Şimdi Ara

Nihat Bilgin Çözümleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Forumda ara?tırdım ama "Nihat Bilgin" hep kaynak öneri konularında geçiyor, eğer sorumun cevabı varsa linkleyebilirseniz çok sevinirim.)
    Nihat Bilgin'in kitaplarının cozumleri neden PDF ?eklinde ve neden YouTube'daki hocaların çözmesine izin verilmiyor bilen var mı?
    Tamam yayınevi olarak video çözüm tercih etmeyebilirler ama çoğu fizik kanalı Nihat Bilgin'den ret alıyor. Amacım saygısızlık etmek değil, sadece merak ediyorum.
    Mesela Apotemi'nin yazarları "Kötü çözümler kitabı rezil ediyor" gibi bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum, tam emin değilim ama.
    Nihat Hocamızın böyle bir açıklaması var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2018 in çözümleri var mı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı tahta uygulamalarını öğretmenlere bile vermeyen yayından soruların çözümlerini yayınlamalarını mı bekliyorsun? Sorular ve kitabın içeriği bir yerde yayılmasın diye ellerinden geleni yapıyor Nihat Bilgin Yayıncılık. Ama yakındır, kısa sürede nete pdfsi düşer.
  • Kitabın PDF'i internette var zaten?

• Libgendeki 9. sınıf ve netteki 2016-2017 basımdan söz ediyorsun herhalde ? 2019-20 basımdan bahsediyorum ben.
  • Gayet TYT-AYT yazıyor kapakta aslında. Libgen'dekinden bahsetmiyorum bu arada.
    Ayrıca yine de pek mantıklı gelmiyor sırf soruları "sızdırmamak" için yapmaları.
    Bir yayın soru mu çalacak? Kazandıkları yüz binlerce liradan 50 lirasını bir kitaba harcamak çok da zor olmaz. Kaç yıldır piyasada olan bir kitap, piyasaya çıkmadan önce çözen ki?ilerle payla?mak zorunda olma durumu da yok.

• Ben soru bankalarında ne pdf çözümlerini ne de uygulama çözümlerini seviyorum. Keşke youtube hocaları çözse her kitabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyorum hocam, açıkçası özellikle matematik ve fizik kitapları PDF çözümlü olunca deliriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.