nihat kadar kim bu ülkeyi temsil etti ne saçmalıyosunuz siz beşiktaşlılık duruşuymuş adam 7 yıldır yurt dışında çalışıyor zaten zeka probleminiz falan var galiba nihatın bu ülkeye yaptıgı tanıtımın onda birini yapan herkes böyle askerlik yapabilir ayrıca askere gitmemek için yurtdışına giden oyuncularıda biliyoruz biz kimin oyuncuları oldugunu yok yabancı sınırlamasının kalkmasına karşı çıkıp nobreyi türk yapmışız bir ara okocha mirkovic balic bolic uche vs ne kadar adam varsa türk yapıp milliet 3 yabancı sahibiyken 7-8 yabancıyla oynayan kim herkes biliyor nobre türk milli takımında oynayabilme şansı olan bir oyuncu türk statüsünde oynama hakkı da belli şartlarda var ne saçmalıyosunuz belli degil ama bizde beşiktaşlılık duruşu varsa bazılarında da beşiktaş kompleksi var işte ne yapacan yapacak bişey yok
@Quartamin Askerlik yan gelip yatme yeri değildir diyen,ülke yönetiminin en yüksek koltuklarından birinin oğlu bedelli yapıyo bırakta Nihat'ta numara çeksin... İmam-cemaat meselesi gibi:)
"brandnew" yazdıklarımı iyi oku,neden eleştirdiğimi iyi anla,böyle üfürükten yorumlar yapma.Savunduğun şeye bak! Biz zaten sınırsız yabancı olsun diyoruz,siz olmasın diyorsunuz ama siz söylediklerinizi yutup yabancıyı Türk yapıp oynatıyorsunuz.O zaman bugüne kadar milli olmamış bütün yabancıları Türk yapalım milli takımda oynama şansları olduğu için.Türk olabilmeninde kanunlara göre bir kuralı vardır,bilmeden atıp tutma.Komplekse girecek olsam gider gs forumuna yazarım,senin takımının neyinin kompleksi olacak bende? "qwasqwas" Hocam sende iyi oku neyi eleştirmişim.Bahsettiğin konuda tabiki haklısın,aksini söyleyene gülerler zaten.İnan daha dün andım sayın Tayyip'i
Fanatiklik gözünü köreltmiş bazı insanların,neyin ne olduğunu anlayamayacak halde olan kişiler var.
@Quartamin ; Öncelikle Beşiktaş'ı desteklemiyorum.Nihat'tanda gram haz duymam.Nedensiz bir antipatim vardır ancak şu anda elinde imkan varken kolay kolay uzun dönem askerlik yapmaz kimse...Kısacası;yorumumu kişisel yani Nihat üzerinden alma ancak Nihat'ın bide özel bi mesleği olduğunu düşünürsek,açıkları kullanmak her T.C vatandaşının olduğu gibi onunda hakkı ;)
quote:
Orjinalden alıntı: qwasqwas
@Quartamin ; Öncelikle Beşiktaş'ı desteklemiyorum.Nihat'tanda gram haz duymam.Nedensiz bir antipatim vardır ancak şu anda elinde imkan varken kolay kolay uzun dönem askerlik yapmaz kimse...Kısacası;yorumumu kişisel yani Nihat üzerinden alma ancak Nihat'ın bide özel bi mesleği olduğunu düşünürsek,açıkları kullanmak her T.C vatandaşının olduğu gibi onunda hakkı ;)
Hocam tekrar yazayım,ben zaten askerliğini 21 gün yapmasını eleştirmiyorum,lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun.Hatta belirttim orada askere koşarak giden tek insan görmedim diye Neyi eleştirdiğimi tam anlayamamışsınız,sanki niye 21 gün yapıyor demişim gibi cevaplar yazmışsınız ama alakası yok.
