Şimdi Ara

NİHAYET YENİ BİNAMDA ANKASTRE KUTUSU TAKILMIŞ TÜRK TELEKOM :D :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zero fear

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3466

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim trol amaçlı geldiysen lütfen gidermisin biz burda yardım istiyoruz yaşayan kişilere sormak için açtım bu konuyu bilgi PLS

troll değil sadece espri :)

Tamam :D şimdi kaç günde gelirler nasıl olur bu iş yaşadınmı böyle olay ?

ortalama 1 ay alır zaten üstte ki arkadaşta söylemiş ADSL Başvurunuzu iptal edin.

Neden iptal edeyim ? Daha garanti olmazmı

ADSL Bağlatmak istiyorsanız garanti olur

Zaten ADSL gözüküyor şuan zaten ADSL içindir fiber desteklemez burası

kutu koyuldu ise VDSL Hipernet verilir.

doğru bak olabilir çünkü orda 50 gb limitsiz internet filan diyordu fiberli hızındamıymış ne bilmiyorum bu kutu zaten iyi diğer kutulardan bana göre kaliteli adam 10 mbps hız alıyormuş download önceki evde 10 mbps bile zordu aldırıyordum TTNETE sinyaller gidiyordu akşama doğru

fikrimi değiştirdim olmayadabilir kutu derken FTTC yada FTTB düşünmüştüm. bu büyük ihtimalle ADSL.

Zaten alt yapı sitede ADSL gözüküyor şuan CAMİİNİN ordada alt yapı yoktu orayada gelmiş :D ADSL de hemen bağlarlar diye düşünüyorum

• Yeni nesil ankastre.

Buyuk ihtimalle FTTC.

VDSL alinabilme ihtimali yuksek.

Kutu aktif olduktan sonra basvuru esnasında hangi paketten yararlanabileceğiniz belirtilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Yeni nesil ankastre.

Buyuk ihtimalle FTTC.

VDSL alinabilme ihtimali yuksek.

Kutu aktif olduktan sonra basvuru esnasında hangi paketten yararlanabileceğiniz belirtilir.

Diyorsun Kardeşim ADSL başvursam daha iyi olur kutu zaten yeni nesil dediğin gibi 0 el binada dokunulmamış gibi bugün takmışlar şimdi bu bide aktifmi olucak ? yalnız üstte siyah gibi bi kablo vardı ekli + elektrik gibi çekmişler üstten
  • Yalnız bide mevcut aboneliğimiz var direk telefondan aramıştım kutuyu gördüm eve gittim alt yapının olunmadığı söylendi sistemin güncellenmesi lazımmış ama sitede gözüküyor bide tarifeyi gösteriyor 50 gb limitsiz internet ücretsiz kurulum 50 tl indirim online başvuru diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Telefonda cikan kisi mh temsilcisi bir islem yazpmaz anlamazda onlar

Şimdi siteden bakıyorum CAMİİnin orda gözüküyor önceden gözükmezdi bizim burda yine alt yapı gözükmüyor böyle saçmalık yok ya Ozaman bu ankastre kutusunu kim koydu + elektriğini bile çekmişler baktığımda üstten siyah kablo gidiyordu bide elektrik ipliği gibiydi

Orijinalden alıntı: erkaninn59

biz hala bekliyoruz arkadaşla o 4 aydır biz 1.5 aydır ankastre bağlansın diye bekliyoruz

Bizimkide uzun sürdü ama okadar değil şaşırdım doğrusu ama ben baya bi aradım şikayet ettim bu arada daha hayla bağlatamadık öle boş boş duruyor kutu nasıl bağlatcaz bilemiyorum
  • ekiplerin canları gelip yapmak istemiyor geçende evimin önünden fiber kablo geçirdiler bizde yararlanabilicez mi diye sordum sadece yolun sonundaki lise yararlanabilicek dedi direk santralden lisenin içine girecek kablo dedi adamlar gelip benim bi adsl hattını bağlamıyorlar devletin işi olunca seve seve çekiyorlar fiber interneti ekiplerde bitiyor iş aslında gelip yapsalar maksimum 1 gün sürücek evin karşısında internet dolabı zaten 10 metre aramız var maksimum yer altından kablo çıkarıcak dandik bi kutu takıcak sinyali vericek gidicek yapacaği bunlar ama adamlar para kazanacak kazanmak istemiyorlar yakında gidicem o müdürlüğe bıktım 2 aydır bi adsl bağlantısı için bekliyoruz fiber olsa neyse diycem

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.