Şimdi Ara

Nihilum down by Kungen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alın arkadaşlar buda benimki Kungen halt etmiş yanımda.

http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Devilbozzo
  • keşke başlığı açarken direk olarak Copy/paste yapmasaydın da dibine "alıntı" diye not düşseydin.
  • bana kalırsa blizz nhilium un playerların önem verdiği bossları kesmesinin player kaybına sebeb olduğunun fark etti ve nhiliumun buglardan yararlanark bossları kesiyor die birilerine iftira atırtı. böylece oyuncularını geri getire bilcekti.

BU sadece benm düşüncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_0011 -- 12 Haziran 2007; 19:00:09 >
  • /gDisband
  • problem yok yola devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: amboleos

problem yok yola devam

Çok iyi hortlatmışsın konuyu bravo..
  • Ehehe hakikatten uyuyan devi uyandırdın ama aradan geçen zamanla gördük ki hala Nihilium tam gaz.
  • bu kadar sponsoru olan guild dagilmaz kolay kolay :)
  • Bu sadece nihilium da olan bisey degilki.
    Magtheridon dan xavius a göc eden ve ordan da su an baska bir server a goc eden;kardesimin arkadaslariyla ve ispanyollarla kurdugu guild de mc yaparken yazilan yazilara sahit olmustum 2 sene evvel...gm in hadi bu gün warriorlari sevindirelim yazisi ve ragranostan drop ayarlari yaptiklarini bizzzat kendi gözlerimle gordüm..
  • Saints of the City ?
  • Hort.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

bu kadar sponsoru olan guild dagilmaz kolay kolay :)

Sponsor ne? eet tmm biliyorum ama Bu oyun içinde sadece Neden bu kadar buyultuluyorki? Mesela bu tur insanlar Gercek hayatta Bişeye Sahip olamayan insanlar Kendimce yani, Abi iş ariyorum eet Güsel Daha onceden ne iş yapiyordun Baba ben evlencem tmm oğlum karsi taraf sorar Oğlunuz Ne iş yapiyor Worldofwarcraft oynuyor En iyi guildlerden biri Sponsorlari var illidanı ilk biz kesmistik o nedir? Ben askerde Teğmen Pilot olmak istiyorum Nerede ne okudun gördün işte Worldofwarcraftta oynuyorum Guild masterim, oyunda Master yaptim, Kimsede Uçan Epix Mount yokken bende vardı ee ? :D Yani Demek istediğim Bu oyunu Neden Gercek Hayatla bir Tutuyorsunuzki? Bence Yanliş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Saints of the City ?

saints of the city bi aralar magtheridondaydı ally guildi sonra başka bi yere geçtiler xaviustu galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

problem yok yola devam

?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Goldthwait

quote:

problem yok yola devam

?

Senden önce mesaj atan kaç ay önce atmış bi bak istersen

• Nerden bulup getiriyonuz bu postları. Enteresan dağilmadı tam gaz devam nihilum. Adamların forumuna bir paladin tanklık hakkında bişeyler sormuş. Kungen ben asla pala tank almam demişti şimdi guildde pala tank var.
  • Nihilumlular askerede gitmemişler ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Saints of the City ?

Evt guild ismi o dogrudur..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.