Beşiktaş sınırsız yabancı olması milli takıma zarar verir diyor türk milli takımında oynayabilecek oyuncunun türk olmasının milli takıma ne zararı var bence önce sen okudunu anla boş konuşma sanki yabancı transfer yapabiliyolarda sınırsız olacakmış güldürme beni benim takımımın neyini kıskanacakmış o zaman ne işin var bu topikte ben gidip fb topikinde yazımı yazıyorum fbde bjk kompleksi hep oldu hep olacak kolay degil son 20 yılda fbyi öyle komik hallere düşürdükki kompleks normal kalecisiz yendik 5 attık 3attık 6 yabancı oynattılar berlin duvarının yıkuılışından sonra 7 yıl galibiyet göremediler bjk yendikten sonra tur attılar türkiye kupasında son galibiyetini 27 yıl önce aldılar o 27 yılda kaç maçtı 15 miydi maç da 11 maglubiyet 4 beraberlik alabildiler stad büyüttüler ilk bjk galibiyetini 7. yılda görebildiler dikkat et 7 maç falan demiyorum 7 yıl diyorum kaç kez fark attık 3-0 yendik şöyle bir dönüp bakıyorum fbden 20 yılda 2 fark yedimiz 5 maç bulamazlar 3 fark zaten yok dedigim gibi bizim 5-4-3 hepsi var
brandnew seninle futbol konuşulmaz,bak 2 takım arasında oynanan tüm maçlara,gel sonra tekrar gel nasıl rezil olmuşuz anlat bana,3-5 maçı örnek gösterme.Yabancı transferi konusuna gelince görürsün oyuncular gelince kim nasıl transfer yapıyor.Fink,gordon,sivok,zapo vs. ayarı topçu almadığımız için hemen olmuyor bu işler.Siz devam edin demirören'e ve yaptığı transferlere güvenmeye.Hata bizde,5-10 yılda bir şampiyon olmanıza izin veriyoruz ama bu bile çok size,hemen havalara giriyorsunuz.Nereden nereye çektin konuyu,ne diyim sana.Ben daha bir şey yazmam bu konuya,senin gözün bir şey görmüyor,fanatiklikten ne dediğini şaşırıyorsun.
Genel olarak arka arkaya 17 maç (6 yıl) galibiyet görememişsiniz.Dahasını istersen iyice incele verdiğim linki.Senin 7 yıl dediğin 6 sezon kendi sahamızda kazanamamışız,3 beraberlik-3 mağlubiyet ama deplasmanda kazanmışız.Evet,kalecisiz yendiniz,müthiş keyif aldım hatta o maçtan,keşke her derbi böyle olsa.Peki o maçtan sonra ligde kaç defa yendiniz?
Neyse,cevap vermeye gerek yok aslında,bunca beşiktaşlı susuyor yapılan ayıp karşısında ama sen konuları nereye çekiyorsun.Ne desem boş,en iyisi uzatmamak
quote:
Orjinalden alıntı: brandnew
fbde bjk kompleksi hep oldu hep olacak
Ulan vatanı en çok biz seviyoruz....
Ben gidiyorum delikanlı delikanlı askerliğimi yapıyorum ama kısa dönem çıkar ama uzun o benim elimde değil ama kaçmak yok, yapıyorum hem de en güzel yaşımda
Bir de bunlar milli forma giyiyor var ya
Hadi bunlar neyse bunlar geliyor yapıyor, bazılarının çocukları sahte raporlarla çocuklarının görevini yaptırmıyorlar , onlara gemicikler alıyorlar
Nato da , Amerikada torpilli görevler verdirtiyorlar, şimdi gelir gemiciğine biner torpilli işi sayesinde 1 ay yapar, BENİM DE OĞLUM YAPTI ASKERLİĞİNİ der...
Unutmayın bizler KELLEYİZ
quote:
@Quartamin Askerlik yan gelip yatme yeri değildir diyen,ülke yönetiminin en yüksek koltuklarından birinin oğlu bedelli yapıyo bırakta Nihat'ta numara çeksin... İmam-cemaat meselesi gibi:)
Bırak Tümer de yapsın!
quote:
Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi
quote:
Bırak Tümer de yapsın!
