Şimdi Ara

Nidalee AD mi AP mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar . Nidalee birçok kişi ap oynuyor. Q 'sü çok iyi vuruyoer ama ya nidalee ad oynanırsa...İnsan formundayken E skilli 7 saniye %60 attakc speed veriyor. ayrıca kaplan formunda iken Q skill %100 ad istiyor. Nidalee ' ye ad ve as gitmek hata mı olur. yoksa ap ve as mi gidilmeli. yorumlarınız için şimdiden teşekkürlr..

• Hiç Nidalee oynamadım fakat AD offtank iyi diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nidalee asla AS gidilmez ap oynamak supp olur, ilk q geliştirrsin 2 tane aura item alırsın ward dizersin ama 1 ap itemin olur anca bu kadar AD ise offtank solotop daha yararlı takıma
  • Hiçbir şekilde attack speed kasılmaz nidaleeye...
  • nidalee/ mejai,archangel,rabadon,void "spear FTW"
  • AP ve AS hiç olmuyor.Teemo ya falan oluyor da Nidalee de malady,wits end,nashor falan yerine bi rabadon,lich bane,zhonya tercih ederim.
  • Guinsoo da çıkmıyorsunuzdur as veriyor diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AP kasınca oyun ortası ve sonunda AD carry lerin belası olursun. Mızrağı bi tutturdun mu zaten karşı takımın ad carry de can kalmaz. Heal skilli de oyun sonunda canı doldururcasına heal atıyor
  • Büyük ap nerfünden sonra ap kasılması tam anlamıyla useless. Tanky ad yani off-tank kasmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Hiç Nidalee oynamadım fakat AD offtank iyi diye biliyorum

gerçekten oynamamışsın.

Sana Ap build veriyorum

bot + 1 hp 2mana potu (q harras yapacagın için adama)
    ardından mejai
    magic pen bot
    rabadon
    void
    seni zorlayan ad ise zhonya's ap ise abysall (nasıldı lan bu)
    son itemleri karşıya göre alabilirsin, aldığın her itemde ap olması senin yararına. Gidip GA çıkma
  • Ad offtank daha iyi bence...

• AD Offtank iyi diyorlar bana ama ben AP oynuyorum Q'yla uzaktan tutturduğum zaman AD carry'nin %50 canını yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Hiç Nidalee oynamadım fakat AD offtank iyi diye biliyorum

gerçekten oynamamışsın.

Sana Ap build veriyorum

bot + 1 hp 2mana potu (q harras yapacagın için adama)
    ardından mejai
    magic pen bot
    rabadon
    void
    seni zorlayan ad ise zhonya's ap ise abysall (nasıldı lan bu)
    son itemleri karşıya göre alabilirsin, aldığın her itemde ap olması senin yararına. Gidip GA çıkma

AP buildini ben de biliyorum kardeşim. Ancak takımıma gelen AD offtanklar nedeniyle böyle bir yorum yaptım. AD offtank, solotopta gayet iyiydi. Takımıma gelen hepsi en azından gayet iyi oynadı

• Karşındaki adamlar mal değilse ap çok iş yapmaz q su çok çok yavaş gidiyo ve kaçmasıda çok kolay.Oyunun ortalarina dogru tf ta herhangi birine tutturursan yinede can yakar ama oyun sonuna doğru itemler tamamlandığında kesinlikle carrylere tutturman lazım oda biraz zor oluyor.Ad bruiser nidalee earlyde lanede üstünlük sağlarsın oyun sonuna doğru etkisin kaybeder ama yinede sağlamdır.Ap nidalee zevklidir q tutturduğunda aldığın haz paha biçilemez(abarttim biraz).Anladığım kadarıyla nidalee yeni almışsın summoners rift te hayvan formunda w skilliyle atlanabilecek yerler var onlari internetten bul izle çok işine yarar yazdiklarim kesin doğrudur demem hepsi şahsi görüşümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesimhane

nidalee asla AS gidilmez ap oynamak supp olur, ilk q geliştirrsin 2 tane aura item alırsın ward dizersin ama 1 ap itemin olur anca bu kadar AD ise offtank solotop daha yararlı takıma

ilk Q'yu bitirip nasıl support oluyorsun?

Top: AD
    Mid: AP
    Support oynarsanda HoG,Philo vs. devam edersin bu build üzerinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.