Şimdi Ara

NieR:Automata (2017) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
8
Favori
11.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    nier automata ilk nier oyunuyla bağlantılı mı acaba ?
  • Baya bağlantılı, birçok nokta eksik veya havada kalır ilk oyun ve daha öncesi bilinmezse bence. Eğer ilgileniyorsanız ve komple tüm oyunu izlemek istemiyorsanız ' Clemps ' diye bir Youtube kanalı var. O elemanın Drakengard 1-3 ve Nier videolarını izlemenizi öneririm.
  • Nier Automata'nın önceki oyunlarıyla ilgili bilgi arıyorsanız size Türkçe kaynak http://lorekeeper.net/?s=nier+
    Sadece Nier değil Dark soul ve Witcher gibi seriler de var.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    öncesi de mi var ? :) bu serinin kaç oyunu var ? nier automata'ya gelene kadar kaç oyun var ?
  • Yani şöyle, Drakengard diye bir oyun serisi var, hepsinin farklı sonları var. İlk Drakengard'ın sonlarından biri, Nier'ın hikayesinin temelini oluşturuyor. Drakengard 3'ün de olayları, ilk oyuna bağlanıyor. Biraz karışık olaylar, olay örgüleri ve karakterlerin işlenişleri biraz deiğişik çoğu oyuna göre. Souls-like veya Kojima'nın oyunlarını oynadıysanız dediğimi anlarsınız.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    anladım dostum. tüm soulsborne serisini bitirdim, sekiro da dahil. nier automata için drakengard serisi ve ilk nier oyununu bitirmek lazım o zaman. :) büyük ihtimalle nier automata için bulaşmam drakengard serisine falan ama bakalım türkçe yama bir çıksın da belki oynarım. zaten ilk nier oyunu da baya kötüymüş. oyunun metacritic puanı 68 düşün yani. :) yardımcı olduğun için teşekkürler dostum, iyi forumlar.
  • Aynen o yüzden izlemenizi tavsiye ederim, şu yılda pek oynanacak oyunlar değiller, zaten bulması da zor olur özellikle ilk Drakengard oyunlarını. O dediğim Clemps kanalında Drakengard 1-2-3 ve ilk Nier oyununun özetleri bulunuyor onları izleyebilirsiniz. Size de iyi forumlar.
  • Uzun yıllar kenarda bekledikten sonra 45 saatlik süre sonunda tüm sonları ile birlikte oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Başarılı bir yapım olmuş.Fikir olarak baya ilginç bir dönemi konu edinmiş kendine.Çipler,podlar baya özgün olmuş.İlk başlarda beni pek sarmasa da oyun sonradan bir açılıyor ki aksiyonun ortasında buluyorsunuz kendinizi.Akıp gidiyor fark etmeden.Sanat yönetimi oldukça hoşuma gitti.Müzikleri şahane hayran kaldım.Oynamamış olanlar bir göz atabilir bu oyuna güzel bir aksiyon ve hikaye sunmakta
  • Bayıldım. Oyun değil, tam bir sanat eseri. Ost'lerini dinleyip duruyorum iki haftadır.

    Nier Replicant'ı dört gözle bekliyorum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaktans -- 13 Aralık 2020; 10:42:41 >
  • Yıllardır hep aklımda olan ama bir türlü başlayamadığım bir oyundu. Dün oyunun Prologue kısmını bitirdim. Oyunun müziklerini hep övüyorlardı. Daha oyunun başındaki müzik bile kendine hayran bıraktı. Akşam olsa da gidip devam etsem diye bekliyorum.

  • Vuruş hissi zayıf ancak hikayesi ve tasarım olarak harika ki Japon temalı oyunları hiç sevmeme rağmen oynuyorum. Karakterler arasındaki diyaloglar çok iyi, oyunun dördüncü duvarı sıkça yıkması en son Deadpool'da deneyimlediğim bir şeydi. Bakalım oynamaya devam ettikçe yorum yapacağım.

    Game pass sürümü iyi, denemek isteyen varsa ucuz yoldan oynayabilir.

  • Tüm ana sonlarını bitirdim, oynamayan herkese öneriyorum. 2. sonran sonra oyun gerçekten başlıyor ve inanılmaz bir deneyim sunuyor.

  • Hocam bu drakengard ve nier arasinda ki ilişki nedir ? Biraz araştırma yaptim ama net bişey anlamadim.

    2003 yilinda tokyoya gökten bir ejderha ve gözcü düşmüş. Devlet ilk defa böle biseyle karşılaştığı için roketle onlari vurmuş. Sonra ejderhadan gelen bir virüs insanliga bulasip hasta etmiş. İnsanlik da kendini karantiya almış ruhlarlarla vucutlari ayırmış. Boş kalan vucutlara yapay ruhlar yerlestirmisler. Bunlara replikan denmiş. Yapay ruhlar vücutları terketmeyince gercek ruhlar karanliklasarak vucutlara saldirmis. Robotlar bu arada dunyayi ele geçirmiş falan.

    Okuyup anlayabildigim ancak bukadar. Tam hikayesini anlatan bir kaynak oneririmisiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayıncı Square Enix ve geliştirici Baybul, NieR: Automata'nın Steam versiyonuna 15 Temmuz'da bir güncellemenin geleceğini duyurdu. 