]Orjinalinden alıntı: qwasqwas
@Quartamin ; Öncelikle Beşiktaş'ı desteklemiyorum.Nihat'tanda gram haz duymam.Nedensiz bir antipatim vardır ancak şu anda elinde imkan varken kolay kolay uzun dönem askerlik yapmaz kimse...Kısacası;yorumumu kişisel yani Nihat üzerinden alma ancak Nihat'ın bide özel bi mesleği olduğunu düşünürsek,açıkları kullanmak [her T.C vatandaşının olduğu gibi onunda hakkı ;)
Okuyarak yorum yapmak en güzeli...
quote:
quote:
quote:
Bırak Tümer de yapsın!
@Quartamin ; Öncelikle Beşiktaş'ı desteklemiyorum.Nihat'tanda gram haz duymam.Nedensiz bir antipatim vardır ancak şu anda elinde imkan varken kolay kolay uzun dönem askerlik yapmaz kimse...Kısacası;yorumumu kişisel yani Nihat üzerinden alma ancak Nihat'ın bide özel bi mesleği olduğunu düşünürsek,açıkları kullanmak [her T.C vatandaşının olduğu gibi onunda hakkı ;)
İlla ki okuyarak yorum yapmak en güzeli ama demek istediğim farklı. Tümer bedelli yapmak istedi diye adamı Bjk taraftarları (en azından buadaki çoğu Bjk li) vatan haini yaptı. O zamanlar da söyledik şimdi de söylüyoruz: Ortada bir savaş durumu var ve askerden kaçan varsa elbette vatan hainidir. Kendim gidip kısa dönem askerlik yaptım. 6 ay boyunca 1 ay askerlik yapmadım. İmkanım olsa ben de bedelli yapardım. Nihat'ın eline böyle bir fırsat geçmiş ve değerlendirmiş. Tümer de böyle bir fırsat yaratmak istedi ve yarattı kendine. Hala çevremde bir sürü kişi var askere gitmeyen ve sürekli uzatan. Bu kadar adam vatan haini değil ama Tümer vatan haini.
Anlayarak cevap vermek daha da güzeli.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bırak Tümer de yapsın!
İlla ki okuyarak yorum yapmak en güzeli ama demek istediğim farklı. Tümer bedelli yapmak istedi diye adamı Bjk taraftarları (en azından buadaki çoğu Bjk li) vatan haini yaptı. O zamanlar da söyledik şimdi de söylüyoruz: Ortada bir savaş durumu var ve askerden kaçan varsa elbette vatan hainidir. Kendim gidip kısa dönem askerlik yaptım. 6 ay boyunca 1 ay askerlik yapmadım. İmkanım olsa ben de bedelli yapardım. Nihat'ın eline böyle bir fırsat geçmiş ve değerlendirmiş. Tümer de böyle bir fırsat yaratmak istedi ve yarattı kendine. Hala çevremde bir sürü kişi var askere gitmeyen ve sürekli uzatan. Bu kadar adam vatan haini değil ama Tümer vatan haini.
Anlayarak cevap vermek daha da güzeli.
Bence kıvırmamakta en güzeli Ben zaten 2. postumda genelleme yapmışım,ancak ilk postu okuyarak Tümer'in de hakkı gibisine bişi yazmışsın,bende göstermişim 2. postumda genelleme yaptığımı...Anlamadan yorum yapan yok bence,okumadan yorum yapan var :) Kısacası dile getirdiğini dile getirmeme rağmen Tümer'in de hakkı demek daha fazla anlamadan yorum yapmak oluyor...
Doğrudur, ilk postunu okuyarak yorum yaptım. Kusura bakma.
kendi futbolcusu askerden kaçmak için yunanistana giden takımın taraftarları ona göre konuşşsun
Genel olarak arka arkaya 17 maç (6 yıl) galibiyet görememişsiniz.Dahasını istersen iyice incele verdiğim linki.Senin 7 yıl dediğin 6 sezon kendi sahamızda kazanamamışız,3 beraberlik-3 mağlubiyet ama deplasmanda kazanmışız.Evet,kalecisiz yendiniz,müthiş keyif aldım hatta o maçtan,keşke her derbi böyle olsa.Peki o maçtan sonra ligde kaç defa yendiniz?
