8:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 46 sı yok beyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 250 lira etmeyecek bir ayakkabı bence 150 ye fena değil denebilir. Air kısmı göstermelik anlamı yok sıçramaya. ama hayırlı olsun🤘
    Dipnot: Lebron15-16 ya da adidas crazy explosive primeknit satan varsa alınık 350 ye

• quote:

Orijinalden alıntı: alyosha

250 lira etmeyecek bir ayakkabı bence 150 ye fena değil denebilir. Air kısmı göstermelik anlamı yok sıçramaya. ama hayırlı olsun🤘
    Dipnot: Lebron15-16 ya da adidas crazy explosive primeknit satan varsa alınık 350 ye
    Öncelikle teşekkürler. Bu ayakkabı normalde 300 350 den aşağı bulunmuyor. Ve Google'da yorum yapanların çoğu beğenmiş bu ayakkabıyı. Bu serinin versiyonu 3. Versiyon anladığım kadarıyla. Yani bu ayakkabı daha öncede 2 kez tasarlanmış. Bu kadar versiyon çıkaran adamlar en önemli yönlerden biri olan sıçramayı es geçmiş olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Y.D

https://www.bonus.com.tr/morhipo?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=content&term_content=bonus&utm=morhipo_eticaret&gbresp=552

Birleştirilebilir.
    Bunu da kullanınca 50 lira daha indirimli oluyor. Teşekkürler. İzninle konu başlığına koyuyorum bu kampanyayı da.

Fakat herkeste bulunmuyor bu kampanya. Kişiye özel sanırım. Bende yok çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 29 Ağustos 2019; 12:42:26 >

• Kampanya devam ediyor. Aldığım ayakkabı yola çıkmış. Hızlı göndermişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayakkabılar geldi. Alanlara hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsınız.

Nike Air Versitile III (Basketbol ayakkabısı) Morhipo 249,90 TL

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    Nasıl memnunmusunuz bende almayi dusunuyorumda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

Ayakkabılar geldi. Alanlara hayırlı olsun. İnşallah memnun kalırsınız.

Kanka nasıl rahat mı ? Yağmurda falan giyilir mi dışarıda ?

• emre35x kullanıcısına yanıt
    Genel olarak memnunum hocam. Basketbol ayakkabısı olarak aldım. Ama çok ekstra bir şey de beklemeyin. Beklentinizi çok yüksek tutmayın. Ama görüntüsü çok iyi. Ayağı sarmalıyor bu yönden de iyi. Ben 41 numara giyiyorum normalde. Bu tür ayakkabıların kalıbının dar olabileceğini düşünerek 42 numara aldım.

Basket oynarken sorun olmuyor. Ama daha önce basketbol ayakkabısı pek kullanamadığımdan bu yönden diğer basketbol ayakkabılarıyla kıyaslama yapamıyorum. Ama genel itibariyle 300 350 lira civarı fiyatı olan bir ayakkabıyı 250 liraya aldım. Ve bu tür basketbol ayakkabıları bu fiyatlarda da, kalitesine göre zor bulunuyor.

• MuzKakao M kullanıcısına yanıt
    Hocam ayağı sarmalayan bir ayakkabı. Bu yönden iyi. Ben normalde 41 numara giyiyorum. Bunda 42 numara aldım. Yağmurda giyilir mi bilmiyorum. Basketbol ayakkabısı olduğunu bilerek almak lazım. Aslında dışarıda da her zaman giyilebilir. Güzel bir ayakkabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 31 Ağustos 2019; 18:4:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.