Şimdi Ara

Nike Air Max 2013 EXT 96,53 TL! (Ankara) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carlitoss

Ulus, Sıhhiye, Kızılaydan tek vesaitle gelebilirsiniz o kadar uzak değil çoğu yere

Şöyle rahat bir yürüyüş, koşu ayakkabısı önerisi olan var mı marka farketmez. Ortopedik, terleme yapmayan bir model arıyorum.

Nike air pegasus veya vomero.
    Internetten bir onceki sezon modellerini ucuza bulmak mumkun oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ters yerde yakınlarda olsa alırdım 44 numarayı
  • yusufmet eyvallah dostum.
  • Yarın Esenboğa Havalimanına gitcem dönüşte Ankara Forum'a uğrayacağım. Bakalım inşAllah işe yarar birşeyler bulabilirim Bolca fotoğraf çeker konuya eklerim
  • Farklı bir modeline 190 lira saydım daha haftasonu. 2-3 yıl önce aldığım Air Max ler bile 140-150 den aşağı değildi. Çok iyi fiyat gidebilen kaçırmasın.
    Air Max çok rahat bir ayakkabıdır. Alışan başka spor ayakkabı giymek istemez.
  • http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nike-air-max-tn-erkek-spor-ayakkabi-kampanya-107133323

Tavsiye edermisiniz arkadaslar ? 100 civarina kosuda ve tenis de giyebilcegim bir ayakkabi ariyorum bende.
  • Bugün havalimanı dönüşünde foruma uğradım hiç işe yarar birşey kalmamıştı bilginize, resmen sömürmüşler
  • Nata vegadan bildiriyorum. 41-42-43-44.5-45.5 numaralar burada mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Nata vegadan bildiriyorum. 41-42-43-44.5-45.5 numaralar burada mevcut

Bu iyi bir haber, alacak arkadaşlar fırsatı kaçırmasın. Bir noktada tecrübemi paylaşmak istiyorum, ben 42 giyiyorum, ama ayakkabıyı 43 almak zorunda kaldım, bu haliyle bile biraz sıkıyor. Zaten deneyerek alacaksınız ama normal numaranızdan 1 no büyük düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

Nata vegadan bildiriyorum. 41-42-43-44.5-45.5 numaralar burada mevcut

Bilgilendirme için teşekkürler. Sayenizde ben de alabildim.
  • Güle güle kullanın, forumu böyle zamanlarda çok seviyorum
  • Ben de aldim cok guzel ayakkabi:) cok tesekkurler

• Bugün MarkAntalya - Nike mağazasından air max ayakkabı aldım modeli konuda ki ayakkabıdan biraz farklı, indirimdeydi ve tek numara kalmıştı. 360 küsür fiyat etiket yarısıydı. Ürün bu ;

Nike Air Max 2013 EXT 96,53 TL! (Ankara)
     Nike Air Max 2013 EXT 96,53 TL! (Ankara)

Lisenin ilk yıllarından beri spor ayakkabısı giymiyordum uzun bir aradan sonra farklılık olacak, çok rahat bir ayakkabıya benziyor.

Bu tarz ayakkabı arayışında olanlar Nike mağazalarına bir göz gezdirsin indirimde ve farklı renkler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 16 Mart 2014; 1:42:21 >

• yok mu bize ankaradan yollayacak bir arkadaş?

• Aynen valla olursa cok iyi olur gonderebilecek pm

• Adidas takımım var hep bana adidas lazım
  • Biraz önce Etlik Forum'daydım. Ayakkabılara dikkat etmedim, yanlız kayak montu ve pantolonlarında çok iyi indirim var.
    Aldığım monttan örnek vereyim: ilk etiket fiyatı 359 TL, sonraki fiyat 248 TL. Son olarak da bu fiyat üzerinden %70 indirim yapılıyor sonuç olarak 75TL ye montu aldım.

%70 indirimin olduğu bu standta hatırladığım kadarıyla 3 çeşit mont ve 3-4 çeşit kayak pantolonu vardı. Beden olarak S-L-XL lar vardı.
    Bilginize arkadaşlar.

Edit:İmla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox -- 19 Mart 2014; 21:51:43 >
  • Ben bile Çayyolundan tek aktarma yaparak gidiyorum ya evet uzak biraz ama gidilemeyecek kadar değil :)

Hala var mı bu ayakkabıdan bilgilendirirseniz mutlu olurum

• folikür kullanıcısına yanıt
    Banada alır mısınız?

Alabilecekler pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 19 Mart 2014; 23:48:16 >
  • alacaklar dikkatli kullansın taşlı zeminlerde patlama yapar hava tabanları
    iki tane patlattım ben artık airmax 89 ve 90 serisi alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.