     

    Yama notları

     

    - Kenarlıksız video ayar özelliği eklendi.

    - Fidelity FX CAS özelliği eklendi.

    - Sistem artık Windows görüntü ayarlarında HDR'nin etkinleştirilip etkinleştirilmediğini algılayacak.

    - Kenar yumuşatma özelliğine çeşitli ince ayar getirildi.

    - Simgeler, arka planlar, kullanıcı arayüzü gibi öğeler artık 4K çözünürlükleri destekliyor. 

    - Bit hızı iyileştirildi ve önceden oluşturulmuş tüm ara sahneler geliştirildi. Artık 60 FPS'lik bir performans alınacak.

    - Global Illumination için üç farklı ayar getirildi: Yüksek, orta ve düşük.

    - Kare hızı, varsayılan ayarlarda 60 FPS olarak sabitlendi.

    - Kararlılıkla ilgili diğer düzeltmeler uygulandı. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 14.3 GB boyutunda güncelleme yayınlandı.


    Güncelleme ile yapılan düzeltmelerin ve grafiksel iyileştirmelerin çalışabilmesi için oyunda herhangi bir mod yüklü olmaması varsada dosyaları doğrulatıp yada temiz kurulumla birlikte oynamak gerekiyor. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Temmuz 2021; 19:56:20 >
  • Oyunu ilk kez bu akşam oynadım.Normalde Steam'den alalı epey olmuştu fakat teknik açıdan oyunla ilgili bazı sorunlar olduğu için(çözünürlük,tam ekran vs) bu nedenle Steam sürümüne gelecek olan güncellemeyi bekledim.İlk izlenim olarak oynanış ve müzikler gayet güzel,açılış bölümünü bitirmeden kayıt olmadığını ve otomatik kayıt yerinede manuel kaydı kendimizin yapabildiğini ilk öldüğümde fark ettim. Güncelleme ile tam ekran ve çözünürlük sorununu düzeltmişler.Oyunu 4K da açtım ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı.Ara yüzü oynanan çözünürlüğe uygun hale getirmişler ve bazı yeni görsel geliştirmeler yapmışlar.Oyun 60 fps limitle çalışıyor yinede herhangi bir akıcılık sorunu yada fps düşmesi olmadı.Sadece belirli yerlerde bazı dokuların düşük çözünürlükte olduğunu gözlemledim.Bunun için oyunun doku kalitesini artıran bir Texture modu yapılmış fakat modun çalışması için gerekli FAR isimli programın güncellemeye uygun hale getirilmesi gerekiyor.Oyunun dokularını epey geliştirdiği için modu bekleyip öyle devam edeceğim.Steam sürümü gayet sorunsuz çalışıyor eğer oyunu bu nedenle beklettiyseniz oynamanın tam zamanı diyebilirim. 





  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    oyunu bugün aldım, aldıktan sonra birkaç inceleme seyrettiğimde ölünce bütün ilerleme gidiyor tarzı birkaç söyleme denk geldim, doğru mu bu? yani bazı oyunlardaki hardcore modu gibi falan mı oyun tamamen? öyleyse başlamadan iade etmeyi düşünüyorum zira.

    tüm hikaye için birden fazla defa bitirmek zorunda olmak neyse de ölünce ilerleme kaybı olması sıkar baya.

  • İlk 1 saat açılış bölümünde böyle. Sonra böyle bir sorun yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunu yakın zamanda oynayanınız var mı? Bir arkadaşım incelemede 60fps ve fullscreen sorunundan bahsetmiş 21 Mart'ta. Şu an ne durumda? Bir arkadaşıma hediye olarak alacağım, oyun onun istek listesinde ama sorun yaşamasın istiyorum.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    15 Temmuz'da şöyle bir güncelleme yapılmıştı hocam.Yukarıda Terminatör hocam bu güncelleme sonrası deneyimlerini paylaşmıştı.


    ''Güncelleme ile tam ekran ve çözünürlük sorununu düzeltmişler.Oyunu 4K da açtım ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı.Ara yüzü oynanan çözünürlüğe uygun hale getirmişler ve bazı yeni görsel geliştirmeler yapmışlar.Oyun 60 fps limitle çalışıyor yinede herhangi bir akıcılık sorunu yada fps düşmesi olmadı''


    Yama notları

     

    - Kenarlıksız video ayar özelliği eklendi.

    - Fidelity FX CAS özelliği eklendi.

    - Sistem artık Windows görüntü ayarlarında HDR'nin etkinleştirilip etkinleştirilmediğini algılayacak.

    - Kenar yumuşatma özelliğine çeşitli ince ayar getirildi.

    - Simgeler, arka planlar, kullanıcı arayüzü gibi öğeler artık 4K çözünürlükleri destekliyor. 

    - Bit hızı iyileştirildi ve önceden oluşturulmuş tüm ara sahneler geliştirildi. Artık 60 FPS'lik bir performans alınacak.

    - Global Illumination için üç farklı ayar getirildi: Yüksek, orta ve düşük.

    - Kare hızı, varsayılan ayarlarda 60 FPS olarak sabitlendi.

    - Kararlılıkla ilgili diğer düzeltmeler uygulandı. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Aralık 2021; 22:39:3 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.