Şimdi Ara

nickimin altındaki kırmızı kareler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 4 tane olmuşlar biliyorum 5 tane yapınca şutlanıyoruz da uslu durdukca bu şeyler azalıyormu yoksa illa bi kez seyahet yapmadan sıfırlanmıyormu onu sorcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 5 Aralık 2011; 15:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

beyler 4 tane olmuşlar biliyorum 5 tane yapınca şutlanıyoruz da uslu durdukca bu şeyler azalıyormu yoksa illa bi kez seyahet yapmadan sıfırlanmıyormu onu sorcaktım

Şurdan birini seçhttp://resim.donanimhaber.com/uzaklas.asp sıfırlanıyo.
    Az seçersen hepsi gitmeyebilir, bendede 4 tane vardı, bi hafta giremiycektim 7 yi seçtim.Fırsattan istifade onuda temizletmiş olduk.

Düşünsene en ummadık zamanda 4, 7, 15 herneyse ban yiyosun.Bence kendini uzaklaştır bi süre.

• sakın uzaklaştırma, ben 1 ay uzaklaştırdım kendimi halen duruyor. Uyarı üzerinden 3 ay geçince otomatik sıfırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

sakın uzaklaştırma, ben 1 ay uzaklaştırdım kendimi halen duruyor. Uyarı üzerinden 3 ay geçince otomatik sıfırlanıyor.

Niye söyledinki şimdi
  • quote:

sakın uzaklaştırma, ben 1 ay uzaklaştırdım kendimi halen duruyor. Uyarı üzerinden 3 ay geçince otomatik sıfırlanıyor.

beklenen aynştayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Niye söyledinki şimdi

o kadar ciddi yazmışsın ki espri yapmış olabilmen aklımdan bile geçmedi, ya da sorun bende ya ben bi hava alayım en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.