Şimdi Ara

Nıda Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de aynı şey oldu bunu nasıl çözeriz?
  • Oyunu indirdim denedim oyunda sınıflar çeşit bakımından çok dengeli yaratılmış.Belkide tek artısı şu an için buHarita map ve genel grafik olarak oyun iç açıcı değil betayı bırakın alpha versiyonunu önümüze sunmuşlar alın tadına bakın demişler.Oyunda grafik çözünürlülğünü bile ayarlıyacak bir menüden yoksun şu an sadece belli bir ayarda ve window veya full ekran arasında geçiş özellikleri sunulmuş ve bunun yanında bildiğimiz bir kaç gölge efektini aç kapa misali çeşitli varyasyon koymuşlar.Kontrol ise çok çok kötü durumda işaretleme ile(sol click) gidiş berbat ötesi resmen.Savaş olayı ise ayrı bir kötü.Ovalarda dev karınca öldürmek hiçte hoş değil.ki ya biraz hayal gücü olur siz tutunda karıncayı mob diye önümüze koyun yerizmi biz bunu.

Sözümün özü oyun bu haliyle çok kötü puanlar aldı benden NIDA ne bu acele(ecele) diyorum ve oyuna şu hali ile 10/4 veriyorum.

Grafik:10/4

Sesler:10/4

Kontrol:10/3

Eğlence:10/3

Genel:10/4

OB de nasıl olur orasını bilemem diyorum ve Playstation 2'mi açıp biraz Grandia 3(Squareenix) oynamaya gidiyorum

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 27 Ağustos 2009; 20:05:41 >

• artık ps yi brakıp videoları da değiştiriyorlar ben hayal kırıklığına uğradığım için direk girp yazdım kapattım :) Şimdi baktım da çok saçma 2 mesajım üst üste olmuş özür diliyorum herkesten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Ağustos 2009; 8:31:37 >
  • güzel oyuna bnziyo :)
  • bence alpa versiyonu bile olamaz daha yeni başlamışlar oyunu yazmaya. örnek verecek olursak npc den aldığınız 10 lvl armoarlarının görüntüsü yok :D yani bembeyaz bişey giyinmiş oluyorsunuz sanki ruhsunuz :) o kadar bug varki anlatamam :)
  • Işığa dayalı olmayan bi skill sistemi arıyorsanız IKV var.İlla böyle övüp süslemek abartıya kaçmak mı gerekli bir oyunu oynamak için?
  • Grafikler pek ayrıntılı durmuyor resimlerde metin2yi andırıyor ama teknolojik oyunları beğenenler sevebilir deneyipte tavsiye eden olursa oynayıp rehber hazırlıcam
  • Nıda Online için 1000 Tane Hediye keyi dağılıtıyor. Şu an için 993 tane kalmış keyleri buradan alabilirsiniz. Siteye üye olmak gerekmektedir!

Key Nasıl Kullanılır?

1. Bu Adrese giderek bir üyelik alın.
    2. Oyunda 10 Levele ulaşın.
    3. Gamekiss@joycity.com e-mail adresine mail atın.
    Gönderilen Mail Formu
    - Mail Konusu: [MMORPG] NIDA online CBT betakey
    - Mesaj Bölümüne,
    Senin Gamekiss ID
    Senin NIDA online Karakter Ad
    mmorpg.com'dan aldığınız promosyon kodu

Bedava Hediye size Open Beta başladıktan sonra 1 hafta içinde gönderilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 28 Ağustos 2009; 0:12:13 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.