Şimdi Ara

Nickimi değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• mesela beni şikayet et
  • bildigim kadarıyla
    eski nick:
    yeni nick:
    şifre:

bunları bir admine gönder ve değiştirmek istedini belirt.

http://forum.donanimhaber.com/m_8967106/mpage_1/key_Nickimi%252Cde%25F0i%25FEtirmek%252Cistiyorum//tm.htm#8967106

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 31 Ağustos 2007; 19:15:31 >
  • birini şikayet et

konuya nick değişikliği yaz

eski nick :
    yeni nick :
    şifre :

diye mesaj at

not : ben mevlut e pm atmıştım direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

mesela beni şikayet et

Ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

mesela beni şikayet et

Ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Kullanıcı adınızı (21 Temmuz 2006 tarihi itibariyle) yalnızca 1 kereliğine değiştirmeniz mümkün, fakat bize başvurmadan önce 4 önemli ve gerekli şartı yerine getirmenizi şiddetle rica ederiz.

1-Forumda en az 3 aydır bulunuyor olmalısınız.

2-Daha önce hiç alınmamış bir kullanıcı adı seçmelisiniz. (Harflerin büyük veya küçük olması forum için aynı anlam taşır. Yani mewluth ismi varsa MeWluTh ismini alamazsınız).

( Bir ismin kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Üyeler linkine tıklayıp orada arama yapabilirsiniz. Bazen üye profilini gizliyebiliyor ve bu durumda "üyeler" bölümünde gözükmüyor. O yüzden aşağıdaki yöntem size % 100 değil ama daha kesin sonuç verecektir. Arama'ya girin ve burada "Kim tarafından" kısmına istenilen kullanıcı adını yazınız. Eğer kişi 0 mesajlı biri değilse orada gözükür.)

3-Kullanıcı adı değişikliğinin olması için; forum yazılımının tabiatı gereği şifrenin de yenilenmesi gerekmektedir. O yüzden bizlere başvururken yeni kullanıcı adınızın yanında geçici bir şifre de söylemeniz gerekmektedir. Bu şifre hali hazırda kullandığınız şifre olmayabilir. 12345 gibi kolay şifreler seçmeyiniz (Hatta güvenliğiniz için olmasın mümkünse).

4-Üyelerin sizi kolayca tanıyabilmesi ve bir karışıklık olmaması için değişiklikten sonra eski kullanıcı adınızı imzanızda belirtmelisiniz ve 1 ay boyunca imzanızda durması gerekir. (Bu madde önemlidir ciddiye alınız. Bunu yerine getirmeyenlerin değişimleri geri alınacaktır.)

İlk 3 şartı geçtikten sonra herhangi bir moderator'a, ya da "Şikayet Et:"i kullanarak tüm moderatorlere

Eski: mewluth
    Yeni: mevlüt
    Şifre: qwerty

şeklinde bir altyapı ile iletebilirsiniz.

Bir aksilik olmazsa 24 ile 48 saat arasında değişiklik gerçekleşir. 48 saat geçmiş ve işlem yapılmamışsa tekrar başvurabilirsiniz. Değişikliğin gerçekleşmeme nedeni eksik bilgi vermeniz, yukarıdaki şartları taşımıyor olmanız, geçersiz yada kullanılan bir kullanıcı adı seçmiş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
    Değişiklik siz forumda gezerken olursa haberiniz olmadan sadece giriş isminiz değişecektir. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Dikkat!...Seçtiğiniz yeni kullanıcı adı için iyice düşünüp öyle başvurunuz. Çünkü artık kullanıcı adınızla ilgili başka herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

Yukarıdaki şartları taşıyorsanız herhangibir şikayet butonunu kullanarak yada bir yöneticiye özel iletiyle gerekli bilgileri ulaştırarak başvuru yapabilirsiniz.

Not: Yeni kullanıcı isimlerinde < > " ' % ; ) ( & + , ve görünümü ciddi şekilde bozacak karakterleri yazmayınız. Forum kabul etmiyor çünkü.
    Not2: Messenger, e-mail veya herhangi başka bir forum harici mesajlaşma sistemleri ile yapılan başvurular kabul edilmez. Güvenlik için başvuruyu mutlaka forum üzerinden yapmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkb -- 31 Ağustos 2007; 19:29:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nick değiştirecem nick önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.