Neyse,cevap vermeye gerek yok aslında,bunca beşiktaşlı susuyor yapılan ayıp karşısında ama sen konuları nereye çekiyorsun.Ne desem boş,en iyisi uzatmamak
neyin ayıbı gidip laf olsun diye 6 ay sırf askerlikten kaçmak için ispanyada mı oynadı nihat adam türk futbol tarihinde avrupaya gidip başarılı olan ilk oyuncu oldu nihatın attıgı golün yarısını atan varmı avrupada gitti gideli ispanya gibi avrupanın en iyi 2 liginden birinde şampiyonluk mücadelesi veriyor başkaları gibi küme düşme potasındaki takımlarda oynamıyor bırak bu kadar tanıtıma kısa dönem askerlik yapsın ben yapmadımmı askerlik bende yaptım nihata helal olsun adam tabi kısa dönem yapacak hatta devlet üstün hizmet madalyası vermeleri lazım yaptıgı tanıtıma ama sizde nihatın beşiktaşlılıgından dogan bir kompleks oldugu için böyle saçma sapan yorumlar yapıyosun bizim fbyi yenemedimiz dönem tarih öncesinde kaldı az önce yazdıklarımın hepsini ben hatırlıyorum neymiş 7 yılda bir şampiyon olmamıza izin veriyolarmış son 7 yılda beşiktaşın 2 tsl 3 ftk 1 tsk kapanmışlıgı var fbnin sadece 3 tsl 1 tsk var. Boş konuşmaların dönemi geçti ayrıca hiçbir beşiktaşlı nihattan utanmaz gurur duyar keşke sizinde nihatın yarısı kadar tarihinizde oyuncu olsaydı gerçi ingilterede küme düşen tuncay ispanyada küme düşen aurelionuz var onları alacaz diye ugraşın.
bir bjk taraftarı olarak
bizi dışarda hangi lig hangi klasmanda olursa olsun hepsi bizim oyuncularımız onlarla grur duymalıyız onları şu takımdan bu takımdan diye ayırmamalıyız
Şafak kaç ?
quote:
Orjinalden alıntı: Quartamin
"brandnew" yazdıklarımı iyi oku,neden eleştirdiğimi iyi anla,böyle üfürükten yorumlar yapma.Savunduğun şeye bak! Biz zaten sınırsız yabancı olsun diyoruz,siz olmasın diyorsunuz ama siz söylediklerinizi yutup yabancıyı Türk yapıp oynatıyorsunuz.O zaman bugüne kadar milli olmamış bütün yabancıları Türk yapalım milli takımda oynama şansları olduğu için.Türk olabilmeninde kanunlara göre bir kuralı vardır,bilmeden atıp tutma.Komplekse girecek olsam gider gs forumuna yazarım,senin takımının neyinin kompleksi olacak bende? "qwasqwas" Hocam sende iyi oku neyi eleştirmişim.Bahsettiğin konuda tabiki haklısın,aksini söyleyene gülerler zaten.İnan daha dün andım sayın Tayyip'i
Fanatiklik gözünü köreltmiş bazı insanların,neyin ne olduğunu anlayamayacak halde olan kişiler var.
Git GS forumunda yaz o zaman. Bu yazdığın da kompleksin daniskasıdır...
Rekabette ne gerekiyorsa onu yaparsın. Hala karşı çıkarız sınırsız yabancıya. Ama rakiplerden de geri düşmene sebep değildir bu. Rekabett için kurallar ve hukluk çerçevesinde savaşırsın. Buna mı duruşu bozmak diyorsun. Aklı başında her insan buna güler...Siz anlamazsınız bu duruşu boşverin. Dediğim gibi GS forumunda yaz sen...